Rakas Isä, Pyhä Henki ja Jeesus!  Janoan niin rakkautesi kosketustasi. Haluan rakkautesi mullistavan sisimpäni, kohottavan sen puhtaaseen ylistykseen ja palvontaan. Oi Jumala, olen janoinen ja nälkäinen, minä tahdon elää Sinun voimallisessa läsnäolossasi, mutta tarvitsen siihen sinun rakkautesi läsnäoloa. Pyhä Henki Jumalan voima valtaa minut voimallisella läsnäololla. Sinä Henki, joka olet taivaallisista tullut minuun asumaan. Sinä voit kohottaa minun sieluni, sinne missä sinä olet. Jumalan istuimen luo. Oi kuinka koko minun sydämeni ja tahtoni tahtookaan viipyä Sinussa, sillä olet kulumaton. Oi Pyhä, anna sun taivaallinen ihana rakkautesi, suo minun tulla osaksi sitä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Oi Pyhä, verhoa minut siihen, vavisuta minua sydänjuuria myöten. Anna minun liittyä sinuun oi Pyhä läsnäolo. Oi rakkautesi kuluttava tuli. Tule ja ota minut. Kuluta minut, tyhjennä minut, sinä majesteettinen, voimista suurin. Oi rakkaus, vedä minua puoleesi ja hautaa minut täyteen läsnäoloosi. Pue ylleni tahraton, voimallinen, ihana Jumalan läsnäolon viitta. Oi rakkaus, vaadi minua tykösi, vedä minut tyhjiin, ime kaikki minusta, tahdon olla sinussa, täynnänsä sinua ja läsnäoloasi. Sillä oi, rakkaus sinä olet puhdasta kuin pyhä, parantavaa Jumalan salvaa koko olemukselleni. Oi rakas Jumalan Henki ota minut!

Tiedän Jeesus että sinä rakastat minua ja tiedän, olen kiitollinen, siitä rakkaudestasi minua kohtaan, kannoit syntini ja sairauteni puolestani. Sen suurempaa rakkautta ei ole. Mutta Jeshua tahdon läsnä olevaa ihanaa rakkauden huumaa minuun. Tahdon että se valuu minuun niin kuin hehkuva öljy. Tahdon ihastua siihen, sydän juuria myöten. tahdon tuntea sen ja olla siinä. Rakas Jeesus, minun sieluni janoaa sinun läsnäoloasi vierelläni. Suo minun tuntea se voimallisesti. Minä en tahdo mitään muuta, kuin tuntea sen ja olla siinä. Sillä rakkautesi on voimastasi mahtavin. Sitä tahdon ylistää. Tahdon sen valtaavan minut ja olla onnellinen. Tahdon oi Jumala, sinä rakkauden Isä.

Täytä minut uudestaan ja uudestaan voimallasi ja hengelläsi ja imen jokaisen läsnäolosi pisaran osaksi minua. Oi tahdonpa muuttua siinä läsnäolossasi. Rakkaus raatele tunteeni vain irti itsestäni ja kiintymyksistäni, että saisin olla täynnä puhdasta pyhää taivaallista läsnäoloa. Tahdon olla kiintynyt varmasti taivaallisiin. Siteeni olkoon vahvin. Sillä rakkaus on voimista valtavin. Oi Jumala, tiedän että et vihaa etkä halveksi minua. Pidän siitä että rakastat ja säälit minua. En tahdo olla itsessäni täydellinen, mutta haluan läsnäolosi täyteyteen. Oi Pyhä Henki, saanhan täyttyä, kohota minut taivaallisiin. Tyydytä sieluni. Ota kaikki minussa omaksesi. Lankea Pyhä Rakkaus minuun.