Miljoonat kädet tavoittelevat Sinua. Miljoonat sydämet ovat oksastettuna Sinuun.

Sinä olet elämän leivän lähde ja autuus.Sinä olet leipäpuu jota miljoonat syövät.

Sinun vitamiinisi virtaa soluissasi, ja ne jotka niitä syö saavat elämän Sinussa, ja voimasi terveyden lähteen.

Vain ne jotka syövät tulevat olemaan kirkkaudessasi kohoavat.Ja ne jotka uutistasi vuosittain syövät, tulevat olemaan leikkuussasi.

Mitä vain he tahtovat, sen kaiken täytät ja sen harvinaistat. Jokainen joka haluaa olla Sinun puussasi, on harvaan istutettu.

Sinä toteutat määränpääsi. Totuus meissä kaikissa on Sinuus.Huomisen sana on vitaalia, elämän nektstuuria.

Sana herättää kuolemassa olevan elävän ytimen ja siinä on tuma elämän, joka monistautuu Sinussa, joka olet kaiken siementäjä ja lähde.

Mitä vain he haluavat Sinussa, teet Sinä elämän lähde todeksi. Kaiken he saavat lahjana Sinulta, joka olet kuolleista noussut / herännyt.

Ja herättänyt heidät, jotka ovat Sinun tavoin heränneet kuolleista elämään. Ja heidän ruumiilliset elämät ovat Sinulle otetut kirkkaudessa.

Ja Kaiken he saavat Sinussa, sinä maan pilaantumisen estäjä ja voima. Joka syö sinusta, se saa voiman ja tuoksusi makean.

Hän syö sitä ja Hän tuoksuaa. Hän levittää sitä Sinulle. Hänen Sanansa ei satuta, ja vauriota, vaan uudistaa elämää ja tuo terveyden.

Mitä Hän tahtoo, Hän sen saa sinulta, kuin sinä saat tahtomasi Häneltä. Kenelle Hän kertoo salaisuuden harvínaisuudet, heille jotka ovat harvinaisia.

Sinut ovat löytäneet ne jotka ovat kuolleina uudistuneet. Elämän totuus on harvinainen ja se löytyy sisältä jota ympäröi kuoleman kovuus.

Monet saavat tämän kovuuden pilaantumaan, pehmeässä sameassa vedessä. Ja silloin katoaa olemattomiin se elämän ydin siinä kuoressa.

Mutta se joka on kovassa kirkkaassa vedessä, sen elämän sisus tulee murskaamaan ja se tulee läpi elävänä versona.

Kaikki vital nousee kohti Sinua, joka olet loistanut ylhäältä alas. Ei ole enää tulta, ei vettä, ei aurinkoa joka on vähempi kuin Sinun ominaisuutesi.

On vain kirkkaus, kirkkaus, Kirkkaus... kaikessa kirkkaus...Kaiken on korvannut Sinun kirkkaus, joka on häikäistänyt kaiken allensa.

Ja ne saavat uuden nimen, jotka ovat kirkkauteesi yhdistetyt ja elävät Sinun lähelläsi. Ne joilla on voimansa Sinun persoonassasi.

Sinun voimasi persoona hengittää kaiken eläväksi henkeväksi. Mitä vain olet aina tarvinnut, sen saat, sen tulet saamaan, kun olet Hänessä.

Hän antaa sinulle sitä mitä tarvitset henkesi virkistymiseksi. Koko elämäsi ravinnoksi, kirkkauden vajavuuden estämiseksi.

Käsiesi päällä on tähtesi ja rukouksesi sormuksesi, jotka ovat valoina maailmassa. Ne saavat vitalinsa Sinun Sanastasi, ja hedelmäpuustasi.

Heille ei riitä elämä, vaan sisältö, he etsivät sitä ja saavat sitä Sinulta. Sinä vedät puoleesi eläviä, ja joissa on elävää nestettä, rutistat ja kutistat.

Ja niiden sisällöt saavat tiiviimmän kostumuksen, jota he laajentavat. Ne jotka kuulevat ääneni, ne rikkovat nahkansa / kuorensa, ja tulevat läpi sen Minua kohti.

Ne kohoavat ylitse oman mielensä, ja oman häpeänsä ja syyllisyytensä Minua kohti, koska Minä vapautan heidät kaikesta.

Miljoonat ovat taivuttautuneet Sinua kohti, ja Sinä peset heidän murheensa pois. Ja jokainen harvinainen saa tulla istuteksi tilavaan maahan.

Ja heidän oksansa ei enää kuole pois, ja solut heissä kuivetu koskaan. Heidän vitalinsa on Sinun maassasi, ja he ovat sen päällä, seisovat sen päällä.

Hänen Sanansa hankaavat sinun kuortasi auki.. Hänen miljoonat osumansa sinussa, herättävät sinut elämään kaikkine soluinesi vastaanottamaan elämänsä veden soluihisi.

Sota ei koskaan voi hengittää tulta sisäänsä, sen ydin on helvetti joka palaa. Rauha imee kirkkautta ytimeensä, koska sen ydin on Taivas joka on riippuvainen loistostaan.Tuli katoaa, tuli häviää kirkkaudelle. Tuli ei koskaan peri ikuisuutta ja ole esikuva kirkkaudelle. Kirkkauden voima on uudistaminen ja pyhyys. Tulen voima on kadottaminen ja kärsimys.