Miljoona jouluakaan (Saturnia-juhlaa) ei päihitä todellisia Raamatullisia juhlia... nehän ei ole Jahuweh´n asettamia ensinnäkään, vaan keisari Konstantiunuksen. Oikeastaan joulua on vietetty Faaraon ajoista asti, koska se on keskipäivän tasauksen juhlaa... ja he palvoivat tähtiä ja aurinkoa... ja sen poikaa Tammusta, joka syntyi legendaarisesti joulukuun 25 päivä, ja jota juhlittiin konstantinus Suuren aikaan asti, ja sen tilalle laitettiin Jeesus... mahdettiinko oikeasti niin tehdä, vai onko ollut bluffi? Nimi muutettiin?!

Joulussa on mukana kaikki ikivanhan Saturnia-juhlan perinteet tänä päivänä. Jos ne riisutaan, ei olisi jäljellä mitään joulusta. Konstantiunuksen idea oli yhdistää kristinusko ja saturnia. Näin hän sai kristititytkin viettämään Saturniaa, kun vähän sitä rukattiin.

Messias ei syntynyt jouluna, vaan Tammus... auringonjumalan poika. Joulu on legendaan perustuva juhla. Ei missään tapauksessa Raamattuun!

Jumalan asioissa ei nojauduta myytteihin, vaan tosiasioihin! Joulu on MYYTTI! Jumalan asioilla on aina JUURET! Ja ne johtaa Hänen Sanaansa, TOORAAN ja aina koko Raamatun lehdille ilmestyskirjaan astikin! Pelkällä sisällöllä ei ole mitään todellista arvoa ja perää, ellei se on vahvistettu JUURILLA! Mitkä siis on joulun JUURET!? Onko ne todella Raamatussa? Jumalassa? Jos jotkut juuret johtaa johonkin legendaan ja satuun, se on myytti. Joulun juuret on täysin 100%:sesti muussa kuin JUMALASSA!

Se että laitetaan toinen etiketti hillopurkkiin, ja maalataan se, ei muuta sen sisältöä miksikään.

Jouluun liittyviä linkkejä:

 
Katolinen kirkko on kautta aikojen kehunut sillä, että se on muuttanut lepopäivän! Käsittelemme tässä luvussa Katolisen kirkon syntyä ja sitä kautta syntyneitä pakanallisia tapoja, jotka ovat pesiytyneet kristikansaan Katolisen kirkon valheopetusten kautta, Vain näin me ymmärrämme, että lepopäivä..
 
koti.phnet.fi
Tämän kirjoituksen tarkoituksena on selvittää mihin vuoden aikaan Jeesus Kristus syntyi. En ota kantaa siihen minä vuonna ja minä viikonpäivänä Hän syntyi, vaan siihen mihin vuoden aikaan se tapahtui. Tarkkaa aikaa emme tiedä milloin Jeesus syntyi. Mutta Raamatun mukaan se tapahtui syys- lokakuun...
 

""PORSAS uhrattiin Freialle hedelmällisyyden, sateen ja auringonpaisteen
epäjumalalle. HAVUT KORISTELIVAT TUPAA ja lupasivat hyvää ja suotuisaa
uutta satoa. "Baabelin kuningatar Semiramis määräsi, että tulisi viettää hänen
poikansa Tammuksen eli ruumiillistuneen auringonjumala NIMROD / BAALIN
SYNTYMÄJUHLAA. Hän asetti JOULUKUUN 25. PÄIVÄN TAMMUKSEN SYNTYMÄPÄIVÄKSI"
"Tammuksen syntymäpäivästä tuli vuotuinen merkkipäivä, jolloin
JUHLITTIIN, JUOPOTELTIIN, IRSTAILTIIN ja UHRATTIIN LAPSIA BAALILLE." "Tonttu ja Joulutonttu ovat siis maahisia ja vainajahenkiä eli riivaajia
ja niistä puhutaan myös käsitteellä maailman alkeisvoimat."

Näytä lisää
keskustelu.suomi24.fi
 
Olemme jo edellä todenneet, että syksyllä, seisemännen kuun eli Tishri-kuun 15. päivänä alkavaa seitsenpäiväistä lehtimajanjuhlaa vietetään israelilaisten keskuudessa Egyptin orjuudesta vapautumisen muistolle. Se on samalla myös sadonkorjuujuhla ja ilojuhla, jolloin iloitaan kevään ja kesän aikana s..
 
fi.wikipedia.org
Saturnalia oli roomalaisten keskitalvenjuhla, jota vietettiin Saturnus-jumalan kunniaksi. Alun perin sitä juhlittiin 17. joulukuuta, mutta viimeistään Sullan ajasta lähtien juhla kesti viikon ajan, 17.–23. joulukuuta. Tähän vuodenaikaan syyskylvöt oli saatu juuri tehtyä, ja oli siis sopiva aika juhl..
 
Pakanallisen joulunajan historiaa Pakanallisen joulun historia erehdyttävästi antaa sellaisen kuvan, että joulun ja uudenvuoden juhlinnalla olisi juuret syvällä uskonnossa, mutta tämä ei välttämättä ole oikea kuva juhlan luonteesta. Onhan myös nykyisen suomalaisen joulunvieton perinteet syvällä kris
 
Jouluperinteiden alkuperä. Saturnaalit. Kristuksen messu. Chrit's Mass. Joulukuusi. Santa Claus eli joulupukki. Mistelinoksa. Jouluhalko. Seppeleet. Lahjojen anatminen. Miten meidän pitäisi suhtautua joulun viettoon?
 

"Joulu
oli myös muinaisen Pohjolan suurten jumalien kuten Odinin,
Thorin ja Väinämöisen juhla. Pohjolassa poltettiin
joulupölkky eli koko kuusi ja syötiin joulukinkkua (luultavasti Odinin porsas). "
"Muinaisroomalaiseen
...Saturnalia - perinteeseen kuuluivat leivonnaiset,
kinkku, kynttilät ja lahjojen antaminen. Pahojen henkien pois häätäminen
liittyi monien muinaisten kansojen jouluun. Joillakin kansoilla (esimerkiksi
muinaisessa Kaksoisvirranmaassa) esiintyi syntipukki, kuninkaan sijainen, jolle
kävi huonosti joulun jälkeen (Zagmuk – juhla). Joulua
saatettiin pitää alun perin jopa paholaisen päivänä. "

Näytä lisää
 
Kristityt viettävät joulua Jeesuksen syntymän kunniaksi, mutta jo ennen kristinuskoakin keskitalvella juhlittiin. Ennen ajanlaskun alkua egyptiläiset juhlivat auringon uudelleensyntymää - juhlintaan liittyi mm. talojen koristeleminen ikivihrein lehvin. Mesopotamialaiset juhlivat vuoden uusiutumista
 
Dogmi (muinaiskreikaksi δογμα, dogma) eli opinkappale, oppilause tai uskonkappale on jonkun uskonnon, kirkkokunnan tai uskonnollisen auktoriteetin uskon tai opin järjestelmä. Filosofiassa dogmi merkitsee todistamatta päteväksi katsottua lausetta. Dogmaat...