Huomaan edellispäivän kirjoituksia lukiessani että katson liikaa henkilöihin, uskoviin ja ihmisiin. Viholliseni ei ole kukaan uskova tai ihminen - vaan pelkästään paholainen, joka kietoo näiden ihmisten mieliä, pelkojen ja tunteiden kautta, myöskin useissa asuu ylpeys, jota saatana käyttää hyväkseen. Ja osaa todella taitavasti taktikoiden täyttää ne ihmiset niissä tunnetiloissa, vahingoittavilla ajatuksilla, joita ne eivät kykene tajuamaan ja hillitsemään.

Uskovakin voi olla totisesti paholaisen narusta vetämä, jos uskovaisessa asuu mielessä ja sydämessä ylpeys, pelko tai muu kavaluus. Pahat henget kyllä tuntevat ihmisen, mutta eivät voi tutkia jumalisuutta tai jumalista. Vain mitä on ihminen. Ne pelkäävät jumalisuutta, ja pyrkivät siksi häätämään sellaisessa vaikutuksessa olevan pois. Sillä Jumala on todellisen vastustajansa vihollinen, sillä Pyhyys kauhistuttaa pahoja henkivaltoja. Pimeyden valtias, tietää aikansa kuluvan loppuun, ja se tahtoo tuhota jumalisen uskovan tulevaisuuden. Uskova ei sitä tosi tiedä. Mikäli uskova sen tietäisi, hänen lihansa tuhoisi sen heti, sillä liha on aina Henkeä ja jumalisuutta vastaan. Kun ei tiedä, ei ole tuhoamiskeinoja. Kaikki keinot ja tieto on Jumalan salaisuutta.

Jumala sen ainoastaan yksin tietää ja paholainen on hyvin tarkkaavainen kaikesta varautumalla kaikenlaiseen terrorismiin, että se mitä on mahdollista tapahtua, se tulisi mahdottomaksi. Mutta paholaisen vainotessa ja puristaessa uskovaa, uskovasta tulee vielä enemmän voimakkaampi ja vaarallisempi sille. Myös uskova tulee tuntemaan todellisemmin aina vainojen keskellä todellisen vihollisensa - joka on paholainen, ei ihminen. Paholaisen aie on että uskova ei näe sitä, vaan se tahtoo että uskovat haastavat keskenään, nähden toisensa vihollisen tavoin. Itse paholainen kärkkyy uskovien selän takana naamioituneena piilossa, ja nauttii kun uskovat ei näe ymmärryksellään ja havaitse hengessään sitä. Oletteko huomanneet että paholainen usein haluaa tietää kaiken, on utelias - tahtoo tietää jumalaisen ihmisen heikon paikan ja iskee siihen varoittamatta.

Uskova ainoa suoja on Jeshuan Pyhässä veressä ja ainoa ase on Jumalan Pyhä Sana ja Pyhän Hengen valo huolehtii että mitään sisäistä vahinkoa ei pääse tapahtumaan. Tosin kun on täyttymätön Pyhästä Hengestä on melko varmaa että sattuu. Parhainkaan uskova ei koskaan ole turvassa, vaan joskus häilyy. Mikäli juuri silloin siinä tilanteessa vihollinen tuikkaa, siinä vahingoittuu. Mutta voi aina näyttää haavansa Jeesukselle, joka ymmärtää, sillä Hänetkin on lävistetty. Ja Hän parantaa. Mutta haava ei ole hujauksessa parantunut. Siinä menee aikaa, riippuen onko ihmisessä katkeruuden juuria, pelon tai vihan tunteita estämässä tai viivyttämässä haavojen muurautumista umpeen.

Monesti paholainen tuo monesta suunnasta samaan aikaan piikkejä ja kiviä niskaan ja sisimpään. Sen olen lähes aina huomannut. Tulee olosuhde tai tilanne joka puristaa ja siihen tulee yksi henkilö, jota vihollinen käyttää ja suutun sille, sitten kaikki ovatkin minua vastaan, ikäänkuin olisin itse paha. Monesti se on kolmen summa, onko tuttua? Jos sinua ei ole ahdisteltu uskosi tähden, olet luultavasti vaaraton uskova vihollisvalloille. Olet liian passiivinen, ollaksesi kiinnostava paholaiselle, enemmän se hyötyy käyttäessäsi sinua. Toisia se ei voi käyttää, koska ne on jo Jumalan käytössä, niitä siis pitää vainota ja tuhota. Joko tai. Olet vihollisen puolella tai vastaan. Jompi kumpi on mahdollisuutesi.

