Hevimusiikki ei ole Jumalan Hengestä syntynyt, ja siiihen ei Jumala yhdy koskaan- ei ikinä! Tiedän sen siksi, koska minussa on pyhä Henki, ja siksi tiedän Hänen mielensä ja Hänen tyylinsä. Hevimetallin kuuntelijat, hakevat musiikin avulla tietynlaista transsitilaa, jonkinlaista ekstaasitilaa, joka ei ole suinkaan Pyhän Hengen hurmostilaa, vaan väitän, että se on paholaisen luoma tila, jossa se naamioituu jumalliseksi, saadakseen valitut eksytetyksi. Hevimetalli ihmiset ovat omaksuneet yleensä joitakin näistä asioista, tatuoinnit, juominen, pornografia, mustat vaatteet, pitkät likaiset hiukset, päänravistelu, hyppiminen, karjuminen, sekoaminen, eriskummalliset lävistykset, huumeet.

Joh.8:44. Te olette isästä paholaisesta, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, eikä hän pysy totuudessa, koska hänessä ei ole totuutta. Kun hän puhuu valetta, niin hän puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja sen isä.

Yleensä heillä on myös sen lisäksi pelkoa, eristyneisyyttä, itsevihaa, itsetuhoisia aikeita tai tunnetta, että joku paha on heidän elämässä läsnä. Jos jonkun uskovan kotona on hyllykössä saatanapalvonta musiikkia, sillä uskovalla on silloin paholaisen omaisuutta kotona, ja niin silloin arvelisin, että koti on myös auki niille voimille. Jos ihminen on hevi-musiikin omaksuja, ja mielessään pitää siitä, niin on myös että sen ihmisen sielu on avoin niille voimille ja sen vaikutuksille. Ei sen musiikin tarvitse olla suoraa sen ylistystä, vaan musiikkia, joka on syvyydestä, jossa voi olla myös hengelliset sanat naamioituna. Väitän että paholainenkin matkii hengellisyyttä, ja voi mennä hyvinkin pitkälle näissä asioissa, ja eksyttää uskovia.

2.Kor.11:14. eikä ihme, sillä itse sielunvihollinen tekeytyy kirkkauden enkeliksi. 15. Ei ole siis suuri asia, jos myös hänen palvelijansa tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, nuo joiden loppu tulee olemaan heidän tekojensa mukainen.

Hevimusiikki on hirvittävää kuunneltavaa, se ei ole Pyhää ja kaunista, vaan se musiikki edustaa riivaajien musiikkia, sen äänet ovat mitä epäsoinnukkaimpia, sanoinkuvaamattoman raakoja. Jos siihen on laitettu hengellinen sanoitus, niin uskoisin että se on sielunvihollisen juoni, vain saada nuoriso hukutettua, ja menemään transsiiin sen musiikin vaikutuksesta. Usein sanat menettävät siinä merkityksensä ja äänensä. Hevimusiikkin pääasia, ei ole sanat, ja niiden kuuleminen, vaan tunnelman kokeminen. Rääkyminen ja karjuminen on tunnusomaista sen musiikkin tiimoilla, ja sen tarkoitus on purkaa vihaa, ja synnyttää vihaa kuulijassa. Ja saada kuulija, myös ilmaisemaan vihaa, ja voimaa ja valtaa, ja mennä sekaisin siinä musiikin tahdissa. 

2.Kor.4:3. Mutta jos meidän ilosanomamme onkin peitossa, niin se on peitossa niille jotka hukkuvat kadotukseen, 4. joiden keskuudessa tämän ikuisuuden aikakauden jumala on sokaissut epäuskoisten mielet, niin että Messiaan kunnian ilosanoman valo ei loista heille, Hänen joka on Jumalan kuva.

