Kuulin sellaisen asian eilen ensi kertaa elämässä, että lampaasta valmistetaan kynttilöitä. Eli niiden talista saadaan kynttilöihin se valkoinen rakenne. Lammas on kauhean iso ja pörröinen eläin. Mutta se lammas on hirmu pieni (minikokoinen) siellä sisällä. lampaan päällys, selkä ja niska ja kaikki on todella todella paksua talikerrosta, jopa kymmeniä senttejä paksusti. ja siellä alla on aivan pieni eläin, jossa on se lihakset, suolisto, elimet, luut ja elimet.
     Ajatella että lampaasta tulee valoa! Lammas on myös Messias Karitsa, ja Hän on valo. Tavallinen lammas myös välittää valoa pimeään kynttilän raaka-aineena. Ihmeellistä! Lampaan villasta voi jopa sen sydänlangankin tehdä. Eikö olekin todella ihme! Lammas on eräs ihmeellisempiä eläimiä, ja se edustaa Messiasta ja uskovaa.
     Sitten lammas ei syö kukkia, joten sen voi laittaa kukkapelolle laiduntamaan ja se syö vain kaikki ruohot ja jättää kaikki kukat pystyyn. Lammas voi hypätä hirveän korkealle, eli parin metrin korkuisia loikkia. Jos se on aitauksessa yksi ja sillä ei ole ruokaa, se on hyvin ovela. Se voi avata hampailla solmut, avata haat ja jos ei muu auta, se hyppää yli. Mutta niin kauan kuin on ruokaa, se pysyy sisällä, vaikka olisi kuinka matala aita. Ja se syö koko aika, se ei muuta tee kuin vain syö.
     Meidän uskovien tulisi myös vain syödä koko aika Jumalan Sanan ruohoa. Näin eilen kuulin eräältä asiantuntijalta, joka on seurannut lampaiden elämää. Raamatun aikoina paimenet veivät lampaita vuorille, ne pystyvät hyvin elämään vuorilla, koska ne liikkuvat ketterästi ja ovat hyviä loikkimaan. Vaikka niillä ei olisi heinää hirveän paljon, niin se että niilä on kuitenkin ruuan etsimispuuhaa, se on niille tärkeintä. Vuorilla jos on ihan pieniä ruohoja, joita ei silmä näe kuin ihan läheltä, se riittää niille, koska siinä on tekemistä ja se on tärkeintä niille, silloin ne pysyy alueella. Ja niillähän on varastossa sitä talia, jota niihin tulee taas viheriäisinä aikoina.
     Jos joku heittää kapulan lammaslauman lähelle, niin lampaat aina lähtee siitä toiseen suuntaan. Eli paimen voi heittää kapulan suuntaan johon ei tule mennä, ja niin ne kääntyy toiseen suuntaan äkkiä. Lampailla on erittäin herkät refleksti ja ne toimii johtajalampaan aloitteesta ja yhtenä laumana.  Lammas siis on eläin jolla pitää olla koko aika syömiseen liittyvää puuhaa, syömisen määrällä ei ole väliä, vaan sillä että sitä on, ja sitä saa etsiä. Sitten kun ei mitään enää ole, sitten ne lähtee pois laumana tai yksin pääasiassa turhautumisen eikä nälän tähden.
     On se ihanaa että ei tarvitse sikaa poltella valonlähteenä, vaan se onkin lammas...miten siunattua. Sian ihra on lienee siihen sopimatonta rakenteelta - ja onneksi on niin! Minua tämä asia siunasi todella paljon, se vahvisti vielä lisää Messias pääsiäislampaan ominaisuutta, ja myös se sopii meihinkin. Me olemme Hänen laitumensa lampaat, ja Hänen ruokansa ei lopu koskaan.
     Laitumen ulkopuolella on vain koiran ja sian ruokaa. Laitumella on vain Elämän Viljaa. Jos joku syö aidan toiselta puolelta koiran moskaa, niin lampaalla ei ole täysin lampaan luontoa, vaan silloin hän on osaltaan (raateleveinen) koira tai sika, joka rypee ja syö kelvotonta. On monia johtajalampaita, joilla on alaisia, ja nämä johtajat johdattavat seuraajiaan syömään aidan toiselta puolelta sopimatonta kelvotonta ravintoa ja tottuneina sen maulle, ovat paatuneita. Oikea lammas ei huoli sellaista, ja sitten nämä raatelevat koiramaiset lampaat tuomitsevat nämä heinänsyöjät ja sanovat kaikki on luvallista; "eletäänhän armon alla."
     Monet sianrehua syövät lampaat, sanovat heinäsyöjiä lakihenkisksi ja fariseuksiksi. Sanovat että ihminen on aina syntinen, ja tottahan se on että koiran / sianruuan syöjä onkin sitä (eihän se pääse siitä eroon, niin kauan kuin se syö sitä). Ja heillä on sian tai koiran luonto, vaikka onkin lampaan ulkomuoto. He ovat petkuttajia ja pettäjiä ja kovimpia Raamatun Sanan vesittäjiä ja armonpilkkaajia, Koska armoa ei myydä alennusmyynnillä, ja se ei ole kaatopaikka tuotetta. Sitten kun oikea lammas sanoo jotain, se on tuomiota ja ei saisi torua television katsomisesta, riettauden harjoittamisesta, kiroilusta, juoruamisesta, moraalittomuudesta, himoista tai mammonan tavoitelusta ym...

edit