Olet joko Jumalan käytössä tai Häntä vastaan. Ei ole muuta mahdollisuutta. Joko orja tai vapaaehtoinen, joko pimeys tai valkeus, joko vainooja tai vainottu. Mikäli olet vainottu uskosi tähden olet onnekas! Huomaa että tulee myös olla Jumalan Sanalle kuuliainen sekä olla Jumalan Sanalle alamainen. Mikäli sinulla on ollut helppoa uskossa, olet oletettavasti ollut paljon vihollisen käytössä ja koulutuksessa. Näin on varma asia - aivan varmasti! Jos elämässäsi on synti - luovu siitä! Se on asia, joka hallitsee sinua, ja sillä paholainen kiristää sinua. Et voi olla Jumalalle otollinen, jos pidät siitä kiinni. Paholainen mitätöi uskovaa syyllisyyden tähden, mikä synnin seurauksena tulee.


- - - Miksi sinun ja minun tulee tietää tämä kuka on vihollisemme? - - -

- vihollinen haluaa tuhota ja erottaa uskovat toisistaan

- vihollinen tahtoo että uskova vajoaa toivottomuuteen

- vihollinen haluaa että uskova uskoo olevansa toivottoman kurja

- vihollinen haluaa että uskova ei tunne pyhitykseen tarvetta

- vihollinen haluaa että uskova ei ala tuhoamaan rukouksessa vihollisen muureja

- vihollinen haluaa että uskova ei koe uudistumisen ja muutoksen tarvetta uskossa

- vihollinen haluaa että uskovat kadottaa yhteyden Jumalaan

- vihollinen haluaa että uskoville kasautuu ongelmia ongelmien päälle, että eivät ehdi rukoilla ym..

- vihollinen haluaa että uskovat pysyy vaarattomina ja passiivisina

- vihollinen haluaa tuhota ja tuhota ja sabotoida

- vihollinen haluaa että ihminen mukautuu maailmaan ja keksii tekosyitä vaikka millä mitalla

- vihollinen haluaa että uskova ei usko armolahjoihin, eikä hamua niitä

- vihollinen haluaa syyllistää, haluaa saada ihmisen synnin orjakseen, jotta syyllistäminen onnistuu

- vihollinen haluaa että uskovilla kaikki voimavarat kuluu murehtiessa tulevaisuutta
- (tätä totuutta vihollinen ei halunnut että kirjoitan, kuulin sen sisäisesti) -


Ethän sinä sitä halua? Mutta silti koet että sinulle on tehty pahaa, ja olet katkeroitunut siihen ihmiseen tai vähintäänkin loukannut sisimpäsi. Sinusta tuntuu kuin nuo mainitsemani kohdat tuossa oli sen jälkeinen ääni sisälläsi, mutta vihollisen nimen sijalla oli sen henkilön nimi. Tuskin se ihminen tiesi mitä silloin sanoi, koska ei tuntenut Jumalan sydäntä, siten että olisi ollut Jumalan Hengen mielinen ja vaikuttama. Silloinhan on mahdollista että sielujen vihollinen syöttää ajatuksia. Luovu sellaisista tunteista ihmistä kohtaan. Tiedosta kuka on todellinen vihollisesi!

Minä tiedostan vihollisen joskus. Monesti kirjoittaessa, kuulen sen äänen. Vihollisen lause tulee kun olen jotain kirjoittamassa jotain hyvin terävää Jumalan Sanaa. Mutta en kuuntele sitä. Kun en kirjoita, se ei yritä työntää mieleeni lauseita useinkaan. Se lause unohtuu hetkessä, koska en suostu kuulemaan ja imemään sitä ajatuksiini, mutta se on aivan selkeää. Minä siis todellakin kolmisen vuotta kohta olen kuullut sen äänen. Myös Jumalan Hengen puheen. Tosin nykyään antaudun vain kirjoittamaan, ja Henki vaikuttaa suoraan ajatuksiini. Minä tiedän mikä on vihollinen, tiedän miten saastainen se on.

Tiedän miten välttämätöntä on olla Jumalassa kiinni kokonaan. En voi hetkeäkään olla välinpitämätön ja passiivinen uskova, silloin olen vaaravyöhykkeellä. Moni ajattelee paljon asioita. Mutta ei kykene erottelemaan pimeyttä ja valkeutta ja kuka vaikuttaa milloinkin. Minulle oli tuska saada kuulla vihollisen ääni. Mutta on niin sen seurauksena tapahtunut, että en voi ja voi ja voi sallia ajattelevani mitään kamalaa. Vaan aina pyrin olemaan puhtailla vesillä. Jumala kuulee kaikki minun ajatukseni. Mikään ei ole kätkettyä. Ei ole! Ajatuksien pitää olla kuuliaiset Jumalan Sanalle. Jos vain sanat, niin olisiko mykkä synnitön ajatellessaan pahaa? Ei niin - koko ihminen pitää olla Jumalan edessä tilivelvollinen - ajatuksia ja mieltä myöten.

Olen itse hyvin herkkä tuntemaan Hengellisiä aistimuksia, fyysisesti koen Jumalan Hengen läsnäolon energiana, joka elää minussa. Olen Hänessä. Ja tunnen Hänessä. Ja olen Hänen vaikutuksessaan. Koen Hänet niin todellisesti, kuin koen olemassa olonikin. Hän on todellisin persoona minulle. Näkymätön, jonka tunnen, tiedostan ja kuulen. Sen tähden olen mitä kummallisin ihminen tämän kinesteettisen maailman edessä. Koska kaikki on hengellistä, kaikki on näin. Olen tehnyt syntiäkin, paljon olen tehnyt sen vajaan kolmen vuoden aikana. Minäkin tarvitsen palvelutehtävän, passiivisuus ja hengellinen joutilaisuus on pahin viholliseni.

