Jeesus on todelakin tullut maailmaan, jos vain ihmiset todella kunnioittaisivat Häntä, silloin he eivät muuttaisi mitään, koristelisi Pyhiä paikkoja, ikoneilla, kullalla ja keramiikalla. Vaan pitäisivät asiat ennallaan. Kun Messias katsoo pyhään maahansa, ilahtuuko Hän niistä ikoneista, pyhäköistä ja legendoista. Vaikutavatko ne Jumalaan todella, vai onko ne vain ihmistä varten? Luultavasti Jumala vihastuu ulkonaisiin menoihimme, sellaiseen missä palvotaan jotain muuta kuin elävää Jumalaa, jossa elävää Jumalaa kohtaan ei osoiteta kunnioitusta, eikä uskollisuutta. Vaan mieluummin palvotaan kulttuuria, kuvia, perinteitä, ansoita, keksintöjä ja pyhimyksiä.

Eikö nämä ulkonaiset koristeemme, olekin itseasissa vain pilkkaa, halpaa kultaa ja rihkamaa Jumalan silmissä? Messias ei tahdo sellaista, vaan sitä että kaikki ihmiset olisivat todella uudestisyntyneitä ja eläviä Pyhän Hengen temppeleitä. Ihmiset tosin tahtovat luonnollisesti tienata, ansaita, haalia, mainetta ja kunniaa uskonnolllisia keinoja hyväksikäyttäen, mutta se on  Jumalan pilkkaa ja saastaista, täysin yhdenvertaista Hänen edessänsä. Jumala sensijaan tahtoo elävän uhrimme, ei helyjämme tai kulttejamme tai muodollisuuksiamme, vaan meidät Hän haluaa kokonaan. Jeesus Messias itkee Jerusalemin tähden, Hänen suloinen ja rakastettu kaupunki raiskataan, turmellaan ja jokainen asia häpäistään, ja sen sijaan asetetaaan Iisebelin merkki, ja sitä ihmiset ihailee ja kumartaa.

On joitakin, jotka todella ihailee ja palvoo Messias-pääsiäisuhria täydestä sydämestään, eivätkä niitä likaisia rituaaleja ja kuvia, mitä Herran edessä ei voida edes julkisanoa, Hänen Pyhyytensä tähden, Hän on Herra Sebaot. Hänen sotajoukkojensa pauhu ei kuulosta pieneltä laumalta, vaan se on ylen suuri ja voitokas. Ja se koostuu heistä, jotka ovat naulinneet oman lihansa haluineen ristille, Messiaan elämään kiinni. Pyhät pyhittyvät, mutta julkeat tulevat pysymään pahoina. He eivät kunnioita Jumalaa, ja silloinkin vain teoillansa, seremoniollansa ja suullansa osoittavat sitä. Mutta vaikka heitä vedetään sisälle Taivasten valtakuntaan, he eivät tunne siihen tarvetta.

Oi lisää Herra uskoa tähän maailmaan, joka on vaipunut kuoleman unettavaan tilaan, jota ei kohaduta muu asia kuin luonnonvoimat ja sekasorto. Eivät he kuule ja nöyrry Minun nimessäni, vaikka niin monta kertaa / useasti heitä kutsun / kutsuin. Vaan he valitsivat oman tiensä ja neuvonsa. Eivätkä he kuule ja noudata Pyhää Sanaa, heidän tekojensa hedelmät eivät ole Minusta ja ne eivät pysy minussa. Siksi valittu Morsiameni saa kertoa sanaani, sen tähden että he eivät kuuntele mitä tämä maailma ja aikausi pyytää ja vaatii. Vaan he tulevat olemaan Minun todistajiani, minne tahdon heidät lähettää. Ja tulen voitelemaan jokaisen pienen ja suuren, maailman edessä kelvottoman, Minun voimallani.

Ja katso, sitä mikä on tuleva eteesi, se väistyy sinun tieltäsi, jos pysyt Minussa. Se mikä maanpiiriä kohtaa, se tulee koettelemaan seurakuntaani, mutta ei tämä koitos tule vielä muuttamaan kansakuntia, vaan Minä ilmoitan kun teen asiani... Etsikää Minua, niin kauan kuin päivä on, tulee yö, jolloin mikään ei ehdi enää pysähtyä ja valmistua. On suurta uskonnollista tradioita, muotojumalisuutta, patsaiden palvontaa, kaikki pyhä on vääristetty, epäkunniottavaksi, katoamattoman sijalle on asetettu katoava, Jumalasta on tehty hyödyke ja esineellistetty Hänet. Hänestä on tehty kuva ja häpäisty Hänen arvollisuutensa. Jumala voi antaa meille oman näkökulmansa asioista, siitä kuinka suuri on pimeys, miten kaikki on turhuutta ja samalla Jumalan pilkkaa.

Jonkinlainen aavistus on siitä kuinka Messias olisi yhä öljymäellä katsomassa kaupunkiansa ja itkemässä  (Luuk.19:37,40-43) . Kukaan ei liity Hänen seuraansa sitä itkua jakamaan, mikä Hänellä on tuon maan tähden. Ihmiset eivät ota vastaan silmävoidetta ylhäältä, vaan he kiertävät pyhäköistä pyhäkköihin, he eivät kiinnitä huomiota hengellisen näkökulman suoraan yhteyteen, tässä ja nyt, vaan he saalistavat nostalgisia muistoja. Sillä ei ole muuta todellista merkitystä kuin vain sillä tiedolla, totuudella ja sanalla, mitä Hän edustaa. Rukoilijat ja runoilijat etsivät Herraa ja leposijaa, pysyvää asumusta, mutta ei tule kuin vain sekasorto. Palestiina hajoaa (sääli) ja monet kansat ryntäävät pakenevien aikojen tieltä.

Sillä ei ihmisen tie ole hänen omissa käsissään ja tiedossaan, vaan kaikki on alistettu päättäjän vallan alle. Ja tämä tulee musertamaan ja hajoittamaan ja kukistamaan hallitukset ja voimat omalla Sanallansa, sillä Hän on Pyhä ja Hänen juurensa asettuvat Golgatan laelle, ja ne peittävä Siionin vuoret ja kukkulat. Mutta tunne tiesi ihminen, jos voit sen ymmärtää. Sillä mitä kukaan ihminen voi ratkaista, sillä kaikki lopullinen päätösvalta on Jumalan tiedossa, joka Sanallansa määrittelee kaiken. Suojani lasketaan Suomen Siionin ylle, Minun Vereni suoja tulee laskeutumaan jokaisen lapseni ylle.

http://vuodatus.net/site/control/editblog?id=337267&start=0