Mitä jos tapahtuisi niin, että Jeesus sanoisi sinun sisäiselle ihmiselle nyt, haluaisitko tulla kotiin, haluaisitko tulla Minun Taivaalliseen kotiini, heti nyt? Tuleeko sisälläsi valtava kaipaus, vastata;  haluan Herra - oih, minä haluan. Ja tuntuu kuin kaikki vastaus on kiteytyneenä siihen vuorovaikutuksen hetkeen ja sopimukseen. Lähtisitkö heti, jos Hän kutsuisi sinut? Millaiset fiilikset sinulla olisi? Oletko saanut tämän maailman orpoudesta kylliksi? Tahtoisitko painaa pääsi Jumalan Poikaa vasten, ja jäädä Hänen kotiinsa, missä ei vihollinen koskaan sinua saarra ja ahdista? Haluatko sinä kaikesta sydämestäsi Hänen luokseen, Hänen rauhaansa ja kotiinsa, jossa on kaikki täynnä rakkautta. Missä ei ole yksinäisyyttä, kurjuutta ja huolta.
     Mitä jos saisit henkilökohtaisen kutsun, astua Hänen luo? - vastaisitko Hänelle; "minä tulen, minä haluan!"? Haluaisitko sinä kokea Hänen vetävän sinua luoksensa? Hänen tykönään kaikki ikävä lakkaa, Hänen luonaan on rauhansatama. Hänen Taivas on täynnä rakkautta, ja se on kotimme, todellinen kotimme. Oletko sinä väsynyt matkalainen? Oletko sinä uupunut ja alasvaipunut? Mihin sinä tartut kiinni? Mistä sinä saat tyydytystä? Mihin sinä silloin ajaudut? Loitommaksi Herrasta vai lähemmäksi? Missä todellisuudessa elät? Kohtaatko Messiaan elävän todellisuuden ja rakkauden? Onko Hän sinulle rakas? Onko Hän todella? Kaipaatko ja tarvitsetko sinä Häntä niin suunnattoman paljon?
     Hän on Taivaassa, Hän on sulhanen ja sinä olet Hänen morsian ja minä olen ja monet ovat Hän morsiusseurakuntaansa. Hänellä on niin ihana Taivaan koti sinulle varattuna, kaipaatko sinne edes vähän? Haluaisitko että Hän ottaisi sinut käsivarsillensa ja johtaisi sinut porttiensa sisäpuolelle? Haluaisitko jäädä kirkkauteen uudistumaan ja palvomaan, iankaikkisesti Jumalaa, joka loi sinut ja kaiken mitä on? Onko sinulla taivasikävää? Tuleeko se sinuun joskus yllättäen, niinkuin Pyhä Henki ajoittain herättäisi sinussa kaikunsa Jumalan äänelle. Messias joka sinua rakastaa, lähettää sinulle kaipuunsa signaaleja, ja sinä voit vastata niihin.
     Herra Jeshua tietää sinun yksinäisyytesi ja huolesi. Sinun itkusi, sinun riipaisevan olosi, joka ei hetkeäkään saa helpotusta tässä ajassa. Se ei voi olla koskettamatta Häntä, ja Hän haluaisi rohkaista, ja jo vetää syliin, ja kutsua luokseen. Voitko kuulla Häntä tuolloin kun on lohdutonta? Voitko saada kokea että sinä olet Hänelle tärkeä ja rakas? Kuinka moni saa läheisiltään lohdun, mutta monelle ei riitä mikään muu, kuin Herra Jeesus ainoana lohtuna, mikään ei voi kilpailla Hänen rinnallaan samassa luokassa. Ei missään muualla ole kotia kuin Hänen sydämessään. Hänen sydän rakkautensa on minuun ja sinuun vuodatettu Pyhässä Hengessä, onko sinulla ja Hänellä saumaton yhteys?
     Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!"
     Ja joka janoaa, tulkoon — ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi.
    Voitko sinä kokea koskaan romanttisen kaltaista rakkautta Jeesusta kohtaan? Sellaista että vain nauttisit ja olisit Hänessä, ja luottaisit vain Häneen nojaten, ja antaisit Hänen Henkensä sivellä sinun sieluasi ja henkäsi? Et jännittäisi Häntä, et vastustelisi Häntä, vaan olisit pehmoinen ja tunteellinen ja hartaasti olisit Hänen läheisyydessään. Antaisit katoavan luontosi pyyhkiytyä pois, ja tiedostaisit vain uuden luonnon, joka on Hänessä, pestynä aivan kirkkaan puhtaaksi Hänen veressään. Jumalan kyyneleet ovat saaneet sinussa vuotaa, sinun kauttasi, parantaen ja virvoittaen sinua.
    Voit olla Hänen läsnäolossaan turvallisesti, ei sinun tarvitse pelätä mitään;  ei Häntä, sillä Hän on niin suuri Rakkaus, ja siitä syystä Hänen sylissään on hyvä olla. Kuuntele Taivaallista rakkausmusiikkia, joka kohoaa Jumalan tykö, joka kohottaa sinut ylös ja ylemmäksi, omista montuistasi. Nouse ylös Herran luo ja vastaa Hänelle; "tu-le , tu-le, tule - Jeshua rakas Majesteettini, Kuninkaani ja Ylkäni - tule". Ja Hän tulee luoksesi, kun sinä kutsut Häntä sydämen kammiostasi luoksesi. Ja Hän vuodattaa sydän rakkauttansa sinuun ja hoitaa särkyneen sydämesi kuntoon
     Hänen kyyneleensä  parantaa sinut. Anna Hänen sydänrakkautensa vallata sinut, ja saattaa sinut kyyneliin asti. Anna Hänen tehdä kaikki, ole vain avoin, ja huokaa; "tule rakkaani Jeshua, kaipaan Sinua, muuta minut, annan Sinulle itseni kokonaan, valtaa minut täysin itsellesi, lunasta minut kokonaan". Hän vastaa kun janoat Häntä koko sielustasi ja sydämestäsi. Hän täyttää janoavaiset yllinkyllin rakkaudellansa ja jalolla viinillänsä, joka on lähtöisin Hänen Taivaallisesta viinitarhastaan.
edit