Syntiin altistun kun en pukeudu Jumalan Sanaan, kun en ole yhtä Jumalan Hengessä, kun menen pois Hänen taajuudeltaan, kun en piittaa Hänen läheisyydestään ja äänestään ja ajatuksistaan, vaan sivuutan kaiken. Silloin altistun heti synnille - heti paikalla! Tämä on totta. Pientä siihen verrattuna on kun joskus otan viiniä, silloin en kadota yhteyttä Häneen. Mutta kun kadotan sen, olen jo rikkonut yhteyden omalta puoleltani Häntä kohtaan, ja valinnut itsekkäästi oman valinnan. Mutta kun sydämeni nöyrtyy Hänen edessä, ja palaan Hänen tykönsä, Hän heti armahtaa. Niin paljon Hänen minua rakastaa.

Voisin todella sanoa että henkien erottamisen armolahja on eräs hyvin tärkeä armolahja mitä tässä ajassa tarvitsemme. Sillä tavalla itsestämme tulee herkkiä ja valvovia uskovia. Ja varoitamme niitä jotka torkkuvat. Mutta myös tiedostamme kaiken, kuka on minkäkin hengen vallassa. On todella raskasta kokea miten useaa uskovaa saartaa vihollisen henki. Ilman tätä armolahjaa, on hyvin vaikea käsittää mikä on leveys ja pituus. Ihmismieli ei kykene erottelemaan henkiä. Vain Jumalan Henki siihen voi. Tätä kutsutaan lahjaksi, mutta se on Pyhän Hengen ominaisuus, ja Pyhä Henki on lahja uskovalle. Valvoessa ja tarkatessamme itseämme, viritymme Pyhän Hengen taajuudelle.

Ihminen jolla on nämä armolahjat, siis Pyhä Henki jossa on nämä ominaisuudet, ei ole kuitenkaan suojassa pahalta, ellei sitten huolehdi itsestään, pitämällä suhteensa tiiviinä taivaallisiin. Mikäli ihminen rukoilee vartin ajan päivässä, aamulla ja illalla, niin reilu kymmenen tuntia on vihollisen aikaa kylvää ja vaikuttaa. On tärkeää olla koko aika ajatuksilla tai mielessään kommunikaatiossa Jumalaan. Tätä on hengellinen valvominen. Voit myös hankkia mp3 soittimen ja kuulla palvonta musiikkia, työssäsi tai muuallakin. Olla siis hengellisesti virittynyt sillä tavalla, silloin ajatuksesi ja mielesi ei karkaa Jumalan otteesta.

Vajaa kolme vuotta sitten kun aloin kuulla Hengen korvilla. Silloin olin ylpeä, mutta yksinäinen. Nyt on kulunut aikaa siitä, Herran Sanan kuuleminen on minulle jo lähes jokapäiväistä, ja luonnollista. Sillä luonnollisempaa on hengen valtakunta kuin tämä näkyvä maailma. Kun on ylpeä, niin paras nöyryyttäjä silloin on erämaakoulu, jossa ei voi kerskata, mutta siellä Herra on läsnä jokapäiväisenä. Sen koulun jälkeen, ylpeys onkin varissut pois, koska Herra on niin läheinen sen tähden, eli on mahdotonta olla Häntä loukkaamatta tieten tahtoen tai tahtomattakaan. En ole täydellinen ihminen - mutta Messiaani on täydellinen. Hän ON - oli & on!

Amen!

[ Juutalaisten Kuningas - Halleluja - älä vääristä Jumalan Sanaa - jokaisesta turhasta Sanasta sinä joudut tilin tekemään Messiaasi edessä. ] - tätä on kuuliaisuus -

Olen tehnyt kokopäivätyön prosessoimalla näitä asioita ja kirjoittamalla tänne niitä ennen ja jälkeen. Aloitin iltapäivällä, ja sana työstyi ja vielä nyt jatkan. Kello on 00.15. Tämä on kokopäivätyötä. Kun kirjoitan, niin se Sana todella elää ja vaikuttaa tunteja, ja aina leviää uusia näkökulmia, ja edelleen jatkan kirjoittamista. Silloin aika menee hujahtaen eteenpäin. Tätä kirjoitusta olen tehnyt yhtä pötköä. Tämä kirjoitus muovaa minua. Se eheyttää ja puhdistaa, se todella muokkaa minua. Siis kaikki hengellinen kirjoitus tekee sitä, siinä on oma sisin mukana. Siis olen jakanut omaa sisintäni ja elämääni, hengellisestä näkökulmasta ja juuri se prosessoi ja muovaa minua.