Sanotaan että kaikki uskovat alkaisivat pitää tulojaan yhteisinä, jakaisivat ne keskenään apostolien tekojen kirjan mukaan. Niin sellainen ei kävisikään yhteiskunnassa. Sillä yhteiskunnassa on säädös että jos saa rahaa yli 200 euroa, sitä pidetään lahjuksena ja valtio ottaa siitä veroa suuren osan. Eli jos uskovat päättäisivät jakaa kaiken keskenään tasan, niin valtio oli välittömästi pitkin hampain kimpussa, ja ottamassa saalista jokaiselta tasapuolisesti, perien mielettömän saaliin itselleen (väh.30%). Eikä siiinä vielä kaikki, joka vuosi verotoimisto tulisi ja nappaisi osan siitä jokaikiseltä tasapuolisesti. 
 
17. Jos nimittäin teen tätä silloin kun tahdon, niin minä saan palkkaa [toiselta] — mutta jos silloinkin kun en tahtoisi, niin taloudenhoito on uskottu minulle [kokonaan]. 18. Mikä siis on minun palkkani? Se että kun julistan ilosanomaa, jaan Messiaan ilosanomaa ilmaiseksi, niin että en käytä sitä oikeutta joka minulla on ilosanoman julistamisessa.
 
Tälläistähän luonnollisesti ei tapahtunut apostolien aikana, vaikka silloin olikin olemassa verotus. Kuitenkin tälläinen on Jumalan tahto. Jos uskovat päättäisivät siis jakaa kaikki tulonsa keskenään tarpeidensa mukaan, silloin järkevintä olisi että perustettaisiin jonkinlainen uskovien sosiaalitoimiston / pankin kaltainen yhdistelmäsysteemi (joka on itsenäinen laitos, tai pikemmin seurakuntayhdistys), jossa kaikille USKOVILLE ja heidän perheille tasataan rahat ja loput mitä ihminen ei tarvitse se menee juutalaistyöhön sekä lähetystyöhön. Silloin ei tapahtuisi sitä, että nämä rahat menisivät valtion kukkaroon. 
 
36. Leikkaaja saa palkan, ja kerää hedelmää ikuiseen elämään, jotta sekä kylväjä että leikkaaja saisivat iloita samalla tavoin. 37. Sillä tässä se sana on tosi, että yksi on kylväjä ja toinen on leikkaaja. 38. Minä olen lähettänyt teidät korjaamaan satoa, josta te ette ole vaivaa nähneettoiset ovat nähneet vaivaa, ja te olette päässeet osallisiksi heidän vaivannäöstään."
 
Ei uskovat eivät kuulu Jumalan perheeseen, ja samaan perhetalouteen ja politiikkaan. Vaan jos he kääntyvät ja tulevat uskoon, silloin he kuuluisivat siihen ilman muuta. Mutta vaikka ihmiset eivät ole Jumalan perhettä, kuitenkin niillä ylimenevillä varoilla harjoitettaisiin myöskin avustustyötä, hengellisessä merkityksessä, esim. evankeliointia, toipumiskoteja tms..  Kun sitten maassamme on näitä hyvin toimeentulevia uskovia, tavallaan heidän vastuu olisi tänä päivänä siten jakaa varoistaan juutalaistyöhön, hengelliseen avustustyöhön, sillä sitä varten heitä juuri on siunattu, koska huonompiosaiset taas eivät voi sitä tehdä kuin ehkä rajoitetusti.
 
Apt 28:25 Ja kun he olivat keskenään erimielisiä, erosivat he toisistaan
 
Eikö tämä olekin selvää Jumalan mielenmukaisuutta? Kun tulee tuhatvuotinen valtakunta, niin mitä talouspolitiikkaa arvelette, että siellä harrastetaan, tai taivaissa sitten? Tätäkö mitä tämä maailma harrastaa, vai sitä mitä apostolien teoissa harrastettiin? - ja mistä tässä kirjoituksessa myös mainitsen. On aika älytöntä laittaa ihmiset töihin kotipaikkakuntaa kauemmas töihin! Töitä pitäisi järjestyä omalta paikkakunnalta, ja myös suurkaupunki-pesäkkeet hajottaa, ja levittää tasaista asutusta kaikkialle. Kuten myös tulisi tasaista teollisuutta ja yritystoimintaa olla kaikkialla, eikä kasattuna muutamille suurille paikkakunnille.
 
