Jeshua Majesteetti siunaa todellista isänmaatamme Israelia ja juutalaisia kaikissa kansoissa ja heimoissa. Siunaa messiaanisia uskovia, jotka ovat liittyneet Sinun kansasi rinnalle. Isä siunaa omaisuuskansaasi, aitoa Israelia, ota heidät Sinun syleilyysi, ja turvaasi ja varjele heitä Isä. Kiitetty olet Sinä Kuningas, hallitsija Majesteetti, tule pian Herra Yeshua Ha´Mashiach, Sinun väkevyydessäsi ja voimassasi! Lopeta kansojen vitsaus, puhalla heidän päällensä / yllensä Sinun Voimasi Henki korkeudesta.
     Sinä olet Ylevä Majesteetti pian saartava kaikkien kansojen rajat ja repäisevä leijonan heidän kidastaan irti. Juudaan jalopeura, Sinä olet meidän Kuninkaamme, Sinua me palvomme. Sinua me palvomme, Pyhä. Amen!! Amen!! Siunattu Juudaan jalopeura, Leijonamme, Ruhtinaamme, Kuninkaamme! Sinua kuningasten Kuningas, koko maa tulee Sinua kumartamaan ja kiittämään. Ole ylistetty! Sinun armosi ja voimasi on mahtavaa ja sen alle jää jokainen ajatuksemme, joka on tulesta tehty ja suolalla korvattu. Kunnia ja Ylistys, saavu pian Herra Jeshua, tule pian yllemme.
     Kosketa Isä Karitsan viitalla tätä maata, aseta suojelusenkelisi kaiken maan ylle. Isä lähetä elonkorjuun työmiehet, korjaamaan satoa, ja vuokraamaan työvoimaa valtakuntasi työhön. Isä, lähetä kaikki omasi kokoamaan viljaasi, Isä sytytä maamme, sytytä aavikkomme, Isä lopeta kurjuuden ja epäonnen lihavat ajat, ja kosketa heikkoja ja sairaita, ja uudista heidät, ja jokainen, joka Sinuun turvaa, oi Väkevä ja Viisas Herra Yeshua, Jalopeuramme. Hoosianna!
     Ylhäinen hallitsijamme ja Majesteettimme, Sinä ristillä voittanut Kuninkaamme, olet väkevä ja ihana, ja olet meidän puhdas Karitsamme. Ylistetty Sinun valtasuuruutesi. Soikoon Pasuuna korkeudesta. Lähteköön ylhäältä Sinun temppelistäsi voiton huuto ja Sana. Isä liekitä omasi, Jumala anna tulesi, ja polta kuona meistä, että me olisimme Sinulle otolliset ja tahrattomat. Ooh, Isä. Luojamme! Sinun on Voima ja Kunnia ja Väkevyys ja Kirkkaus ja Totuus ja Pyhyys ja kuolemattomuus!
     Kunnia Sinulle Pyhä, ja ihmeellinen Herra Majesteetimme! Isä Sinun käsiisi me annamme henkemme, Isä Sinun ojennetuille käsille me luovutamme itsemme, me repäisemme sydämemme, ja ojennamme sen sinulle, Isä armahda ja muuta meidät, me emme voi yksin sitä tehdä, mitä Sinä tahdot meidän tekevän. Oi Isä, anna Sanasi, anna tuuleeentuvan viljasi tuottaa Sanaa ja satoa. Lähetä Isä öljyttyjä apostoleja viljasadon tykö, kuljeta heitä Sinun voittosaatossasi, ylistys Sinulle. Puhalla heidät täyteen Henkeäsi.
     Halleluja! Pasuuna soikoon, olkoon pasuunan soiton aika, joka kutsuu maan ääriltä leikkumiehet keräämään satosi, ja luovata maa Sinun eteesi tasaiseksi. Isä, kiitos Sinulle - Pyhä Isä. Jumalan Karitsa Immanuel - Sinulle ylistys - Halleluja - Hoosianna! Shabbat Shalom!
edit