Ilm 19:5 Ja valtaistuimelta lähti ääni, joka sanoi: "Palvokaa meidän Jumalaamme, kaikki Hänen palvelijansa, ja te jotka Häntä pelkäätte — sekä pienet että suuret."

Room 1:25 nuo jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, sekä palvoneet ja palvelleet luotua enemmän kuin luojaa, joka on ylistetty ikuisesti, amen.

1Aik 25:1 Ja Daavid ja sotapäälliköt erottivat palvelukseen Aasafin, Heemanin ja Jedutunin pojat, jotka hurmoksissa soittivat kanteleilla, harpuilla ja symbaaleilla. Ja tämä on luettelo miehistä, jotka tätä palvelustaan toimittivat:

1Sam 10:6 Ja Luojan henki tulee sinuun, ja sinäkin joudut hurmoksiin niin kuin hekin — ja sinä muutut toiseksi mieheksi.

1Sam 10:5 Sen jälkeen sinä tulet Jumalan Gibeaan, jossa filistealaisten maaherrat ovat. Ja tullessasi sinne kaupunkiin sinä kohtaat joukon profeettoja, jotka tulevat alas uhrikukkulalta hurmoksissaan, harppu, vaskirumpu, huilu ja kannel edellänsä.

4Ms 11:25 Silloin Luoja astui alas pilvessä ja puhutteli häntä, otti henkeä, joka hänessä oli, ja antoi sitä niille 70:lle vanhimmalle. Kun henki laskeutui heihin, niin he joutuivat hurmoksiin, mutta sen jälkeen he eivät enää siihen joutuneet.

4Ms 11:26 Mutta leiriin oli heitä jäänyt kaksi miestä, toisen nimi oli Eldad ja toisen nimi Meedad. Heihinkin henki laskeutui, sillä hekin olivat luetteloon merkityt, vaikka eivät olleet lähteneet majalle — nämä joutuivat leirissä hurmoksiin.

1Aik 25:2 Aasafin poikia oli Sakkur, Joosef, Netanja ja Asarela, Aasafin pojat, Aasafin johdolla, joka hurmoksissa soitti kuninkaan johdolla.

1Aik 25:1 Ja Daavid ja sotapäälliköt erottivat palvelukseen Aasafin, Heemanin ja Jedutunin pojat, jotka hurmoksissa soittivat kanteleilla, harpuilla ja symbaaleilla. Ja tämä on luettelo miehistä, jotka tätä palvelustaan toimittivat:

1Kun 22:10 Mutta Israelin kuningas ja Joosafat, Juudan kuningas, istuivat kumpikin valtaistuimellansa, puettuina kuninkaallisiin pukuihinsa, puimatantereella Samarian portin ovella — ja kaikki profeetat olivat hurmoksissa heidän edessänsä.

Apt 10:10 Ja hänen tuli nälkä, ja hän tahtoi ruokaa. Mutta sitä valmistettaessa hän joutui hurmoksiin.

Apt 22:17 Kun olin palannut Jerusalemiin, tapahtui minun rukoillessani pyhäkössä, että minä jouduin hurmoksiin

Apt 11:5 "Minä olin Joppen kaupungissa ja rukoilin — silloin minä näin hurmoksissa näyn: tuli alas astia, aivan kuin suuri liinavaate, joka neljästä kulmastaan laskettiin taivaasta, ja se tuli aivan minun eteeni.