Tuli tässä mieleeni yön hetkenä, kun olen rukouksessa, seuraava asia:

Tiedämme useimmat meistä, olevamme Jumalan valtakunnan kansalaisia ja perillisiä. Ja että emme ole yksin tässä maailmassamme, edes kotonakaan, saatikka emme ole itsemme omia. Kotimme ilmapiiin pitäisi olla sellainen missä Jumalan läsnäolo mieluusti olisi läsnä. Jossa enkelit hyvin viihtyisi ja mihin Jeesuskin mielii katsoa. Kodin pitäisi olla kuninkaallisen siisti ja asiallinen. Olemme Kuningasten Kuninkaan perillisiä. Kotonamme ei pitäisi olla mitään epäpyhää, ja emme saisi harrastaa sellaista, mikä murehduttaa Jeesuksen mieltä.

Tiedän itse että en välitä niin kauheasti siivouksesta ja järjestyksestä, mutta ajattelin niin, että se miten ajattelisin Kuningasten Kuninkaan tyttären asuvan, saisi minut Hänen mielikseen, pitämään myös paremmin huolta kodistani. Olen aika nuuka itseäni kohtaan, mutta voisin todellakin, arvostaa Herraani ja elää taivaallisen arvoisella tavalla. Minulla on kotona puolet olohuoneesta ylistys-tilaksi varattuna, ehkä voisin alkaa palvoa Häntä enemmän, ja elää Hänelle. Siis sisin on Jumalan Pyhä temppeli. Olen aina pitänyt sisintäni kaikkein varjeltuna, mutta nyt tämä ajatus nousi ylös. Enkelit rakastavat olla siellä missä eletään soveliaasti ja arvollisesti. Varmasti Jumalan läsnäolo kasvaa siinä ilmapiirissä, sillä se on tehty Herran tähden.

Minulla tämä ongelma on siivous ja järjestys. Joillakin se on maallinen musa ja televisio- riippuvuus tai ylensyöminen. Kaikki pitäisi kuitenkin olla kuninkaallisessa järjestyksessä, vaatimattomuudessakin. Kuninkaamme, Herramme, Jeesus ansaitsee parastamme, se on Hänelle suloista tuoksua. Olkoon Herramme tervetullut kotiimme, ja enkelit, älkäämme murehduttako heitä. Olisi ihan hirveää jos enkelit kääntäisivät selkänsä meille, kun elämme sopimattomalla tavalla. Haluatko enkelien hymyilevän ja katsahtavan sinua suotuisasti, sekä siunaavan läsnäolevalla vierailullaan, kotiasi.

Kuvittele, kun menet kylään uskovaiseen paikkaan, niin enkelisi tulee mukana, enkelit menee myös vieraisille, olisi järkytys jos kauniisti asutun kodin enkeli menisi vieraaksi kanssasi sopimattoman tyyliseen kotiin. Tai sitten jos kotisi olisi arvollinen ja toinen uskova tulee, niin varmasti enkeleillä on riemu. Ja kodin ilmapiiri on harmoniaa ja Jumalan rauhaa täynnä. Voit varmasti murehduttaa enkeleitä, niin että sinun elämässäsi ei ole Jumalan läsnäoloa, kuten jonkun muun. Uskon että se ilmapiiri, jonka tunnistamme kokouksessa, ja kotona, ja arjessa, on enkelien Pyhyyden tähden senlaista kuin he kokevat meistä.

Tämän sanon siksi, että voit ihmetellä miksi et koe Jumalan läsnäoloa elämässä, on ehkä jotain pois pantavaa, joka estää Jumalan siunaavan läsnäolon läheisyyttä elämässäsi. Jumala ei mukaele meitä. Jos elämme synnissä, ja menemme uskovien kokoukseen, niin ei hän ole siinä tekovanhurskaudessa mukana. Enkelit on palvelukseen lähetettyjä enkeleitä, toimivat Jumalan tahdon mukaisesti, ei oman tahdon mukaan. Heitä emme voi narrata. Kun menemme kokoukseen, niin joku voi kokea siellä paljon Hengen virtaa, ja saada väkevästi kokea hengen voimaa, toinen taas ei koe mitään, vaikka tahtoo. Koska ei tee parannusta.

Se Jumalan läsnäolo on nimenomaan enkelien läsnäoloa. Sisäisesti meissä on Pyhä Henki. Kaikki pitää siis elämässä asettaa järjestykseen Jeesuksen Majesteettiuuden tähden. Ei sen tähden että on enemmän säteilyä ilmassa ja sädekehä pään päällä. Vaan sen mielipahan mikä synnistä ja turmeluksesta koituu Jumalalle, enkeleille, Jeesukselle, niin sen loppumisen tähden. Tuottakaamme mielihyvää Jumalallemme. Me tarvitsemme tässä ajassa kotiimme Jumalan läsnäoloa, me tarvitsemme Jumalan johdatusta, me tarvitsemme Jumalan läheisyyttä. Me tarvitsemme Jumalan Pyhyyttä tässä ja nyt! Laita pois synti, anna Jumalan läsnäolon tulvia elämääsi, päällesi, ympärillesi. Kaikkialle. Tarvitset sitä. Muuten et selviä puhtaan vanhurskaana tässä ajassa. Sinä tarvitset taivasta varten valkaistut vaatteet. Aseta tänä päivänä elämäsi Jumalan mallin mukaiseen järjestykseen.