Room 12:16 Olkaa keskenänne yksimielisiä, niin että ette tavoittele korkeita, vaan tyydytte samoihin oloihin vaatimattomien kanssa, älkääkä kiinnittäkö mieltänne vain omiin asioihinne.
 
Myös kannattaisin sitä että kaikki osakkeet myytäisiin pois, ja uskovat muuttaisivat tällöin jokainen vuokralle. Myös kannattaisin sitä, että harrastettaisiin sitä, että autoilla kuskattaisiin uskovia kokouksiin ja töihin kuljettaisiin yhdessä. Nykyään harvat haluaa ottaa uskovia kyytiin, että autot ei likaantuisi tai että ne ei kuluisi, tai että olisi vapaa lähtemään ja tulemaan kuten tahtoo. Ihmiset seisoo pysäkeillä odottamassa linjureita, kun ohi kiitää monen uskovan kaara.
 
44. Ja kaikki, jotka uskoivat, olivat yhdessä ja pitivät kaikkea yhteisenä, 45. ja he myivät maansa ja tavaransa ja jakelivat kaikille, sen mukaan kuin kukin tarvitsi. 46. Ja he olivat alati, joka päivä, yksimielisesti pyhäkössä ja mursivat kodeissa leipää ja nauttivat ruokansa riemulla ja sydämen yksinkertaisuudella, 47. kiittäen Jumalaa ja ollen kaiken kansan suosiossa. Ja Herra lisäsi heidän yhteyteensä joka päivä niitä, jotka saivat pelastuksen.
 
Toisaalta voisi harjoittaa seurakunnallista tasajakoa ilman virallisia tahojakin, niin että seurakunta toimisi ulkopuolella maailman lakien ja mallien, sillä Raamattu sanoo, että seurakunta on uloskutsuttujen joukko. Ja se tarkoittaa sitä että noudatamme hengellisiä Jumalan asettamia käskyjä, ja emme ole maailman orjia. Vanhassa Liitossa Israel ei noudattanut Egyptin lakeja - vaan Jumalan Lakia, ja se raivostutti hallitsijoita niin paljon,  että ne halusivat tuhota heidät kokonaan. Toki he olivat alamaisia ja maksoivat veroja, mutta he eivät omaksuneet Egyptin syntejä, ja edes seurustelleet heidän kanssansa.
 
Saar 2:21 ihmisen, joka on vaivaa nähnyt toimien viisaudella, tiedolla ja kunnolla, täytyy antaa kaikki ihmiselle, joka ei ole siitä vaivaa nähnyt, hänen osaksensa. 26. Sillä Hän antaa ihmiselle, joka on hänelle otollinen, viisautta, tietoa ja iloa; mutta syntiselle hän antaa työksi koota ja kartuttaa annettavaksi sille, joka on otollinen Jumalalle.
 
Israelilla oli oma sisäinen talouspolitiikka, jossa he maksoivat kymmenykset Jumalan huoneelle, antoivat uhrilahjoja Jumalalle, ympärileikkauttivat miespuoliset, pitivät Sapatin ja noudattivat Jumalan Lakeja ja Käskyjä. Myös Israelilla oli määrättyjä (Sapatti) vuosia, jolloin velallisille annettiin kaikki velat anteeksi tai he saivat vapauden lähteä palveluksesta pois. Ei Israelissa ollut mitään kuiluja kansalaisten välillä, rikkaita ja köyhiä, asunnottomia ja ruhtinaita. Jos joku kärsi, kaikki kärsvät siinä ohessa. Jos joku paastosi, niin kaikki osallistuivat siihen. Israelin perustuslaki, oli Jumalan Sana. Ja tätä koko seurakunta tarvitsee tänä päivänä;  "Jumalan ääni, eikä pakanan ääni !"