JOHANNEKSEN ILMESTYS 20:

[ 4. Ja minä näin valtaistuimia, ja niille istuttiin, ja heille annettiin tuomiovalta — ja myös niiden sielut [minä näin], jotka oli teloitettu Yeshuan todistuksen ja Jumalan sanan vuoksi, ja ketkä vain eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa, eivätkä olleet ottaneet merkkiä otsaansa ja käteensä — ja he heräsivät eloon, ja hallitsivat Messiaan kanssa ne tuhat vuotta.
5. Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin ne tuhat vuotta olivat täyttyneet: tämä on ensimmäinen ylösnousemus.
6. Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa: näihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Messiaan pappeja, ja he hallitsevat Hänen kanssaan tuhat vuotta. ]

Ja sitten tulee tuomio!

[ 7. Kun ne tuhat vuotta ovat täyttyneet, päästetään sielunvihollinen vankeudestaan
10. Ja paholainen, joka heidät eksytti, heitettiin tulen ja tulikiven järveen, jossa myös peto ja väärä profeetta olivat, ja heitä vaivataan päivällä ja yöllä ikuisuudesta ikuisuuteen.
11. Sitten minä näin suuren valkoisen valtaistuimen ja Hänet joka istui sen päällä, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille löytynyt piilopaikkaa.
12. Ja minä näin kuolleet, sekä suuret että pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin. Ja myös toinen kirja avattiin, joka on elämän [kirja] — ja kuolleet tuomittiin ]

Tuomiolle joutuvat siis kaikkien aikojen kuolleet! Jakeessa 6 mainitaan, että toisella kuolemalla ei enää ole valtaa niihin jotka ovat Messiaan seurakunta ja hänen tähtensä menehtyneet, vihanajassa marttyyreina.Tämä mainitaan ennen 1000 vuotista valtakunnan asettamista ja perustamista, eli tämä lupaus on Karitsan morsiamelle.

Jakeessa 12 mainitaan että kuolleet nousevat tuomiolle. Eivät nämä enää, jotka ovat elossa ja mainittunuina jakeessa 6. Sillä jae 6 ilmaisee että he eivät joudu toiseen kuolemaan. Eikä näin ollen myöskään taas tuomittaviksi. No, ketkä sitten joutuvat viimeiselle tuomiolle? Vastaus kysymykseen on, sinne joutuvat kaikkien aikojen ihmiset, jotka ovat olleet jumalattomia, jumalan kieltäjiä ja pilkkaajia. Myös kaikki 1000 vuotisen valtakunnan ihmiset, ynnä vihan ajassa elävät ihmiset. Eli kaikki ne jotka eivät ole temmattuja ylös, siis eivät ole Messiaan seurakunta ja marttyrejä Hänen nimensä tähden.

Tapahtuu niin, että Hän Jeshua, seurakunnan Herra tempaa tykönsä jo Pyhitetyn seurakunnan. Joka ei valvo ja on kaikella tavalla turmeltunut, jää vihan aikaa. Sillä sellaisessa ei voi Pyhä Henki olla palavana. Ei voi olla samassa temppelissä kahta herraa, eli ihmismieli-, ja -sydän joka on kimpassa maailman ja paholaisen kanssa, ja toisaalta Jeesus Pyhän Hengen kautta. Ei käy!

Messias Herra Jeesus tempaa Pyhittyneen, maailmasta eroon kasvaneen ja muodostuneen seurakunnan tykönsä. Tämä on tosi! Viisi neitsyttä pääsee häihin, viisi ei. Kaikilla kymmenellä on Pyhän Hengen lamppu, viidellä tyhmälläkin on lamppu, mutta ei Pyhän Hengen voitelua ja valoa. He kolkuttavat liian myöhään, mutta he eivät pääse. Pyhä Henki eli pidättäjä on poistunut seurakunnan myötä maailmasta. Nämä tyhmät itselle vain eläneet uskovat jäävät maailman armolle. Kuollako marttyyrikuolema, vai alistua antikristukselle?

Toisin sanoen viisaat neitsyet ovat Pyhiä, ja tuominneet jo omat lihalliset halunsa tässä aikakaudessa. Ilman omien itsekkäiden halujen tuomitsemista, ei voi saada armahdusta. Uskon että kaikki pikkulapset myös tempautuvat yläilmoihin, sen tähden että ovat viattomia ja tahrattomia omaltatunnoltaan. Samoin useat vammaiset, jotka ovat lapsen tasolla kehityksellisesti, älylliseltä ja psyykkiseltä tasolta.