Todella useasti, lähes päivittäin vain tuntisi tarvetta olla Jumalan edessä kasvoillaan lattialla, ja olla täysin ei mitään. Litistyä aivan lattanaksi Hänen edessään, mutta kun Häntä ei koe niin suurena, että se olisi mahdollista. Jos menisi kasvoilleen maahan, niin ei tapahtuisi mitään, olisi silloinkin vaan liian olevainen itselleen / itsessään. Niin usein on tämä tarve ollut, lähes päivittäin. Mutta siihen tarvitaan Jumalan Voima, ja itsensä palasiksi rikkoutuminen. Puolitoistavuotta sitten näin on kirjaimellisesti viimeksi tapahtunut, silloin se oli todellista ja kokonaisvaltaista. Mihinkään ei pidä ryhtyä osittain, silloin ei tapahdu mitään.
     Ihmisen pitää Jumalan edessä tulla pieneksi, niin pieneksi. Kun Jumala kohottaa, ihminen saa nousta Hänen voimassaan ja elämässään. Siihen että voisi todella litistyä Herran edessä kasvoillaan ja olla ei mitään, siihen tarvitaan paastoa. Rankkaa paastoa, joka saa kaiken oman rippeen hajoamaan ja murtumaan Hänen edessään. Kadehdin niitä uskovia, jotka ovat niin läheisiä Jumalalle, että he todella makaavat maassa kasvoillaan Hänen edessänsä. He ovat saaneet paljon enemmän kuin minä, heillä on suurempi Jumala kuin itselläni on. Vaikka Jumala puhuu ja omistaisin kaikki armolahjat, se on vaan työtä varten, se on vain lahjaa.
      Mutta ellei sydän ole Jumalan edessä luopunut elämästään, niin että Hän saa omistaa kaiken, ei millään ole mitään arvoa ja väliä. Monet uskovat kiinnittävät huomion näihin ulkoisiin avuihin, armoituksiin ja armolahjoihin. Ja monet elävät vain niiden voimalla ja viitoituksessa. Mutta useatkaan, eivät sivuuta / laita pois niitä Jumalan tieltä, ja osoita Hänelle itselleen Kunniaa, lankealla Hänen eteensä. Ihmisen pitäisi langeta Hänen eteensä tyhjänä, itkien ja menettäen kaiken ominaisarvonsa ja maailman kiinnostuksen.
     Jos ihmisellä on vähänkään halua elää tälle maailmalle, on mahdotonta nöyrtyä maan tasolle. Jos on yhtään itsetyytyväisyyttä, se on mahdotonta. Jos on pisaarakaan itsessä omaa hyvyyttä, se on mahdotonta. Kun ihminen menee kasvoilleen Jumalan eteen, hän ei mene siksi, koska Jumala on niin mahtava, vaan siksi, koska ihminen ei ole yhtään mitään, ja ei haluakaan olla mitään. Hän haluaa vain sitä, että Jumala ilmestyy ja nostaa hänet ylös, olemaan Hänessä, ja kirkastamaan itsensä ja voimansa ihmisessä.
     Hän kuolee, hän hajoaa, hän kuolee kuin kylvösiemen. Ja hän odottaa että Jumala nostaa hänet, ja hän ei halua nostaa itseään, hän ei halua syödä, tai juoda, tai puhua,ennenkuin Jumala on vastannut. Jos ihminen ei kuole totaalisesti, hän ei voi kantaa hedelmää. Jos ihminen ei kuole, Jumala ei voi tuottaa hänen kautta lisää ihmetöitänsä ja siunauksiansa. Uskova joka kuolee Jumalan edessä, menettää itsensä, mutta hän tosiasiassa saa elämän, Jumalan osallisuuden ja kirkkauden osakseen. Hän on Jumalan kanssa yhtä, ei erillinen olento, vaan hän on yhtä Hänessä.
