On olemassa Messiaani tuomioistuin ja viimeinen tuomioistuin. Messiaassa nukkuneet eivät koskaan joudu viimeiselle tuomiolle. Vaan he joutuvat Messiaan tuomittaviksi. Viimeiselle tuomiolle joutuu ne, jotka jotka ovat jumalattomina kuolleet pois.

Viimeiselle tuomiolle, ei joudu Messiaan vihitty seurakunta. Seurakunnan vihkijuhla tapahtuu vihajassa tai 1000 -vuoden alussa.

Kirja avattiin ja kaikki KUOLLEET tuomittiin. Ei ELÄVÄT (uskova ei koskaan kuole, vaan elää aina. Ihminen joka on uskossa Jahshuaan, on kuollut kerran vanhalle ihmiselle, ja se on ainoa kuolema hänelle, jumalaton kuolee kahdesti)!

“6. Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa: näihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Messiaan pappeja, ja he hallitsevat Hänen kanssaan tuhat vuotta.”

7. Kun ne tuhat vuotta ovat täyttyneet, päästetään sielunvihollinen vankeudestaan,

11. Sitten minä näin suuren valkoisen valtaistuimen ja Hänet joka istui sen päällä, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille löytynyt piilopaikkaa.
12. Ja minä näin KUOLLEET, sekä suuret että pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin. Ja myös toinen kirja avattiin, joka on elämän [kirja] — ja KUOLLEET tuomittiin kirjoihin kirjoitettujen asioiden perusteella, tekojensa mukaan.
13. Silloin meri antoi ne KUOLLEET jotka siinä olivat, ja KUOLEMA ja TUOMELA antoivat ne KUOLLEET jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin kukin tekojensa mukaan.
14. Ja kuolema ja tuonela heitettiin tuliseen järveen: tämä on toinen kuolema, tulinen järvi.
15. Ja jos oli joku jota ei löytynyt elämän kirjaan kirjoitettuna, hänet heitettiin tuliseen järveen.

Näissä jakeissa on aivan selvä todiste siitä että Messiaassa pois nukkuneet tai ylösnouseet, eivät joudu viimeiselle tuomiolle. Heille ei kuulu toinen kuolema. Vain kuolleet joutuu sinne. Mer - maailma antaa ne ihmiset, ja kadotus antaa omansa. Eivät ne joudu sinne, jotka ovat Taivaassa, paratiisissa, Messiaan kanssa pappeja ja palvelijoita. Se on näin ja AMEN! Eikä se ole väärää teologiaa - vaan OIKEATA!

Viimeisellä tuomiolla ei Messias istu tuomitsemassa, vaan Isä Jumala. EI MESSIAS!

2 kor 5:
10. Sillä kaikkien meidän pitää ilmestyä Messiaan valtaistuimen eteen, jotta kukin saisi sen mukaan kuin hän on ruumiinsa kautta tehnyt, joko hyvää tai pahaa.

Mutta Poika antaa aikojen lopussa jälleen valtansa Isälle. Eli todennäköisesti 1000 - vuoden jälkeen Kaikki valta on Jälleen Isällä. (joka tukee tätä asiaa)

Joh 5:22 Sillä Isä ei myöskään tuomitse ketään, vaan hän on antanut kaiken tuomion Pojalle… (kohta viittaa 1000-vuoden ajan jakson loppuun asti olevaa aikakautta, johon asti Messiaalla on tuomiovalta)

Ilm 22:12
Katso, Minä tulen pian, ja minun palkkani on Minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.

Tämä jae kertoo Messiaan tuomiosta. Hän tulee tuomitsemaan maan päällä. Hän antaa silloin palkan pyhille ihmisille tekojen mukaan, Hänen tuomiolla. Tämä todistaa että Messiaan tuomio ei tapahdu Taivaassa, eikä Paratiisissa, vaan nimenomaan maan päällä. Hän tulee alas, ja alhaalla se tapahtuu. Tämä ei ole viimeinen tuomio! hallelujah!!!

Messiaan tuomiistuin on KUNNIAPAIKKA! WAU! Kun sinne joutuu, on mahtijuhla tunnelma. Kaikki saa palkan. Sitä uskovan pitäisi odottaa innoissaan (kukaan ei varmana odota viimeistä tuomiota innoissaan)!

Saarnapöntöistä pitäisi julistaa oikeata totuutta. Tämä totuus olisi monelle uudestisyntyneelle iso helpotus.

Pyhien pelottelu viimeisellä tuomioistuimella, voi mitätöidä heidän uskoaan, tai sitten heidän Jumalakuvansa jää hyvin ankaraksi. tai heille jää Karitsan morsiamen vihkihkimisestä ristiriitainen kuva. Olisi aika julistaa totuutta. Sanan jakeet tulisi yhdistää yhteen. Eikä ottaa vain yhtä asiaa, ja pitää sitä absurdina. Moni uskova puhuu joutumisesta viimeiselle tuomiolle? HUH! HUH! HUH! Ja pelkäävät sitä, ja pelottelevat sillä. Uhkaavat jopa sillä. Pastoreiden on tästä alettava opettaa Oikein, niinkuin Sana sanoo. Jos väärin opetetaan se on aina haitaksi.

Uskovalle Messiaan tuomioistuin ei ole pelon paikka. Se on juhla paikka. Kunnia asia. Viimeinen tuomio, on häpeän asia.

Meillä ei ole hirmuinen tuomionodotus… vaan ihana odotus.. ja palkintojen jako. WAU!

Laitoin tästä artikkelin tänne:
http://heavenheart.hopto.org/Bethesda/index.php/topic,1222.0.html
(linkki ei toimi, koska joku on hakkeroinut foorumin tietokannan)

Taivaan Isällä on valta tuomita ihminen helvettiin. Ei Pojalla. Ketään ei tuomita ennen helvettiin, ennenkuin kuin on viimeinen tuomio (tuonela on vain odotuspaikka). Viimeisellä tuomiolla, tuomarina on Kaikkivaltias Jumala, Jahweh. Viimeisellä tuomiolla, Valta ei ole enää Pojalla, se on siirtynyt takaisin Isälle. Siihen asti on kaikki Pojan alle alistettu.

Ilm.20:12-13 Raamatunjakeet todistaa selkeästi, että kyseessä on niiden tuomio, jotka ovat kadotuksessa ja niiden jotka ovat maan päällä jäljellä 1000 - vuotisesta valtakunnasta. 1000-v valtakunnan lopussa Saatana lähtee tuhoamaan maata, eli on kova jumalattomuus silloin kyseessä. Nämä on ne jotka merestä tulee tuomiolle. 1000 v- vuotisessa valtakunnassa saattaa olla vanhurskaitakin vielä lopussa ja ne ovat elämänkirjassa sitten.

Uuden Testamentin ilmestyskirja ja muutkaan kirjat siinä, eivät puhu että pyhä joka poistuu ruumiista, kuolisi. Puhutaan nukkumisesta, ja heräämisestä ylösnousemukseen.

Mutta puhutaan kuolemasta silloin, kun on kyse niistä jotka joutuu kadotukseen. Tämä kohta aivan selvästi viittaa siihen että on niinkuin on kirjoitettu. Muut uuden testamentin jakeet vahvistaa tämän saman asian. Näin tätä asiaa tulisi opettaa!