Hevimusiikki konserteissa ihmiset eivät välitä yhtään sanomasta, se on vain lume, paholainen osaa Raamatun ulkoa, ja sen edustajat myös. Hevi-musiikin edustajat eivät anna Pyhälle Jumalalle kunniaa, vaan itselle tai saatanalle. Hevikonserteissa yleisö menee transsiiin ja hysteeriseen tilaan, missä ei todellakaan ole Pyhä Henki läsnä. Hevi-musiikki rikkoo ihmisen rielun, se kiihottaa ihmisen vihaan, voimaliseen ilmaisuun ja raakuuteen, se saa ihmisen vallan ja voiman tuntoon, siinä hetkessä, kun se ihminen on sen musiikin vallassa. Veisitkö pikkuvauvasi tai isoäitisi hevi-konserttiin? Mitä tapahtuisi jos laittaisit pikkuvauvan katsomaan mielipuolista sekoamista, kuuntelemaan karjuntaa ja mieletöntä musiikkia, jota ei voi edes kutsua musiikiksi.

Luuk.8:12. Mitkä tien oheen putosivat, ovat ne, jotka kuulevat, mutta sitten paholainen tulee ja ottaa sanan pois heidän sydämestään, etteivät he uskoisi ja pelastuisi.

Pyhä Henki on viaton ja Pyhä ja herkkä kuin pienivauva, jos musiikki saa vauvan itkemään ja pelkäämään, tiedät että se musiikkia on paholaisesta. Pyhä Henki ei tunne sellaista termiä kuin vain 18-60-vuotialle tai ei alle 16-vuotialle. Hevimusiikissa on sekin ominaisuus että silloin pitää pään heilua ja koko kropan liikkua siten että tarkoituksena on joutua transsiin. Hevimusiikki ei koskaan tule vaikuttamaan sitä, että ihmiset tulisivat uskoon ja parantuisivat. Vaan se tulee aina ihmisen viemään syvemmälle paholaisen eksytykseen, ja se jättää sieluun erittäin vakavat pelonsekaiset traumat. Pyhä Henki on niinkuin kyyhky, ja Pyhä Henki tuottaa aina kaunista symmetristä, korkea tasoista ja yksinkertaista palvontaa Jumalalle, jossa ei ole mitään raakaa, karjuntaa, mielipuolisuutta, päänhytkyntää.

1.Tim.4:1. Mutta Henki sanoo selvästi, että myöhempinä aikoina jotkut luopuvat uskosta, ottaen vastaan eksyttäviä henkiä ... 2. petoksen puhujien hurskaan teeskentelyn vaikutuksesta, jotka ovat poltinraudalla merkinneet oman omantuntonsa

Pyhän Hengen musiikki on aina variaatiomaista, ja soinnukasta, ja sitä voi kuunnella pikkuvauvat ja vanhukset, siinä ei ole mitään ikärajaa, vaan se on jokaiselle kaunista ja parantavaa. Pyhä Henki ei milloinkaan vaikuta sitä että uskova ottaisi tatuiointeja, pitäisi mustia vaatteita kulttimaisesti, repisi vaatteita riekalaiksi, pitäisi ketjuja ja kahleita kaulassa, ranteissa, ja vyötäröillä, pitäisi mustia punkkarimaisia kenkiä, hajottaisi kitaroita, maalaisi kasvoja hirveiksi, että uskova mies pitäisi likaista pitkää tukkaa, näyttäisi siivottomalta, että nainen ajaisi päänsä kaljuksi, että ihminen käyttäytyisi kuin hullu, tupakoisi tai kuuntelisi sekasortoista musiikkia.

Ilm.22:15. Ulkopuolella ovat saman sukupuolen kanssa makaajat ja huumausaineilla harhanäkyjä tavoittelevat, ja avioliiton ulkopuolisten suhteiden harjoittajat ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat, sekä jokainen joka petosta rakastaa ja harjoittaa.

Uskovalla ei pitäisi olla mitään osaa tälläiseen musiikkiin, oli sanoma mikä hyvä hyvänsä, paholainen on soluttautuja, ja tekee ihan kaikkensa pilkatakseen Jeesuksen nimeä ja verta. Jopa käyttää Hänen nimeään julkeasti, saadakseen saaliiksi puhdassydämisen nuorison. Jos olet uskossa, hävitä jokainen levy! Älä myy ja lahjoita, vaan tuhoa ne. Sanoudu niistä irti kokonaan Jeesuksen Messiaan Pyhässä nimessä. Siivoa kotisi kaikesta paholaisen omaisuudesta, ja pyhitä kotisi. Älä enää ikinä kaipaa siinä asioita takaisin, vaan karta niitä, ja näe että ne on paholaisen ansoja, joiden tarkoitus on tohota elämäsi ja tulevaisuutesi. Itse en ole koskaan kuunnellut heviä, en ikinä ole voinut sitä kuunnella, siinä on sellainen kamala pahuus läsnä, että en ole saattanut kertakaikkiaan.

