Olen kokenut, että joskus Herra laittaa kirouksen jonkun asian ylle, mikä palvelee paholaista, ja torjuu Hänet ja Hänen Pyhyytensä, ja pilkkaa Hänen palvelijoitansa. Se ei tarkoita, että joku ihminen tulisi kirotuksi, vaan joku järjestelmä tulee, ja ne jotka siinä on kiinni, ne toki saavat siitä osansa, niin kauan kuin kannattavat sitä ja ovat siinä yhtä.
     Jeshua kirosi erään viikunapuun. Hän kirosi vääränlaisen jumalanpalveluksen ja sekoitti sen. Ja uskon että Hän tulee kiroamaan sellaiset asiat, mitkä nousee vastustamaan Häntä, Hänen palvelijoitansa ja profeettojansa ja missä Häntä ei huolita, vaan Hänet ajetaan pilkaten ja röyhkeästi pois.
     Jokaisen uskovan tulisi tulisi siinä tilanteessa havahtua ja välittömästi erota sitä, mikä on Jumalan tuomitsemaa ja kiroamaa. Että hän ei tulisi siihen osalliseksi, ja saisi itselleen kuoleman tuomiota kadotuksessa. Mutta joka ei pelkää Jumalaa, hän toimii toisin ja pysyy siinä kuoleman laivassa ja hukkuu siinä mukana.
     Jeshua ja Johannes Kastaja julistivat Sanomaa. Mutta jos tänä päivänä suoraa julistusta ei enää kestetä, kuulla ja oteta vastaan, vaan se halvennetaan ja tuomitaan, sellaiset tulevat totisesti tuomion ylösnousemukseen, eikä ikuisen elämän joka on Jumalan lapsille varattuna.
     Jumalan lapsi ei koskaan nouse Pyhää Sanaa vastaan, eikä koskaan halveksu Jumalan Sanan saattajia. Jos joku ei ota vastaan sellaista, joka tulee Jeshuan Messiaan nimessä, Hän ei ole Jumalan oma -totisesti! Hän on paholaisen oma ja ei peri Jumalan Valtakuntaa - totisesti! Ja kaikki mitä hän tekee se tulee hänen tuomiokseen ja se ei kirkasta Jumalaa koskaan.
     Lähtekää ulos sellaisesta joka ikinen, joka tunnistatte sellaisen merkit, missä olettekin! Jumalan vihan kiivaus kohtaa sellaisia, jotka niin tekevät ja toimivat sekä ovat osallisina siinä. He ovat Messiaan ristiinnaulitsijoita. Heitäkin kutsutaan parannukseen, mutta ensin on tehtävä parannus, sitten vasta koittaa armo. Niinkauan tuomion käsi rasittaa heitä, kun he eivät tee parannusta.
    Toisinaan Jumala ei salli minun siunaavan asioita tai jotakin, sillä Hän itse ei siihen voisi silloin yhtyä. Silloin koen suuren vihan hengessäni sitä asiaa kohtaan ja voin ainoastaan tuomita sen asian. Joka siunaa epäpyhää, pilkkaa Jumalaa sillä tavalla. Jumalalle tulee aina olla uskollinen, aina ja ikuisesti. Tulee olla yhtä Hänen kanssaan. Kun toimin Jumalan kanssa, silloin en itse ole siitä vastuussa, sillä teen Hänen tahtonsa. Ja Jumala sitoutuu Sanoihinsa, myös niihin, joita Hänen palvelijansa tuovat esille Hänen suustaan.
     Vaan ne perivät Jumalan Valtakunnan jotka rakastavat Jumalaa koko sydämestään ja ovat Hänelle kuuliaiset koko sielustaan. Jotka eivät koskaan halveksu ketään Jumalan Pyhää, Jumalan Sanaa ja torju Jumalan lähettiläitä, eikä koskaan pilkkaa köyhiä, sairaita tai ongelmaisia. Vain nöyrät perivät Jumalan Valtakunnan!
     Kukin seisoo itse Herran edessä ja vastaa itse teoistaan ja tekemättä jättämisestään, tai sitten Hänellä on puolustaja vierellä; Pyhä Henki ja Jeshua. Mutta ei ole sellaisella puolustajaa Jumalan edessä, joka ei Kaikkivaltiasta, Pyhää Sanaa, Karitsaa ja Herran Henkeä  rakasta, pelkää ja kunnioita. Ilman puolustajaa ei auta mikään. Jos ei ole tässä ajassa kuuliainen Jeshualle, Jumalalle ja Pyhälle Hengelle, niin on selvää selvempikin asia, että ei tule olemaan puolustajaa rinnalla ajan tuolla puolen. Ja sen tietää miten käynee... ulkopuolelle jäävät ja siellä on oleva itku, parku ja hammastenkiristys ikuisesti!
edit