Sen jälkeen kun karkotin Jeesuksen nimessä tuskani ja pimeyden oliot pois elämäni vaikutuspiiristä, olen aivan tavattoman keventynyt sisäisesti. Minulla on tänään ollut sisällä iloa ja liikutusta, sillä viime yönä sain selittämisen armolahjan. Olen puhunut suomea Pyhässä Hengessä (en ole pystynyt rukoilemaan kielillä). Mutta lahjani on vasta opetteluvaiheessa. Joudun tavu tavulta hakemaan sanan jatkoa, kunnes tunnen että oikea täsmää. Joskus liikutun / jännitän liikaa ja katkeaa. Mutta rentona ollessa saan parhaiten ulos sanoja. On paljon sanomia Jumalan tulesta. Jeeshua teki Golgatan työn ja tuskan koki. Kolmannen aamun ihmeestä kun tuli selkeää ja johdonmukaista. Kumma että Golgata tuntuu hyvältä ja jotenkin siitä tulee hyvä olo, ihan kuin Jeesus olisi ylpeä siitä teosta. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Pyhä Henki on tuli, siitä tulesta on paljon mainintaa. Olen melko lailla uudistunut, entiset kirjoitukseni tuntuvat vierailta. Sytyn sielussani helposti uusille asioille. Olen Jeesuksen sotilas, siirryin luokalta armeijaan. Olin koulupinnari puoli vuotta, mutta nyt minut on liitetty Messiaan armeijaan. Ja minulla on Jeshuan arvovalta, Hän on kapteeni, Hänen nimessään julistan hävitystä paholaisen joukkioille ja valloitan maata. Eihän voi olla armeijaa jos ei ole sodittavaa, kyllä täytyy paukuttaa minkä pystyy Jumalan tulta, me olemme Hänen adjutanttejaan, teemme sen mitä Hän täällä tekisi. Jeshua kohteli raaasti demoneita, samoin saan tehdä Hänen nimessään. AMEN!

Miksi ihmiset ei parane rukouksella? Miksi Jeshua ei ottanut tuskaani itse pois? Hän kuulee. Käytä uskoa ja Hänen nimensä voimaa ja näe todelliset juuret. Sairauden juuret ovat paholaisesta. Geenien heikkeneminen, hänen sorkkimansa saasteiden aiheuttamaa. Sisäiset tuskat, hänen iskujensa tulos meidän heikkouteen. Kasvaimet, syövät, onnettomuudet, aina niiden johtolangat  ovat paholaisen aikaan saannoksia. Mutta Jumala voi tahtoessaan oikaista ne, eikö Hän sitä halua?? Olla voittaja – ollaanko me voittajia, ollaanko heikkoja? Eikö olla sotilaita, eikö vastusteta vihollista, eikö torjuta iskuja. Anotaan terveyttä Jeshualta, mutta ei haluta sotia. Lamaannutetaan Jeshuan arvovallalla kaikki! Tehdään tiliä itsestämme vilpittömästi, niin sairaudet ja muut alkaa raueta. Onko näin, kannattaisiko testata?!