Edelleen jatkuu ilmeisesti Netmissionissa vainoni, Messiaan nimen tähden

Voit kirjoittaa foorumille 10 viestiä tänään.
Voit aloittaa 2 uutta keskustelua tänään.


Tämän päiväinen ketju, johon osallistuin siellä: http://www.netmission.fi/index.php?show=messages&tid=20463&selPage=8

Eli en saa sinne kirjoittaa kuin ainoastaan 10 viestiä vuorokaudessa. Olen sentään kahden keskustelufoorumin ylläpitäjä, ja arvelisin että olisi kohtuus antaa minun tuollakin kirjoitella, koska mitään epäpyhää, Jumalan pilkkaa ja epäraitista en ole esille tuonut siellä. Kaikki jotka ovat Messiaan omia, joutuvat vainottaviksi, aivan kuten Israel ja juutalaiset. Ja ketkä ovat heitä, jotka vihaavat? -kristityt ja vääräuskoiset. Jos saarnaisin jeesusta kristusta, niin en joutuisi vainottavaksi, vaan kun julistan Jeshuaa Messiaasta, joudun. Kun julistan Sapatin Sanaa, niin joudun vainottavaksi, mutta jos julistaisin, että sunnuntai on Jumalan asettama pyhäpäivä, en joutuisi.

Jos julistaisin, että saa syödä sikaa, niin en joutuisi vainottavaksi, mutta kun kirjoitan että se on pahaa, ja Jumalan Sanaa vastaan, joudun siitäkin herjattavaksi. Kun kirjoitan että naisen tulee pukeutua pitkiin hameisiin ja pitää pitkiä hiuksia, ja että ei saa pukeutua kuin mies ja pitää misten kampauksia, joudun vainottavaksi, mutta jos julistaisin tämän maailman kulturismia, en joutuisi vainottavaksi. Kun Sanalla perustelen näitä asioita toteen, niin yksikään näistä herjaajista ei kuuntele asioita, vaan yksimielisesti hyökkäävät päälle syytellen. Aivan samalla kiivaudella kuin eräät aikoinaan tuomitsivat Jeshuan ristille.

On muitakin asioita, joiden tähden olen joutunut vihollisen etunenään. Mutta kaikkea ei ole tarvis tuoda esille tässä näin. Koska tässä oli ne olennaisimmat asiat. Olen kirjoittanut Netmissioniin nyt toista kertaa sen jälkeen kun 23.04 minut laitettiin ensimmäisen kerran kirjoitusrajoitukseen. Viime kerralla, ei ollut kirjoitusrajoitusta kun olin siellä, mutta se laitettiin äsken siis päälle, kun aloin kirjoitella Sapatista. Netmission on siis helluntalainen keskustelufoorumi. Tsekkaa: Shalom to Jerusalem-foorumi  edit