1.Joh.1:7. Mutta jos me vaellamme valossa, niin kuin Hän on valossa, niin meillä on yhteys toistemme kanssa, ja Hänen Poikansa Yeshuan Messiaan veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä. 9. Jos me tunnustamme syntimme, Hän on uskollinen ja vanhurskas, niin että Hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.

Pyhä Henki saa ihmisen siistiytymään, olemaan puhdas, käyttäytymään arvollisesti ja kunniakkaasti, Hän saa ihmisen raitistumaan, rakastamaan kaikkia ihmisiä, rakastamaan rukousta, Israelia, Raamattua, seurakuntaa, pitämään kauniista harmonisesta musiikista. Pyhä Henki ei saa aikaan mitään ikärasismia millään tavalla. Pyhä Henki ei koskaan toimi hevimusiikkin kautta, paranna, murrra ja kosketa. Pyhä Henki ei saa ihmisiä hurmokseen ja transsiin hevimusiikin ja metelin avulla, vaan Pyhä Henki toimii erityisesti hiljaisuudessa ja täydellisen kauniin ja suloisen sävelmän kautta tyynnyttää sielun.

2.Kor.6:14. Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa, sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja laittomuudella? Tai mitä yhteyttä valolla on pimeyden kanssa? 15. Miten sopivat yhteen Messias ja Beliar, tai mitä osuutta uskovalla on uskottoman kanssa? 16. Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Te olette nimittäin Jumalan elävä temppeli...17. Sen vuoksi "lähtekää pois heidän keskeltään ja erotkaa heistä, sanoo Luoja, älkääkä koskeko saastaiseen, niin Minä otan teidät luokseni.

Kukaan ei voi omistaa Pyhää Henkeä ja määritellä Hänen luonnettaan, pakottaa Häntä pitämään jostakin asiasta, josta itse pidämme. On silloin parempi pitää Hänet sen lajin ulkopuolella. Pyhä Henki ei ole ristiriidassa itsensä kanssa, vaan sopusoinnussa. Kristillisellä mustalla ja synkällää heavy-musiikilla on vain se vaikutus että saadaan tehtyä käännynnäisiä (kannattajia), mutta ei eläviä uskovia, koska se musiikki ei ole sopusoinnussa Pyhän Hengen kanssa, eikä Pyhä Henki vaikuta ja vedä sen musiikin kautta ihmisiä Jumalan tykö ja näin ollen ihmiset eivät tule synnintuntoon Pyhässä Hengessä, koska musiikista puuttuu Pyhän Hengen murtava voitelu ja Hänen luonteensa, joka selkeästi Raamatussa mainitaan Hengen Hedelmien kaltaisessa ominaisuuksissa.

Ef.5:88. Te nimittäin olitte ennen pimeys, mutta nyt Herrassa valona. Vaeltakaa kirkkauden lapsina — 9. sillä Hengen hedelmä on kaikenlaisessa hyvyydessä ja vanhurskaudessa ja totuudessa — 10. ja tutkikaa, mikä on otollista Herralle. 11. Älkääkä osallistuko pimeyden hedelmättömiin tekoihin.

Jeesuksen ristin tykö ei mennä meluten ja huudellen, vaan sinne mennään tyhjänä, masentuneena, murtuneena ja aivan hiljaisena. Jos meluten ihmisiä vedetään parannuksen tielle, ristin tielle, se ei koskaan tule onnistumaan. Heavy musiikki ei koskaan tule vetämään ihmisiä Jeesuksen ristin juurelle. Se on hiljainen tie, jolla todella vaikenemme ja murrumme. Heavy ja kova rokki on todella kaukana evankeliumista, ja siitä keskeisestä ristin sanomasta, tarkoituksesta ja tiestä. Ristin luokse tulemme katuen, hiljaisina, itkien, vaatimattomian, kaikki lavasteet ja maskit riittuina. Aivan alasti sisältä, kaikki hauskuus ja kaikki olemisemme menettäneinä. Se on rauhan ja vaikenemisen tie. Niinpä.... kaikki se pauhu katoaa... hyödytöntä se vain on.... missä on ne Jumalan teot, missä, vai näkyykö vain ihmisen maine ja kunnia siinäkin...

