Jeesus Messias syntyi maailmaan 4 vuotta aikaisemmin jKr. laskelmaa (viitaten herodeksen hallinta-aikaan). Katolinen Munkki Dionysius Exiguksen (tavallinen talliainen) tehtäväksi annettiin ajanlaskumme nollapisteen määrittäminen vuodesta 533 jKr. käsin, mutta hänen tekemiensä laskuvirheiden vuoksi Messiaan syntymä tapahtui neljä vuotta ennen jKr., lähes varmasti Herodes suuren viimeisenä hallitusvuotena. Joten nykyajan laskelman mukaan elämme vuotta 2006 jKr. , mutta tuon laskelman perusteella, se on neljä vuotta jäljessä, eli sen voimmekin veivata vuoteen 2011. JKr. - laskutapa on katolisten määrittämä laskutapa, jolla aina syntymästä laskettiin joku ajanjakso.

Monet tosin ovat sitten ajatelleet uskovistakin että Uusi Liitto Jeesuksen Messiaan veressä alkoi Jeesuksen syntymästä, siten että Jumalan säätämä 6000+1000 vuotisen jakson mukaan sen viides vuosituhannes (viides päivä) alkoi Hänen syntymästään. Mutta todellakaan Raamattu näin ei opeta totuutena, vaan viidestuhannes alkoi ristiltä, jossa kaikki tuli täytetyksi, ja Uusi Liitto alkoi siellä Hänen veressään ja silloin Hänestä tuli Jumalan teurastettu Karitsa. Olisi aika uskovien herätä käsittämään, sillä tavalla tämä asia näkemään,  että emme ole vielä pyyhältäneet kuudennelle vuosituhannelle (2006 jälkeen Jumalan uhrikaritsan uhraamisen), vaan elämme todellakin vuotta 1973 tänä päivän Uuden Liiton täydellisen viattoman Jumalan Pojan veren ja lihan uhraamisen mukaan.

Katoliset muutokset Jumalan Sanan alkuperäisyyden taivuttamisessa, ja Raamatun asioiden mutkistamisessa, ovat olleet suuria ja erehdyttäviä syntejä ja rikkomuksia Herran edessä. Näitä on siis Sapatin muuttaminen pois lauantailta, ja itse asiassa Sapatin kumoaminen, ja sen sijaan asetettu pelkkä pyhäpäivä, jota ei vietetä Sapatin mukaan, siten kuin siitä Raamattu opettaa. Myös katoliset määrittelivät ja säätivät että viikko alkaa maaanantaista ja lauantai on arki ja työpäivä. Myös katolilaiset tahtoivat tuhota kaikki juutalaiset maan päältä, jotka noudattivat Raamatun Sanaa ja Sapatin viettotapoja, sekä Raamatullisia kastetoimistuskäytäntöjä.

Katolilaiset myös polttivat rovioilla kielilläpuhuvia uskovia, nimittäen heitä noidiksi, eli kyseessä oli uskonnollinen vaino, samankaltainen kuin Jeesuksen aikana oli, josta syystä Hänet ristiinnaulittiin ja Hänen seuraajansa tapettiin. On aivan uskomatonta että koko kristillinen maailma noudattaa  (joita minäkin noudatin sinisilmäisesti)  näiden Messiaan seuraajien, klelilläpuhujien, uskovien kasteen ja Sapatin viettäjien - surmauttaneiden uskonnollisten päättäjien tekemiä uudistuksia, mitkä koskee aikoja, ja Raamatun totuuksia, joita on vääristelty tai mitätöity, tai sittten laitettu sijalle rinnalle eksytys (mainintana mm. kaksi erilaista kasteversiota; antikristillinen ja Messiaaninen).

Varhaiskatoliset ovat laittaneet vauvakasteen, Raamatun ilmoituksen vastaisesti, jota lähes koko maailma noudattaa ja mihin koko maailma uskoo. Sillä taitamattomille, ja niille jotka eivät itse ole Pyhässä Hengessä täyttyneitä, ei ole tämä Jumalan silmävoide tätä todellista asiaa kirkastanut, ja sen tähden he ovat siihen langenneet. Myös nämä Messiaanisten hävittäjät ja tappajat, ovat laittaneet Jeesuksen syntymäjuhlankin uuteen ajankohtaan, päällekkäin auringon-epäjumalan juhlan kanssa, ja sijoittaneet ne joulukuuhun, kuten myös sijoittaneet uuden vuoden alkamisen syys-lokakuulta joulu-tammikuun vaihteeseen mielivaltaisella tavalla. Tätäkin koko kristillinen ja pkanallinen maailma viettää ja uskoo että näin on. Kuten myös vuorokauden vaihtumisen keskiyöllä kello kaksitoista, eikä auringonlaskusta.

