Lähes puolen vuodn tauon jälkeen olen aloittanut jälleen uuden foorumin pystyttämisen, josta koen Jumalan puhuneen jo minulle kuukausien ajan. Mutta vasta nyt tuli eteeni eräs ns. päätepiste, joka saattoi minut tilanteeseen että tämä oli toteutettava nyt. Olin saanut tämän foorumin nimen marraskuun aikana mieleeni, ja edelleen sama nimi pysyi vakaasti mielessäni. Tänään sain sitten väläyksen siitä, että alueet on nimitettävä seuraavien kolmen nimisiksi. Tässä on siis kyse Jumalan temppelin esikuvallisuudesta. Uskon että kaikki nämä asiat ovat Jumalan Hengen inspiroimia, koska niissä on kyse Jumalan kunniasta, siitä että Hän saa kunnian ja ne tulee tehtyä siksi parhaiten ja edustavimmin.

 foorumi1.jpg

Tällä Bethesda -foorumilla on kolme pääaluetta. Ulompi ja sisempi esipiha sekä Kaikkeinpyhin. Nämä alueet kaikki sisältyvät Jumalan temppeliin joka on Taivaallisissa Uudessa Jerusalemissa. Voimme kaikki tulla sijoitetuksi Jumalan temppelin eri osastoihin näiden standardien mukaisesti, pitäytyen yhdellä tai useammalla alueella.

Ulompi esipiha on tarkoitettu pakanoille Raamatun ilmoituksen mukaan. Joten ulommalla alueella voi kuka tajansa kirjoitella asioista, jotka eivät niin kovin "pyhiä" ole, eli saattavat olla maallisia osittain tai inhimillisiä sekä höpönlöpöä.

Sisempi esipiha on tarkoitettu kaikille niille jotka ovat Jumalan ja Messiaan omia. Sekä Messiaan seurakunnalle että Israelille, joka on Jumalan valittu kansa. Siinä siis voi kirjoitella asioita mitkä ovat rakennukseksi ja hyödyksi koko Jumalan seurakunnalle ja hölynpöly ei kuulu siitä syystä tähän.

Kaikkeinpyhin on Jumalan valtaistuin. Jumala on Pyhä Sana. Tässä osiossa käsittelemme Hänen Sanaansa ja ilmoitustaan kaikella kunnioituksella Häntä kohtaan. Siellä me annamme kaiken huomion Jumalalle ja käsiteltäville asioille jotka perustuvat Sanaan.

Tälle foorumille olet tervetullut, jos Jumala ja Jeshua on sinulle ykkönen elämässä ja kaipaat Häntä ja Pyhän Hengen virtaa elämääsi!