Jos näkisit Jeesuksen oikeasti ristillä runneltuna, verillä, hirvittävänä... alastomana ja häväistynä... tulisitko sinne remuten... vai pää kumarassa, itkien ja järkyttyen näystä. Menisitkö shokkiin, olisko erittäin vaikeaa kulkea sinne, vai romahtaisiko sinun hillintäsi matkatessa sinne? Sopisiko melu ja huuto yhteen tämän vision kanssa? Yksikään ihminen ei voi tulla remuten ristin luokse, muuta kuin pilkkaajat. Ristin työ on niin pyhä asia. Jos näkisit Jumalan Pojan häväistynä, et voisi katsoa Häntä. Itse kun näin askel - lehdestä ne kankaat joissa oli Herramme, järkytyin hirvittävän paljon hengessä, todella todella järkytyin, ja tunsin että en saanut lupaa tarkastella niitä kuvia. Joskus aikoinaan noin yli 10 vuotta sitten en kokenut tälläistä. Jumalan Poika on ollut uhri todellakin ja sopimattomalla tavalla emme voi koskaan lähestyä ristiä, ja uhrata Jumalalle uhriamme, jossa me samaistumme Jeesukseen.

Jeesuksen rististä tuli myös kaikkeinpyhimmän alttari, silloin sen päälle vuosi Pyhä Veri. Tosin sitä ristiä ei enää ole, mutta Hän elää ja on taivaissa, a Hänen Pyhä Henkensä on meissä, ja sydämemme on nyt alttari, jossa tulee tämän Jumalan tulen palaa ja niin että pyhitämme itsemme. Olemme Jumalan temppeleitä, ja myös olemme Messiaan pappeja, ja jokainen voimme uhrata oman elämämme, ja sydämemme alttarilla antautua Jumalalle ja olla Messiaan veren vihmottana taivaallisissa, Pyhässä Hengessä. Eli ihmisiä ei johdeta Jeesuksen ristin tykö melun kanssa, pilkkaajat vain meluavat, Roomalaiset meluavat ja Juutalaiset fariseukset eivät välitä, vaan ovat tyytyväisiä kun pääsevät eroon kansankiihottajasta, joka edusti rauhaa. Uhraamishetkellä tuli pimeys maanpäälle, ja täysi hiljaisuus, kaikki pysähtyi siihen paikkaan, silloin alkoi Uusi aikakausi, Uusi Liitto Hänen veressänsä.

Mistä Jeesus pitää? Siitä että ihmiset tulevat ristin luokse ja vapautuvat taakoistansa. Ei hän noteeraa meidän musiikkimakuamme, jos se ei mitenkään kirkasta Hänen kunniaa, niin että sen kautta ihmset tulevat uskoon, paranevat, uudistuvat ja vapautvat riivaajista ja löytävät uuden elämän Jeesuksessa Messiassa. Kuten sanoin että ristin luokse ei tulla meluten. Jotkut uskovat väittävät että omaa agressiota on hyvä ja oikea menetelmä purkaa hevi- musiikilla tai rokilla. Mutta todiilisuudessa myrsky ei asetu muulla tavalla kuin Jeesuksen asetussanoilla. Myrsky ei asetu melun avulla, siten että joku huutaa kovampaa ja kauemmin, kuin sielusi huutaa, niin että saranat lähtee pois, ja sitten vasta helpottuu. Ei vaan Jeesuksen nimessä tapahtuu rauhoittuminen. Vain Häneen katsomalla.