Raamattu mainitsee että Jumala sanoi että vuosi alkakoon huhtikuusta, siitä kuusta, kuin Jumala vapautti Mooseksen avulla, Israelin egyptin orjuudesta. Siitä kun laskemme on lehtimajan juhlaan on 6-7 kuukautta, jonka päätteessä on juutalaisen kalenterin mukaan uuden vuoden vaihtuminen. Tosin juutalaisessa kalenterissa ei lasketa Uuden Liiton ajanlaskulla uhrauksen jälkeistä aikaa jälkeen-muodossa, mutta niin kyllä pitäisi olla, sillä maailman luomisen päivien pituuksista ei voida olla niinkään varmoja, ja ajatella että juuri yksi päivä oli tavallinen yksi päivä. Ajan lasku olisi sensijaan ollut parempi aloittaa syntiinlankeamisesta, sillä siitä alkoi ihmiskunnan syntinen taival. Eli Vanhan Liiton 4000 vuotiskausi, jolloin tarvittiin syntiuhreja. Paratiisissahan niitä ei tarvittu uhrata, viattomuuden tähden.

Ei ole varmaa olettaa että Paratiisin yksi vuorokausi oli aivan tavallisen pituinen päivä tai että edes yhdestä tavallisesta vuorokaudesta edes oli kysymys, saattoi olla vuodesta tai viikosta. Siksikään siitä ei olisi pitänyt aloittaa juutalaista kalenterin ajanlaskua. Juutalaisen kalenterin mukaan elämme 5727 vuotta. Joten siinä voisi sen mukaan olla 7 päivää liikaa. Mutta ollaksemme täsmällisempiä, niin tulisi laskea Messiaan uhrauksesta ajanjakson, ja sen jälkeen tulevaa 1000 vuotta. Siihen väliin jäisi kyllä siinä tapauksessa 280 vuoden täyttymätön juopa (6000v.-5720v.=280v.) Onko se 300 vuotta hävinnyt johonkin huomioon-ottamattamattomaan jaksoon, vai onko joskus ollut vuodessa enemmän päivä, tai vähemmän tai karkauspäiviä tms... joista tullut tuo vaje? Sitä emme tiedä tai onko Dadielin puuttuvat vuosikoot siinä sisällä, ja ovatko ne pituudeltaan enemmän kuin ne arvioidut seitsemän vuotta?

Oletteko koskaan nähneet katolisia tai ortodokseja pyhäkköjä ja kirkkoja ja niitä muotomenoja - ne on kauhistuttavan pinnallisia ja epäjumalallisia! Jossa kirkot on kullattu, koristettu palvottavilla ikoneilla, joissa tavalliset menneen ajan Jumalan palvelijat ja apostolit, on tehty pyhimyksiksi ja heitä palvotaan suunnattomasti, je heidän nimille on tehty pyhäkköjä ja saarnoja ja heidän nimiänsä kantavat monet munkit, joille annetaan uusi nimi kun tulevat virkaansa ja nämä munkit esiintyvät pitkissä kaavuissa, ollen ikään kuin profeetta Samueleita. Kuitenkaan näissä ei suvaita hurmosta, ihmeitä ja tunnustekoja ja Pyhän Hengen armolahjoja.

Venäjän (ent.neuvostoliiton) ortoksinen kirkko on vihannut Jeesusta Messiasta niin paljon, että julkisuudessa ei saanut olla esillä tervettä Evankeliumia, vaan jokaisen tulee olla ortodoksi ja puhua vain sille ominaisella tavalla tai joutui uskonsa takia vankilaan tai jopa tapetuksi. Tästäkään ei aikaa kuin vain reilu kymmenen vuotta, kun tämä oli normaalia, ja mikäli joillakin oli Raamattuja, heidän pantiin vankilaan. Tätä samaa vainoa myös varhaiskatolilaisuus edusti, ja sen nojalla muutettiin, ajat, kalenterit, pyhät, seurakunta mallit jne.. oli tarkoitus perustaa vain yksi maailmanlaajuinen kirkko ja uskonto ja hävittää kaikki muut rinnalta, paitsi vieraat uskonnot.

Kun tälläinen uskonnollinen liike on määritellyt koko maailman kalenterisysteemit, ajat, seurakuntamallit, jumalanpalvelusmuodot ja pyhäpäivät Raamatun vastaisiksi, niin sitäkö silti noudattaisimme? Monet luterilaiset kirkot noudattavat kyllä niitä ulkoisesti, eikä vain esineellisesti, vaan myös hierarkiassa, joka on tyypillistä armeija hierarkiaa, jota käytetään enkelimaailmassa ja armeijassa, se ei kuulu seurakuntaan Messiaan ja Raamatun opetuksien mukaisesti todellakaan Jumalan ja Messiaan seurakuntaan !!!

