Jahsua käsitteli aina ensin syntiongelman ja vasta sitten sairauden (näin myös Jahsuan seuraajat -apostolit). Näin Hän toimii tänäänkin. Ne jotka eivät käsittele syntiongelmaa, he eivät parane pysyvästi tai ollenkaan. Koska sairaus johtuu syntiongelmasta. Sika joka rypee mudassa, menee sinne takaisin ja on uudestaan likainen. Sairaus uudistuu, jos syntiongelmaa ei käsitellä.

Sairaus voi uudistua moninkertaisesti vahvempana, jos se uudistuu - synnin tähden. Koska sairauden takana on synti, se taas johtuu siitä että ihminen on antanut vallan demoneille hallita joitain osa-alueita itsessään.

Henkivallat ovat tiettyyn gategoriaan kuuluvia. Nimillä ei ole väliä, koska nimi ei kerro mitään niiden taipumuksestaan. Niillä voi olla monia nimiä…mutta niihin ei tule keskittyä. Jos joku haluaa tietää niiden nimiä, niin niitä on tieteiselokuvissa, ja satukirjoissa tms…

Niitä on pelonhenkiä, vihanhenkiä, haureudenhenkiä, antimessiaanhenkiä, murhanhenkiä, heikkoudenhenkiä, ahneudenhenkiä, haureudenhenkiä. Ne henget siis kuuluvat näihin ryhmiin, ja niillä on nämä erityispiirteet. Niitä piirteitä löytyy myös ihmisestäkin. Nämä edustaa syntiä ja pahuutta.

Ihmisen tulee päästä näistä piirteistä eroon, silloin myös demonien valta häviää. Koska jos ihmisessä on tälläistä demoneilla on siihen osuus. Mutta jos ihmisessä ei ole niitä, häneen ei ole demoneilla valtaa. Koska demonit kuuluvat näihin ryhmiin.

Katsoin erästä Sid Rothin ohjelmaa. Siinä mainittiin, että jos joku ihminen katsoo televisioista jotain, esim. kauhulefaa, haureusleffaa, tieteisleffaa, murhaleffaa… hän saattaa saada itseensä pelonhengen, haureudenhengn, noituudenhengen. Koska hän saa siitä tartunnan.

Jokainen joka on riippuvainen sellaisista ohjelmista, hänessä on aivan varmasti näitä henkiä. Se jossa ei ole näitä henkiä, se ei voi katsoa niitä, koska hän saa pelkästään jo kauhun sisälleen, jos vähääkään joutuu näkemään tai kuulemaan sellaista. Jos ihminen tuntee houkutusta siihen, hänessä on näitä demoneita.

Ja demonit taas aiheuttaa sairauksia, kun ihminen ottaa heidän luontonsa päälleen ja sydämelleen. Jos aiot parantua, niin on parempi hoitaa juttu perusteellisesti. Saatat parantua itsestään, kun vain pääset näistä demonien vaikutuksista irti, ja sinussa ei ole enää näitä piirteitä, jotka tulee demoneilta.

Ratkaisu on anteeksiantaminen ja anteeksiantamisen vastaanottaminen. Kukaan ihminen ei voi käsitellä näitä ominaisuuksia pois itsestään ja kenestäkään. Vain Jahshualla on siihen valta. Ihmisen tulee ymmärryksen kautta, ottaa vastaan Jahweh´n asettama totuus, ja olla tietoinen asemastaan Hänessä. Jos asema horjuu, se johtuu synnistä.

Vasta kun ihminen on ymmärtänyt mitä Jumala puhuu ja tahtoo, hän voi vapautua. Lapsi on toinen. Aikuisen tavallaan täytyy tulla lapseksi, joka ottaa vastaan kaiken mitä Jahweh tahtoo. Mutta Hän ei anna mitään jos, ihminen ei anna itseänsä Hänelle.

Jahshua sanoi parantuneille, mene äläkä enää syntiä tee, ettei sairautesi pahenisi (eli tulisi takaisin). Jos teet syntiä, se palaa ja pahempana. Koska synnin taipumus on olla syövän kaltainen. Se kyllä voi kuolla ja kadota kokonaan. Mutta sen siemen on olemassa niissä pisteissä (kuolleessa tilassa), joissa se on ollut. Mutta kun ihminen harjoittaa taas syntiä, se ottaa ne alueet takaisin (siemenet elpyy) ja leviää räjähdysmäisesti ja nälkäisesti.

Miksi Jahweh parantaa ihmisiä, vaikka he ovat edelleen näiden syntien kantajia? Miksi Hän ei vapauta heitä ensin synneistä. Ehkä juuri siistä syystä, etteivät he joutuisi takaisin suurempaan syntiin ja hukkuisi. Ja jos he paranevat, he pysyvät ennallaan synnin suhteen, vaikka sairastuisivat uudestaan, mutta se tulisi lievemmässä muodossa.

