[ Joh 14:24 Joka ei rakasta Minua, se ei pidä Minun sanojani — ja se sana jonka te kuulette ei ole Minun, vaan Isän joka on lähettänyt Minut. ]

Ei kirkko ole Raamatun mukainen seurakunta. Kirkossa ei ole vanhemmistoa joka valvoo kirkkoa ja tukee sen pääjulistajaa, eli paimenta sekä joka kantaa osavastuutta julistamisesta ja käytännönasioista. Seurakunnan pääpaimen on Kristus ja Hänen alainensa seurakuntansa kaitsija on paimen, koskaan - ei koskaan ole Jumalan asetus että nainen palvelee seurakunnan kaitsijana, eli päänä, ei myöskään perheen päänä !!!

Raamatun seurakunta on aina perhekunta. Kutakin seurakuntaa johtaa oma vanhemmisto, ja oma paimen on kussakin seurakunnassa. Ei ole valtiollista päätahoa, joka ohjailee pikkukuntia -EIIIII!!! Vaan Jeesuksen pitää olla PÄÄTAHO! Kaikkien seurakuntien täytyy ja pitää kytkistyä Jumalaa, ei valtiolliseen eliittiin. Sanon vielä sen että kirkko on totisesti OJASSA!

Maallinen eliitti ei omista Kristuksen seurakuntaa, sitä ei ohjaa maailma, vaan Jeesus Kristus! Sitä mitä ohjaa maailma, se on pakanallinen laitos. Mutta Raamatun aikoinakin oli uskonnollisia elittejä, ja oli myös Jeesuksen johtama herätysliike, joiden johtajaa ja jäseniä nimitettiin kiivailijoiksi. Joita tapettiin ja suljettiin vankiloihin. Uskonnollinen yhdyskunta on aina pahin Jeesuksen seurakunnan todellinen vihollinen.

Ne jotka olivat tämän eliitin alaisia ristiinnaulitsivat Jeesuksen. Roomalaiset olivat hämmennyksissä koko asiosta, ei Pilatus tajunnut mitään. Häntä vain manipuloitiin uskonnollisten päättäjien taholta, koska niillä oli valtaa, jota ne osasivat käyttää väärin eli omaksi hyödykseen. Ja maailma kunnioittaa ja pelkää sitä.

Uskonnolliset tahot ja eliitit ovat aina Kristuksen pahin vihollinen. Heillä on Jumalan Sana, heillä on auktoriteetti, he ovat organisoituneet, kouluttautuneet ja sivistyneitä. He ovat ulkokultaisia, heitä kansa uskoo sentähden. He ovat todella Kristuksen vihollisia. He eivät sulata sitä mikä rikkoo kaiken tabun ja totutun järjestyksen ja kaavamaisuuden. Sillä uskonnollista eliittiä ei johda seurakunnan Herra Jeesus, vaan ne jotka pukeutuvat uskonnolliseen tekeytyneisyyteen.

Kristuksen seurakunnan pahin vihollinen on aatteellinen yhdyskunta, jossa on johdossa ihminen ja jonka Sana on luonnostetltu ihmisen ja kulttuurin mukaiseksi. Pakanat ovat hämmennyksissä kaikesta. Pilatusta melkein kävi sääliksi, kun hänen päätettäksi anettiin Kristuksn tuomitseminen, mutta hän ei käsittänyt mitä hyvässä voi olla tuomittavaa. Mutta aina uskonnolliset tahot, vihaavat sitä mkä on sellaista, mikä koetaan uskonnollisia kaavoja hajottavana.

Uskonnollisuus ei ole elävää uskoa. Elävä Kristuksen seurakunta ei ole uskonnollinen yhdyskunta, tai organisaatio. Kristuksen seurakunta on Kristuksen elävä ruumis, josnka juottopaikka on Kristuksen virrassa, ja jonka syöttöpaikka on jumalan sanassa. Jonka valioeliitti on Jumala ja Hänen päätöksensä. Uskonnollinen on mukautuva organisaatio tai omaksunta. -nollinen lopputavu viittaa teeskentelyyn.