Myös Messiaan aikana oli kova uskonnollinen vaino uskovia kohtaan, joissa vainoojina oli fariseukset. Joilla oli ainoa oikea oppi mielestänsä ja muut olivat villitsijöitä ja heidät piti hävittää systemaattisesti. Mutta Jumalan seurakunta ei ole kenenkään kirkon hallittavissa ja määriteltävissä, seurakunta on uloskutsuttu maailmasta ja systeemeistä - todellakin! Monet uskonnolliset järjestöt ovat Messiaan vihollisia ja Hänen seuraajiensa vihaajia ja surmaajia. Voiko siis tälläinen seurakunta edustaa Jumalaa, jossa näin on toimittu tai toimitaan, vai onko tämä Jumalan silmissä antikristillistä?

Kun tälläinen järjestelmä muuttaa joitakin Pyhiä asioita, niin voiko se olla silloin Jumalasta, vai itse paholaisesta? Arveletteko että tulee vielä olemaan aika, jolloin antikristus perustaan maailmanlaajuisen uskonnollisen kirkon (mistä ilmestyskirja kertoo), jossa se itse valvoo ja kontrolloi sitä kautta maailmaa, jossa sen väärä profeetta vaikuttaa? Ja jokainen joka ei kuulu siihen ja kumarra sitä, hävitetään tai joka julistaa muunlaista hengellistä oppia, hävitetään maailmasta, tai joka julistaa ylösnoussutta Jeesus Messiasta, eikä väärää antikristusta, joka on tullut hallitsemaan väärää kirkkoa?

Huomaa että katolinen kirkko joka on perustanut kaikki nämä kristilliset traditiot, joita maailma noudattaa, tulee vielä olemaan se jonka kautta hallitaan maailmaa vihan ajassa. Se on antikristillinen kirkko, ja sen juuret perustuu siis muutama sata luvulle jKr:n.  Katolisen kirkon keulahahmo on paavi, ja kautta aikain siellä on palvottu neitsyt mariaa, Jumalan äitinä sekä monia satoja ellei tuhanssia eri pyhimyksiä epäjumalan tavoin. Heitä ei edes haudata, vaan balsamoidaan, että heitä voidaan palvoa ja että he eivät häviäisi maan päältä erilaisten uskomuksien tähden.

Huomaa myöskin että Vanhassa Liitossaa, egyptissä myös harrastettiin balsamointia, - ajateltiin siis että se takaa ikuisen kuolemattomuuden ja lisäksi niille balsamoiduille ruuumille tehtiin pyramideja tms.. - nykyään niille tehdään pyhäkköjä tai temppeitä. Onko siis tämän perusteella, sinulle avautunut - mistä tässä kaikessa on kyse? Egypti oli myös uskonnollinen ja vauras yhteiskunta, mutta jossa palvottiin pelkkiä epäjumalia ja uhrattiin niille. Onko siis uskonnolliset kirkot, yhdistettävissä johonkin, mitä ennen oli ja mitä tuleva on?  Egyptin orjuudessa, oli eräs mies - Mooses, jonka Jumala otti käyttöönsä ja hänestä tuli kansan vapauttaja ja johdattaja.

Hän johti Israelin kansan ulkopuolelle leirin, erämaahan, pois lihapatojen äärestä ja orjuudesta. Toinen henkilö, Messias Jeesus, tuli ja kansat seurasi Häntä erämaahan ja pois kaupungeista, ja Hän saarnasi ja opetti heitä. Tässä on Jumalan idea, se että Hänen seurakuntansa ei organisoidu koskaan yhteiskuntaan, tai uskonnolliseksi järjestöksi jossa on jonkinlainen hierarkia, ja joka on osa jollakin tavalla taloudellista järjestelmää, hyödyntävästi tai hyväksikäyttävästi. Messiaan seurakunta on aina oleva maailmallisesti järjestäytymätön liike, vallankumouksellinen liike, jota ihmiset ei johda ja määritä, vaan seurakunnan paimen Messias johtaa sitä Pyhässä Hengessä.

On olemassa vain Israel (juutalaiset) ja pakanat Raamatun opetuksen ja Paavalin opetuksien mukaan. Pakanat ovat siis täten pelastumattomia. Mitä siis silloin ovat entiset pakanat, jotka ovat tulleet uskoon Messiaaseen ja kääntyneet synneistänsä pois? - He ovat tietenkin silloin oksastettu hengelliseen Israeliin ja sydämessä Pyhässä Hengessä ympärileikatut Messiaalle ja näin ollen todellakin juutalaisia  [Room 11:17-21]. . Sillä ei Uudessa Liitossa enää määritellä lihan mukaan asioita, vaan Hengen. Jos on Hengestä syntynyt, on aito juutalainen, siinä kuin Vanhassa Liitossa oli juutalainen vain se joka oli sitä lihallisesti. 