Ihminen jossa on näitä henkiä, hän on paatunut, ellei Pyhä Henki vaikuta heidän tunnossaan. Ihminen joka elää synnissä, hän on tottunut siihen, koska se on hänen ravintonsa. Synti ei voi elää ja kasvaa ilman ravintoa. Synti ei voi koskaan pysyä saman kokoisena. Se kasvaa aina tai kypsyy. Synti joko kutistuu tai kasvaa.

Samalla tavalla Hengen hedelmän ominaisuudet joko kasvavat tai kutistuvat. Mikään ei koskaan pysy vakiotilassa. Ruokavalio aina kehittää kasvua. Onko sinun elämässä synti luonnollista ja normaalia? Jos se on normaalia, että katsot saippuaoopperia, scifiä, jännäreitä, niin tilasi on todella huolestuttava. Mitä enemmän syöt sitä, sen suuremmaksi tulee synti ja riskisi sairastua.

Television tarjonta on kaikista tehokkain synnin ravitsija. Sillä ruokavaliolla pienet lapsetkin kasvatetaan pois viattomuudesta. Kuinka pieni lapsen pitää olla että hän joutuu demonien vaivaamaksi? Ennenkuin hän oppii kävelemään ja puhumaan! Se on totuus! Siinä ei tarvita ymmärrystä että joutuu demonien valtaan. Koska asia on hengellinen.

Jos ihmisessä on lihassa synnin siemen, kuolleessa tilassa. Niin älä ihmeessä ala vain ruokkkia sitä! Koska se nielee sinut, ja sen tarkoitus on hukuttaa sinut. Synti aina mitätöi sen mitä YHWH´n Pyhä Henki on tehnyt. Se aina mitätöi Hengen Hedelmäsi ja siinä alkaa surkastuminen vauhdilla.

Voit olla siitä tietoinen, sen vaarasta. Mutta vaikka tiedät sen olevan kuolleessa tilassa ja koet sen riskin olemassa olon, niin voit siitä huolimatta olla demoneista vapaa. Mutta jos avaat sielusi ja sydämesi niille asioille, välittömästi saat “kutsuttuja” seuralaisia, ja viihdyt oikein mukavasti heidän kanssaan, koska nautit synnistä.

Et voi elää PYHÄÄ ELÄMÄÄ samalla, kun syöt syntiä sisääsi. Nämä kumoavat toisensa. Elät hyytynyttä uskon elämää tai hyytynyttää syntielämää. Et voi olla keskitien kulkija. Keskitiellä oleva on se, joka tasapainoilee, että ei luiskahda sivuille. Lopulta luiskahdat kuitenkin.

Joka kulkee oikealla, se ei kontrolloi ja tasapainoile. Se luottaa Jahwehéen. Oikea puoli tähtää ylös, ja vasen alas. Keskitiellä on kaikkein vaikeinta ja horjuvinta elää. Keskitiellä kulkeva kontolloi kaikkea. Vasemmalla oleva rypee synnissä, eikä enää vastusta syntiä yhtään, vaan ahmii sitä täysillä, ja on jo hengellisesti kuolleessa tilassa. Missä sinä olet?


Voit pyytää anteeksi tuhat kertaa syntiäsi, joka ilta. Mutta silti aina joka päivä toistat samat rutiinit. Joka ilta, aamu ja päivä syöt syntiä, jota illalla kadut. Et saa anteeksi jos et tee parannusta. Koska anteeksiantoon liittyy vapautus. Jos et ole vapautettu, niin et ole saanut anteeksi.

Joka saa anteeksi, saa siitä vakuuden. Hän tietää olevansa vapaa. Koska anteeksisaaminen on ehdollista. Se on siitä syystä ehdollista, koska YHWH, Jumala on laittanut Sanaansa kriteerit. Jos et tee niin, Hän ei anna anteeksi. Se on myös ehdotonta, koska ihmiselle ei jää omia kriteereitä joilla puolustaa syntiä.

Jos teet syntiä, niin et ole vielä vastaanottanut anteeksiantoa. Kun olet sen vastaanottanut, niin et enää halua tehdä syntiä. Demoni ei ole ongelmasi, vaan synti! Jos ajat demonin pois, se palaa hetkessä, kun pidät syntiä sisälläsi. Mutta kun poistat syntisi, eli teet parannuksen, demoni on hävinnyt taistelunsa…. Näytä lisää

Kenet Hän vapauttaa, se on todellisesti vapaa!” Mistä vapaudesta on tässä Hänen sanassaan kyse? Se on vapaus, joka tulee siitä kun Hän vapauttaa synnistä, kun ihminen on tehnyt parannuksen. Jahshua käskee tekemään parannuksen hyvin hedelmiä. Mitä ne ovat?

Koska sinun tulee syödä Hänen Sanaansa, ja imeä Hänen läsnäoloansa, niin sinun elämäsi on silloin tervettä ja tukevaa. Se mitätöi synnin halun sinuun. Sinussa oleva Pyhä on voimakkaampi kuin DEMONI. Muista DEMONI ei ole ongelmasi, vaan SYNTI.! Demoni rakastaa syntiä (koska se on sitä), älä sinä tee ja ole samoin.