    Kuollessaan tämä ihminen, ei halua nostaa itseään, aktivoida itseään, herättää itseään. Vaan hän odottaa että Jumala tekee sen. Jos ihminen tekee sen, hän ei ole kuollut, ja sen tähden hän on irti Jumalan kumppanuudesta, eikä läheinen liittolainen Hänen kanssaan. Mutta kun ihminen kuolee, hän saa uuden minän, joka on Jumalan potentiaalia täynnä. Jos ihminen herättää itsensä, hän elää itselleen. Jos hän antaa Jumalan herättää hänet, hän elää Jumalassa, eikä itselleen.
     Kun sain Pyhällä Hengellä täyttymiskokemuksen pian uskoontulon jälkeen, silloin olin tämänlaisessa tilassa. Ja kolmen tunnin itkun ja kuoleman tilan jälkeen, sain puhua uusin kielin. Silloin olin täysin elämänhaluton, ellen saa Pyhän Hengen kastetta. Ja tuokin tila oli Pyhän Hengen aikaansaama. Ja Hän aikaansaa ihmisen halun mitätöityä itselleen. Voi miten paljon minussakin on itseäni. Mutta ellei minussa ole Jumalaa tarpeeksi, niin kannatan itseäni. Mutta jos itseäni ei ole, minua kannattaa Jumala. 
     Ihmisen on vaikea kuolla Jumalan edessä itselleen, jos hän on vahva, jos hän on olevainen omasta voimastaan ja ruumiinhallinnasta ja tarpeista. Kun ihminen paastoaa, hän on vapaa ruumiin vahvuudesta. Silloin hän on myös herkkä ja heikko sielullisesti ja hengellisesti altis. Ihmisen ei tarvitse olla vahva minuudessa. Vaan hänen pitää olla vahva Jumalan kuva Pyhässä Hengessä ja Jumalan elävässä Sanassa. Ihmisen ei tarvitse huolehtia niin paljon omista asioista, kuin siitä, että hänen asemansa on Jumalan edessä mahdollisimman vapaa ja luja.
     Jeshua kirkastakoon tämän asian sinulle, mistä on kysymys. Ihmisen ruumis on Pyhän Hengen temppeli, ja meidän tehtävä on kirkastaa Jumala siinä. Meidän on pilaannuttava itselle ja maaduttava kuin kylvösiemen, niin että Jumala kasvaa meissä. Paljastakoon Jumala omaa näkökulmaansa meille. Mistään, mistään muusta ei ole Hänelle hyötyä, kuin siitä ihmisestä, joka on kuollut omalle elämälle, ja omalle tavoitteelle ja halulleen ja joka on Jumalan herättämä ja nostama. Mutta eläköön jokainen ihminen joka päivä yhtä aikaa jatkuvassa kuolemisessa, ja samalla tavalla Jumalan elämässä.
     Tämä kasvoillaan makaaminen on Jumalan palvontaa, älä väheksy sitä koskaan, se on mitä suurinta palvontaa. Joku saattaa auttaa Jumalaa, ja menee vuoteeseen ja siellä makaa ja rukoilee mukavasti. Jotkut kokouksissa menee valmiiksi maata, että Jumala koskettaisi. Mutta ei se ole sitä, se ei ole se tapa, mikä Jumalaa miellyttää. Joskus olen romahtanut milloin missäkin kotona Jumalan eteen, ja useinkin jopa, aina on ollut paasto silloin menossa. Mutta se tilanne, minkä itse valmistan, se ei ole otollinen. Se minkä Jumala tekee, se on otollinen tilanne.
     Tilanteen täytyy olla kuin romahdus, yhtä nopea asia, kuin kylvösiemenen tipahtaminen maahan. Siemen ei kuole ilman vettä, ja sen herättää aurinko. Siemen ei siis kuole ilman Pyhää Henkeä, joka on elämän vesi. Ja että tämä kuolema kutsuisi elämän itseensä, tarvitaan Jumalan kirkkaus ja lämpö, silloin tämä siemen alkaa itämään. Oih, kun voisi niin pieneksi tulla, niin heikoksi ja mitättömäksi. Mutta tarvitaan niin suuri Jumalan ilmestys, että se onnistuu. Mutta se ei onnistu, niin kauan kuin ihminen elää itsessään, vaan sitten vasta, kun ihminen on kuollut. edit