Sanon sen asian mikä monta tuntia aiemmin tuli mieleeni, mutta nyt se jälleen nousi ajatuksiini: (16.04)

Kun ihminen täyttyy Hengellä, niin se on ihana kokemus, mutta voi olla koko aika Hengessä elävä. Koko aika virran alla. Tasaisen virran alla. Silloin se on mahdollista, kun ei ole tukoksia välissä, joita Jumalan pitää puhkaista.

Mutta jos sinussa on tukoksia, joudut janoamaan Jumalaa usein täyttyäksesi uudestaan ja uudestaan, ja aina tulee kerralla paljon paineesta. Mutta se tukos vierähtää paikallensa, kun se virta tasaantuu. Ja niin taas ehdyt.

Laita pois elämästäsi kaikki mikä tukkii Jumala Hengen virtaa vuotamasta jatkuvasti elämääsi. Voit olla tasaisessa virrassa koko aika. Ihan koko aika. Tasainen virta on kuin kantava uimavesi, se vain kuljettaa eteenpäin, on yhtä Hengen kanssa - antautunut Hänelle.

Tässä olen itse ollut jo pidemmän aikaa. Olen ollut tukoksissa, silloin kun katsoin aikoinaan tekevisiota ja murehdutin Jumalaa ravitsemalla itseä maailmasta käsin. Mutta kun lopetin aivan kokonaan nuo asiat, olen sen jälkeen ollut jatkuvan virran alla.

Tahdotko olla koko ajan Jumalaan suorassa yhteydessä? Tahdotko sinä olla raitis, joka virtaat koko aika? Laita pois kaikki esteet sinun ja Jumalan väliltä silloin. Silloin et joudu ponnistelemaan ja pinnistelemään, vaan silloin olet vaan Herrassa ja Hänen mielenlaadussaan täysin vallattuna.

Minun ei tarvitse ponnistella, vaan luottaa ainostaan, koska Jumalan Henki ei petä ikinä. Elämässäni on niin, että jokaisen osa-alueen on Pyhä Henki vallannut luvallani. Hänen vaikutuksestaan on maallinen kiintymys katoavaa kohtaan poistunut.

Osa minusta voi haluta, mutta Jumala on minussa suurempi kuin haluni. En halua tehdä kompromissia inhimillisen ja hengellisen välillä, maallisen puolesta. Herra on tehnyt kaiken minussa, minä olen vaan katsonut Häneen, ja tahtonut miellyttää Häntä, koska rakastan ja kaipaan Häntä.

Minun uskoni ja rakkauteni Jeesukseen ei ole niinkään tunnetta, ei myöskään ole aina niin että kokisin Pyhän Hengen suurena voimana. Hän saattaa langettaa suuren voiman ylleni, mikäli odotan sitä, mutta uskon että en kestäisi Hänen voimaansa fyysisesti. Kuitenkin minulla on rauha ja tieto ja yhteys aina avoinna taivaallisiin.

Koen kuinka Pyhä Henki on kanssani, ja Hän vaikuttaa mielessäni ja ajatukseni ovat Hänen ohjaamiansa. Tunnen Hänet minussa. Koen Hänen kielteisyytensä ja hyväksyntänsä. Koen Hänen tunteensa, ne voi joskus vallata minut niin täysin syvällä liikutuksella, kun joku painolasti lasketaan sydämelleni.

Mikäli haluat olla suorassa yhteydessä Jumalaan ja Hänen alaisensa ja kumppaninsa, Kristukseen pukeutununeena, laita pois elämästäsi esteet. Haluatko tuntea Isän tunteet, rakkauden ja tuskan ja kivun? Haluatko jakaa Isän kuormaa? Haluatko olla näkevä, kuuleva ja ymmärtävä mieleltäsi ja sydämeltäsi?

Siirrä pois elämästäsi kaikki ne esteet jotka painaa sinua, jotka erottaa aikaasi Jumalan etsinnältä, jotka hallitsee mieltäsi, jotka sitoo sinua. Tee se! Voit ihan täyttyö kotonasi. Ei sinun tarvitse juosta ylistyskokouksissa, että puhkeaisit, voit olla jatkuvassa virrassa missä oletkin.

Tietenkin että on virrassa ollaksesi, on myös edellytys, että kaikki tukokset on ensinnäkin pois elämästä, toiseksi myös kaikki sydämessä pesivät pahat ajatukset ja tunteet. Mutta tuo virta huuhtoo ja parantaa ja puhdistaa. Ainoastaan siirrä pois elämästä kaikki mikä erottaa sinut Jumalasta tavalla tai toisella.

Tunnusta syntisi, Jeesuksen veri puhdistaa ja antaa anteeksi. Ja Pyhä Henki suorittaa sinussa puhdistuksen ja parantumisen. Elä Jeesuksen anteeksiantamuksen ja rakkauden läsnäolossa koko aika. Anna Jumalan Hengen vaikuttaa sinussa tahtomista ja tekemistä.

* * *

Haluatko olla Jeesuksen luotettu ystävä? - Haluatko? - Haluatko? Jeesus kutsuu sinuaa uudistukseen ja jättämään ne kivitaakat pois elämästäsi. Älä kanna niitä, älä heitä niitä muiden päälle, anna ne yksinomaa Jeesukselle. Jätä kaikki Hänelle - Hän rakastaa sinua niin paljon.

Ei sinunn tarvitse olla huolissasi, voit ihan levätä uskossa. Voit olla ihan turvallisesti Hänen käsissään. Hän ei tee vahinkoa sielullesi, mitään vääryyttä sinulle koskaan. Vaikka olisit nyt kuinka kipeä ja ahdistunut, Hän voi kaikki ne murheesi ottaa pois sinulta.

Hän antaa kaikki sinun syntisi anteeksi, hän antaa kaikki sinun velkasi ja rikoksesi anteeksi. Hän on niin hyvä ja armollinen. Hän on niin kutsuva. Antaudu Hänelle kokonaan. Jätä kaikki taaksesi. Älä mieti entisiä. Kiinnitä mielesi Jeesukseen.

Olet uusi luomus, siksi ei sinun tarvitse enää pelätä kuoleman varjoa, olet syntynyt totuuden siemenen kautta. Jumala rakastaa sinua. Kulje kuuliaisena Jeesuksen sanoille. Hän tuntee sinut syvemmin kuin yksikään ihminen. Hän tuntee ja tietää sinun ajatuksesi kaikki. Ja tietää siksi syvästi mitä kaipaat ja tarvitset.