Rakas Jeesus, vaikuta että tämä sana minkä sain sydämelleni, voisi olla sinun ikäväsi ja kaipauksesi vetoomus, sille omallesi joka sinua kaipaa, mutta ei saa kokea sinun läheisyyttäsi, koska on jotain mikä estää sinua lähentymästä häntä. Jeesus, tiedän että itselläni on myös aina alueita, missä on parannuksen varaa. Kiitos että avaat ymmärrykseni, tajuamaan tilanteen. Kiitos että saan kääntyä puoleesi ja tahdon siksi valita tehdä sinun tahtosi mukaan. Kiitos siitä mitä olet jo tähän mennessä aikaan saanut, olet niin ihmeellinen. Jeesus, olet rakkaani, sydämestäni sen sanon. Olet ihmeellinen palastajani. Jeesus minä kiitän sinua veren voimasta, jossa saan puhdistua. Minä kiitän ja ylistän sinua Majesteetti, sinä olet kaiken kunnian arvoinen.

Kiitos että olet kirkastanut oman Sanasi itsessäsi ja teet sen myös minussa. Totisesti, amen. Olet arvollinen ja ylistettävä, Herrani. Halleluja! Niin, ymmärräthän että puhuin sen ulos minkä sain puhuttavaksi, en siis noin laajasti mitä odotit. Kun saan tekstin, se on sellaisenaan tarpeeksi hyvä. Jokainen ottaa sen minkä kokee vastaan. Jos haluat voin kirjoittaa miten eletään maailmassa. Mutta siihen en halua panostaa ja siihen ei ole aikaa ja rahkeita. Tämä teksti jonka sain on niin täydellinen. En halua siihen mitään lisätä ja poistaa. Se ei tullut minusta itsestä, vaan minun kauttani. Ja en uskalla sitä muuttaa. Ja niin ei pidä myöskään tehdä.

Kun Paavali kirjoitti, mahtoiko ihmiset arvostella niitä kirjeitä lukiessa Paavalia, vai syventyivätkö he Jumalan ilmoitukseen. Siis pitää ottaa se olennainen vastaan Jumalan Sanana, minkä tuntee hengessä ja itsessä Pyhäksi ja oikeaksi. Saatte haukku kernaasti työttömyyttäni, en sitä salaa. En salaa yövalvomisia. Mitä minussa onkin kummaa ja omituista, se on minun ja Jumalan henkilökohtainen juttu. Ja todella en ole toimeton, vaan erittäin olennaisen paljon seurustelen Herrani kanssa. Ja henkilökohtaisen uskon rakentaminen on tärkeintä maailmassa, sielujen voittamisen ohessa. Minulle ei ole niin tärkeää, olla kuten toiset on, ja toiset odottaa, kuin se mitä Jumala on ja mitä Hän tahtoo ja odottaa.

Kaikki maailmassa on Luojan luomaa. Minä olen Jumalan oma, en itseni oma, kaikki elämässäni on Jumalalta, Hänen siunaamaa. Jos Jumala ajattelisi kuten ihminen, varmaankin Hän ottaisi minut mieluummin tykönsä, kuin antaisi minun olla täällä maailman elättinä. Mutta tosiasiassa, koko maailma on Jumalan. Ihminen ei ota, ellei Jumala anna. Olen laiska muurahainen. No niin, sekin on Jumalan tiedossa. Ja nyt teidän. Minulla on aivan oma elämä, ja oma suhde Jumalaan.

Kukaan ei voi toimittaa sitä asiaa, mihin minut on kutsuttu. Kukaan ihminen ei voi sanoa mikä minun tulee olla, Jumala määrittelee minut aivan eri tavoin kuin joku ihminen tai minä itsekään. Hän tahtoo vain minun tahtoni, aikani ja sydämeni kokonaan itselleen. Se mitä minusta tulee on Hänestä kiinni, ei minusta. Ja en halua todellakaan sekoittaa Jumalan suunnitelmia, en uskaltaisi. Tämä aika on minun ja Jumalan yhteyden aikaa, jolloin Hän tekee minussa sisäisesti valtavia asioita, jotka on pohja jollekin isommalle kokonaisuudelle, jota tulen tekemään Hänen varassaan, sillä olen itsessäni antanut itseni Hänelle.