Erämaassa Mooses pystytti käärmeen kepin nokkaan, ja joka sitä katsoi, pelastui. Ne jotka huusivat, karjuivat ja manasivat, ne eivät parantuneet, vaan kuolivat. Jos Pietari ei olisi veden päällä katsonut Jeesukseen, niin hän olisi saattanut hukkua. Ratkaisu on katsoa Jeesukseen. Ja silloin kaikki pysähtyy ja rauhoittuu. Kaikki rauhattomuus lakkaa heti. Hänestä alkaa rauha ja häneen päättyy sekasorto. Uskovan ei tarvitse purkaa agressiota mihinkään, vaan ratkaisu on Jeesus ja Hänen ristinsä. Kun Häneen katsoo, kaikki tyyntyy ja rauhoittuu. Joskus rauhoittuminen ei ole heti ohi, vaan itää selvitellä tunteita, mutta ne selvitellään Herran edessä kahdestaan, ilman sitä että joudutaan uuteen myrskyyn, kun selvittelemme sitä muiden, kuin rauhan Herran kanssa, sillä kaikkialla muualla on kaaos kuin Hänessä.

Mutta ajatelkaa sillä tavalla, että kun jeesus oli maan päällä, ja Hän oli viaton, niin mikäpä asiantuntija Hän oli sanomaan synnistä sitä ja tätä, tai tekemään jotakin radikaalia. Ihmisethän loukkaantuivat Häneen siitä syystä, koska Hän ei ei suostunut keskustelemaan ja neuvottelemaan asioista ihmisten kanssa, että olisi jonkinlainen sopimus tullut, tai että Jeesus olisi vaikka tehnyt virheen sanoissaan tai jonkun kompromissin. Minä en ainakaan tule tekemään asioiden tai mielipiteiden kanssa mitään kompromisseja, silloin kun ne on todellisia ja Jumalan ilmoittamia ja ovat Jumalan sanaan absolyyttisesti tukeutuvia totuuksia. Jeesus Messias kun oli maan päälllä, Häne ei harrastanut mitään kompromisseja, eikä mitään omia mielipiteitä. Apostoli Paavilikin vältteli sellaista ja kiusaantui joskus joutuessaan siihen tilanteeseen. Tälläisä tulisi meidänkin olla. Meidän tulisi edustaa ainoastaan Jumalaa tässä ajassa.

Vaikka puhumme omiamme, senkin tulisi olla Jumalan Sanan alaista, ja varjeltua, kuten Jobinkin puhe oli toisinaan omaa, mutta Häne ei siltikään noussut Jumalaa vastaan missään sanomisessaan, vaan ennemmin mollasi itseään. Ja myös Paavali mollasi mieluummin itseään (heikkouksiaan), kuin ketään muuta. Ihminen ei voi koskaan itsensä mollaamisen tiellä liioitella, koska ihminen on loppujen lopuksi loputtoman paha perimältään, ja siinä ei ole mitään rajaa. Mutta silti ei meidän tule elää siitä käsin, vaan Jumalasta käsin, mutta on hyvä tiedostaa oma mitättömyys, ja kun on väsynyt tai tuntee jotain vajavaisuutta, parempi olla omaksi turmioksi liiallisen rehellinen, kuin yrittää pelastaa omat naarmunsa, kuitenkin ne ovat olemassa.

Eräs hevimetalli-aiheinen linkki:
http://www.nic.fi/~cp-bros/Kuwat/varoitus.jpg

HEAVY-ROCK = SAATANAN MUSIIKKIA:
http://samima1.tripod.com/Rockmusiikki.htm

Takaperin soitettuja sanomia rock-levyiltä:
http://samima1.tripod.com/rock_jatko.htm

Heavy metal eli hevimetalli on hyökkäävää ja raskassointista rock-musiikkia, johon kuuluvat tyypillisinä piirteinä vetävät rytmit, voimakkaasti vahvistetut kitarat ja monesti myös synkeät teemat:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Heavy_metal

Jari Iivanainen - SAATANANPALVONTA:
http://koti.phnet.fi/elohim/saatananpalvonta.html

Jari Iivanainen - Vapautuminen:
http://koti.phnet.fi/elohim/mikavoimasinussavaikuttaa4

http://vuodatus.net/site/control/editblog?id=348509&start=10