1.Kor. 10. ... vaan että sen mitä pakanat uhraavat, he uhraavat pahoille hengille (riivaajille) eivätkä Jumalalle. Mutta minä en tahdo teidän tulevan osallisiksi pahoista hengistä (riivaajista). Te ette voi juoda Herran maljasta ja pahojen henkien (riivaajien) maljasta, te ette voi olla osallisia Herran pöydästä ja pahojen henkien (riivaajien) pöydästä —  tai muuten me herätämme Herran kiivauden. Emme kai me ole Häntä voimakkaampia? Söittepä siis tai joitte, tai teittepä mitä tahansa, tehkää kaikki Jumalan kunniaksi.  [Raamattu2005]

Riivaajat on myös pahoja henkiä. Ja monet medialehdet, musiikit, radiokanavien ohjelmat ja television-ohjelmat, elokuvat ja jopa dokumenttiohjelmatkin ovat pahojen henkien inspiroimia. Uskovan ei missään tapauksessa tulisi olla osallinen niihin! Kuinka moni uskoontullessa heti paikalla muuttui niin paljon että radikaallisesti, laittoi pois television, turhuuden lehdet, maailmallisen musiikin jne... Ja tänä päivänä taas olet niiden lumossa ja orja! Luulet eläväsi balanssissa (et voi olla Herraa voimakkaampi eli välttää synnin tarttumista itseesi), mutta Jumalan Sanan mukaan ei voi elää missään balanssissa (tasapainossa), sitä on joko Jeesuksen Messiaan puolella tai kokonaan maailman liemessä.

Sitten kun katsomme maailman mediaa, ja ahmimme sitä ja omaksumme sitä, tunnemme itsemme likaisiksi ja joka päivä tunnustamme syntiä, mitä emme osaa määritellä, siksi kun meillä on paha olo, siitä että olemme osallisia sellaisiin synteihin. Syntien tunnustamisen jälkeen pitäisi tapahtua vapautuminen myös siitä synnin aiheesta, ei vain oireesta. Jos taas teet syntiä, mitä se hyödyttää... onko se vain lepytystä? Siis eihän siinä ole mitään järkeä jos menet lääkärille ja sinulla on kasvain ja haet vain oireisiin morfiinia ... oireet lakkaa hetkeksi, mutta se kasvain on vain.... niin kauan kuin sen leikkaat irti elämästäsi. Sama on synnin kanssa, synti on niinkuin kasvain.

Itse olen saanut Herralta aloitteet, ja kun olen tahtonut tehdä valinnat, Hän on antanut siihen voimansa. Se mikä itselle oli mahdottomuus, sen Herra teki alusta loppuun asti. Sen mitä liha rakasti, siihen tuli viha, ja sen Herra näytti, että se on kahle, ja siitä pitää päästä irti, ja kun tulin täysin siitä varmaksi, Hän antoi siihen täyden haluttomuuden. Tänä päivänä minulla ei ole enää televisiota, videoita, maailmallisia musiikkeja, sitä ja tätä krääsää. Vaan kotini (myös oma itseni) on Herran huone (pyhitetty), ja kotonani ei tule olemaan sellaista, mikä olisi paholaisen omaisuutta, vaan kaikki on Herran mielenmukaista  (myös pukeutuminen). Kaikki kirkastaa Herraa!

Syntiä ei saa pitää lemmikkieläimenä, vaikka se olisi söpöä (mm. seksillisyys)! Ihminen ei voi hallita syntiä, sitä voi vain vihata. Ihminen ei voi vastustaa syntiä, olla sille immuuni, vaan se tarttuu jos altistat sille itsesi. Jos et vihaa syntiä, olet synnin puolustaja. Kun vihaat syntiä ja sen aihetta, et voi enää sietää sitä elämässäsi ja laitat sen kokonaan pois ikiajoiksi.  Et voi olla sen suhteen puolueeton, olet sen vihaaja tai rakastaja. JUMALA ON PYHÄ!  Ja uskovan tulee olla pyhä ja edustaa Häntä!  Ei edustaa maailmaa ja syntiä - vaan edustaa Jumalaa !!!!!!! Synnin kanssa on sama suhde kuin joku ostaa tupakkaa, jossa lukee sivussa että se on hengenvaarallista, mutta siitä huolimatta vaan poltetaan, olet saastunut heti kun otat ensimmäisen nikotiini annoksen sisääsi ja käynnistänyt itsetuhoamisprosessisi.

Jos olet laittanut synninaiheen elämästäsi pois, mutta haikailet sitä, et ole siitä suinkaan vapaa. Et voi olla vapaa, jos teet asiat ilman Herran voimaa, ja kun saat Herralta voiman, siihen sisältyy myös viha syntiä kohtaan. Herra antaa kokonaisen vapautuksen ja kaiken mitä siihen vapautukseen tarvitaan. Kun olet saanut vapautua, niin pidä katseesi Herrassa, äläkä enää katso taakse, ja anna kenenkään vietellä sinua takaisin syntiin, sillä se joka viettelee, on itse sen synnin orja ja hänenkin tarve on päästä siitä vapaaksi. Ja sinun pitää olla silloin esimerkki hänelle, se on velvollisuutesi!

Ilm.3:  Sillä sinä sanot: ”minä olen rikas ja olen vaurastunut, enkä tarvitse mitään”, etkä tiedä, että juuri sinä olet surkea ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston. Minä neuvon sinua ostamaan Minulta kultaa, tulessa puhdistettua, jotta rikastuisit — ja valkoiset vaatteet, jotta pukeutuisit eikä sinun alastomuutesi häpeä näkyisi — ja silmävoidetta, voidellaksesi silmäsi, jotta näkisit. Kaikkia niitä joita Minä rakastan, Minä nuhtelen ja kuritan: ole siis palavan innokas ja tee parannus. Katso, Minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuuntelee Minun ääntäni ja avaa oven, niin Minä saavun hänen luokseen sisälle ja aterioin hänen kanssaan, ja hän Minun kanssani. [Raamattu2005]

http://vuodatus.net/site/control/editblog?id=321590&start=0