Mutta kuinka sitten ajattelet tämä asian tältä perusteelta, että uskonnolliset kirkot ja heidän paavinsa ja johtajansa, jotka ovat vainonneet Messiaan ja hengellisen Israelin jälkeläisiä - uudestisyntyneitä, todellisia Pyhällä Hengellä täyttyneitä juutalaisia (myös lihaltaan olevia juutalaisia), - että sellaiset jotka myös väittävät olevansa uskovia, he siis väittävät että olisivat samaa viinipuuta, ja samaa Israelia, mutta silti kuitenkin vainoaisivat hengellisiä sisaria ja veljiä Herrassa? - Eikö vain tässä ole selvä ristiriita, jossa ei ole kyse kirkoista ja niiden edustajista jotka olisivat Messiaan omia, vaan että ne ovat antikristillisiä, sillä tavalla menetellessä?

Koskaan ei nämä  uskonnolliset pääkirkkokunnat ole ottaneet Messias nimeä käyttöön eikä myöskään Jeshua nimeä, vaan he torjuvat systemaattisesti ne ja jaottelevat ihmiset kolmeen ryhmään, juutalaiset, pakanat ja pakanakristityt. He eivät rakasta Israelia, vaan vihaavat sitä, he eivät pidä Messiaanisia juutalaisia uskonsisarina ja veljinä, elleivät he sitten käännyt kristinuskoon heidän painostuksestaan. He eivät tunnusta Messiasta, vaan Kristuksen. Messias nimen kantaminen velvoittaa uskovaa, myös pitämään Hänen Sanansa ja pyhät asiat alkuperäisinä ja niin riisuttuina kuin ne oli alunperinkin, ilman koristuksia ja muiden rakennuttamia perinteitä ja säädöksiä.

Tässä täytyy tietenkin ajatella, että kummat sitten eivät ole Messiaan Jeesuksen seuraajia ja Hänen tahtonsa toteuttajia, Messiaaniset juutalaiset vai kristinuskoiset ihmiset, jotka eivät ole elävässä uskossa? - ne jotka tahtovat pitää Jumalan Sanan, vai ne jotka tahtovat seistä omien teorioidensa päällä? Jumala ei ole kutsunut meitä pakanauskoviksi, sellainen uskova on todellakin jäänyt raakileeksi, joka elää kahdenmaan kansalaisena, kaksimielisyydessä. Ennen me olimme pakanoita, nyt me olemme juutalaisia Messiaan kautta, sillä Hän on vain juutalaisten Kuningas!

Oletko sinä juutalainen Pyhän Hengen ympärileikkauksen kautta, joka on sydämessä suoritettu? Vierastatko koko asiaa ja minkä tähden? Vai oletko jäänne pakanuudesta, siis oletko täysin siivonnut itsesi siitä, irtautunut siitä, kääntänyt sille selkäsi? Kun olet osa hengellistä Israelia, niin Jumalan Sana sellaisenaan on sinun osasi, ei se mitä mahdollisesti antikristillinen kirkko on määritellyt ja asettanut, ne peruskäsitykset, - vaan se mikä on Raamatun käsitys ja totuus asioista. Jos omaksuisit juutalaiset hengelliset juuresi, niin että enää tahtoisi olla pakanakristillisyyden noudattaja, vaan palata alkuseurakunnan käytäntöön ja Messiaan sanomaan sellaisenaan.

Messias ei koskaan kumonnyt kymmentä käskyä Sapatin viettoa, Jumala oli säätänyt ne Isrealille ikuisiksi säädöksiksi, joita myös tulee jokaisen uudestisyntyneen noudattaa, ei vain lihassa olevien Messiaanisten juutalaisten, vaan myös hengellisesti uudestisyntyneiden messiaanisten. Jos me tarkkoja olemme, niin jokaisen uskovan tulisi Sapattina työskennellä palkatta, jos meinaa olla työssä, sillä ansaitseminen sinä päivänä on Sapatin rikkomista, ainoastaan saa palvella lahjaksi sinä päivänä. Messiaan veressä meillä on anteeksi antamus, mutta meidän tulee myös tehdä Jumalan tahto, siltä osin kuin tiedämme mikä on Hänen tahtonsa, - tottelemattomuus on noituuden syntiä, sanoo Raamattu. Toimikoon kukin omantuntonsa mukaan.

ps. Jos olen laskenut hieman väärin, niin joku voi korjata ne, en ole kovin matemaattisesti huolellinen, vaikka tykkäänkin värkätä numeroiden kanssa.

http://vuodatus.net/site/control/editblog?id=338707&start=0