Tämä Kristuksen maanalainen seurakunta, pitää puhdistaa, seurakunta on kaikkea muuta kuin mitä uskonnollinen taho sen määrittelee olevan. Seurakunnan Herra on Jeesus, ja sen määrittelee Jumalan Sana. Siellä on ainoat ohjeet, joille täytyy olla uskollinen. Mikäli muuta noudatetaan se on uskonnollisuutta.

Johannes kastaja mestattiin. Siksi koska hän kastoi uskovia ihmisiä, ja julisti toisenlaista sanomaa kuin uskonnollinen eliittikunta. Johannes kastaja eli erämaassa, oli vaatimaton, pukeutui kamelinturkkiin, söi sirkkoja. Kylläpä hän oli uhka.

Miten sellainen ihminen voi olla niin suuri uhka että hänet pitää vangita ja tappaa? Siis hän ei tullut muuta tekemään kuin kastamaan ja julistamaan. Hän ei mennyt temppeleihin kaatamaan pöytiä, ja julistamaan Jerusalemin kaduille, vaan eramaassa hän toimi. Ja hänet tapettiin.

Toinen tapaus on Jeesus Kristus, tosin Hän olikin radikaalisempi. Hän raipoilla ajoi myyjät pois temppelistä ja kaatoi rahanvaihtajien pöydät Pyhässä "kiivaudessa". Mutta ei hänkään suostunut kuninkaaksi, vaikka hänelle vihjattiin, että kannattaisi tarttua tilaisuuteen. Ennen toimintansa aloitusta erämaapaasto kautenaan, jo paholainen kauppasi sopimuksiaan Hänelle. Mutta Hän ei suostunut sellaiseen.

Tuli ihan mieleeni se, että tänä päivänäkin on samaa meininkiä suoraan sanottuna. Mutta tässä maassa on lait, jos olisimme arabiassa, jokainen kristitty summanmutikassa surmattaisiin uskonnollisen eliitin sääntöjen rikkomuksesta, uskonnollisin perustein. Eikö vain?

Tänä päivänäkin on niitä uskonnollisia, jotka surmauttaisivat siitä syystä aitoja uskovia tai laittaisivat vankilaan, koska uudestikastavat ihmisiä. Siitä syystä, koska ovat itse poikenneet Sanasta. Joinakin aikoina kielillä puhujia poltettiin rovioilla, siksi koska he olivat mukamas noitia. Vaikka Raamatussa mainitaan kielillä puhuminen, sekä uskovien kastekin.

Mutta maailman eliittiyhdys-uskontokunnat, eivät usko yliluonnollisuuteen ja Jumalan suvereeniin Sanomaan, vaan kielillä puhuminen on kielitaitoa heistä, muu on taikuutta. Aina on ollut ja on oleva niin että uskonnollinen on aitoa elävää uskoa vastaan. Mutta siitä saa tulla ulos itsekukin ja uudistua mieleltään, Jumalan alkuperäisen ilmoituksen kautta, joka on Jumalan Sanassa.

Se mikä on vaaratonta ja viatonta, sen paholainen kokee uhaksi. Miksi? Ei se korosta itseään, vaan Jumalan valtakuntaa, ja iankaikkisuutta. Ei se havittele maallista asemaa. Miten se voisi olla uhka maalliselle eliittikunnalle? Ei olekaan niin. Vaan henkivalloissa se uhka on nimeomaan.

Jeesus ei tullut perustamaan valtiota maan päälle, Hän ei tullut tekemään itsestään mitään. Miten uhaton ja täysin puhdas, voidaan tuomita ja rangaista? Miten voi olla että se joka on täynnä mädännäisyyttä, voi ikinä sen tehdä? Millaisena mädännäinen näkee puhtaan ja aidon? Entä millaisena puhdas ja aito näkee mädännäisyyyden? Puhdistautukaamme mädännäisyydestämme Golgatan veressä.

Lähtekäämme pois sen eliitin selän takaa ja riveistä, mikä ei ole Jumalan Sanan mukaista - totisesti! Tehkäämme totuus itsestämme ja elämistämme. Radikaalisuutta ja totuutta kuuliaisuuteen asti Jumalan Pyhälle Sanalle, Jumala tahtoo itse kunkin meistä tekevän.