Mielessäni on nyt seuraava asia. Eli ne ihmiset joita Jumala käyttää ja on myös käyttänyt menneinä aikoina, oman kunniansa kanavana, niin meidän uskovien ei tule sitä Jumalan valintaa aliarvostaa. Meidän ei tulisi katsoa ihmiseen, vaan tekoihin ja sanoihin mitkä tapahtuu Jumalan koroitukseksi ja kunniaksi.

On todella ikävää että monia saarnamiehiä ja naisia arvostellaan ja helveksitaan alimpaan kolkkaan asti. Ihminen taas joka saarnaa maallista hyvinvointia ja varakkuutta on asia erikseen, on siis Jumalan suunnitelmasta mennyt eksyksiin. Jumala ei kuitenkaan armolahjoja ota pois siltäkään. Sillä Jumala ei kutsumustaan kadu.

Mutta olen tutkinut esim. kaikki Ylivainion ja Kathryn Kuhlmanin kirjat, kuunnellut kasetit ja katsonut jonkin videonkin. Tiedättekö muuten, että kun Jumala käyttää ihmistä runsaasti, ihmisen on ensin todella kutistuttava. Todella tultava pieneksi, muutoin on mahdotonta antaa Jumalan täyttää itseään ja ollen siten Jumalan kanava. Ääni erämaassa.

Monet taas arvostelee liiallista Pyhän Hengen toimintaa, Minusta se on erittäin paha asenne. Koska Pyhän Hengen pilkka on ainoa synti, mikä todella ... Kenenkään uskovan ei tyle kritisoida Pyhän Hengen työtä. Pyhä Henki on Jumalan dynaaminen persoona. Jeesus oli täynnä Häntä. Johannes kastaja, Elia, Elisa, Daavid ym.. oli täynnä Häntä. Miedän tulisi täyttyä hänestä. Olla todella janoisia.

Kun aina vaan kritisoimme Pyhän Hengen kanavia, niin eikö silloin Hän murehdu? Minä rakastan Pyhää Henkeä, ilman Häntä minulla ei olisi yhteyttä taivaaseen, ilman Häntä en olisi voinut pelastua, sillä Hän on sydämessäni. Hän on sydämeni sinetöinyt ja otsani ja ranteeni seppelöinyt. Hän on minussa, ja Hän on se Voima joka luo uutta, joka täyttää maan.

Hän on uudestisynnyttävä henki, Hän on Hän, joka vetää ihmisen ristin tykö. Kukaan ei tule Isän tykö Hänen vetämättä itseään ihmistä lähemmäksi. Ihminen ei pelastu omasta aloitteesta vaan Jumalan aloitteesta. Isä on Taivasten valtakunnassa, Hän ei tule sisällisesti minuun asumaan, Hän on siellä valtakuntansa ytimessä. Jeesus on ollut maan päällä, Hän ei tule uudestaan kuin vasta harmagedonin tantereelle. Mutta Jumalan elävä Henki on täällä.

Hän on ainoa Jumalan persoona, joka on kaikkialla. Hän on energia, voima, persoona, joka on sininen ja punainen. Hän on meissä. Voimmme kytkeytyä Hänen kauttansa taivaallisiin. Ilman Pyhää Henkeä emme voi olla yhteydessä Isän tykö. Jeesus (Jeshua) on meidän välimiehemme Jumalan tykö, ja matkalla Isän tykö me
käymme vihmotavana Hänen Verensä alla. Sillä Isän sydämen asuinpaikka on KaikkeinPyhin.

Mitä on KaikkeinPyhin? Se on kaiken alkamisen ja loputtomuuden ja kaiken toimeenlaittajan asemapaikka. Missä on Pyhin. Johon ei mikään klisee tai oma sepustus ylety. Isä on kunnian arvoinen. Minä rakastan Häntä tässä ja nyt. Hän on kaiken alku ja loppu, aikakauden alku ja loppu. Ajan ulkopuolella on iankaikkisuus, totisesti.

Kaikkeen Pyhimpään ei pääse mikään tahrainen, sinne pääsee vain vihmottuna uhri- Karitsan veressä. Ilman sitä toimenpidettä, emme voi päästä kontaktiin Isän kanssa. Jeesus ei tarvinnut maan päällä välimiestä, koska Hän oli itsessään Pyhä! Ainoa totisesti Pyhä Ihminen ja samalla Jumala joka on maan päällä koskaan astunut. Siis Hänessä asui Jumalan Persoona, ja Hänen olemuksensa kautta Hänellä oli kaikki tieto, kaikki rohkeus, kaikki voima, kaikki rakkaus, kaikki mitä Hänessä oli, oli Jumalaa. Sillä Hän oli astia, virheetön astia.

Tänä päivänä Pyhä Henki on sama kuin aina ollut, kuten ihminen on sama ja Jeesus (Jeshua) ja Isä. Voimme todellakin antautua ja uskon todella että hartaan todellisen maailman poissulkevan Jumalan etsinnän ja Hänelle kokonaisvaltaisen antautumisen kautta, voi ihminen saada olla valtaisalla tavalla Jumalan käytössä.

Jumala ei kunniaansa jaa. Ei Pyhä Henkikään. Ensin on paljon riisuttavaa itsellä. Kaikki ihmisessä on todella ojentauduttava Hänen tahtoonsa ja ymmärrykseensä ja Sanaansa. Kun sitten ihminen on antautunut, niin se ei tapahdu heti. Vaan Jumala koettelee oman esineensä ja tekee siitä monella tavalla käyttökelpoisen. Mikäli se on heikko ja pettävä, Hän ei voi tehdä sillä mitään.

Minä olen saanut suuren armon päästä tähän asti. Ja se on valtavaa. Ja minusta tämä Jumalan tie on valtaisan kiinnostavaa. Koska Jumala on rajaton. Ihmisen koskettaessa, Luojaa, koskettaa rajattomuutta. Jumala on kaiken ydin.

Voi niitä jotka pitää paheksuttavana sitä että puhun tänne asiat jotka johdattuu ajatuksiini. Mutta minä en voi siirtää kenellekään sanottavaksi sitä mitä tässä nyt sanon. Jumala etsii kanavia. Ja todella haluan olla Hänen kanava. Olen astia mikä olen. Olen ääni eetterissä. Siis ne jotka katsovat täten ihmiseen, että tuo on nainen, niin ummistavat sydämensä sille sanalle mitä Jumala puhuu.

Tässä ajassa Jumala puhuu seurakunnalle, ihmisille, ei miehille, vaan kaikille, ja joka kuulee Hänen äänensä on velvollinen tuomaan sen esille. Leiviskä vertaukset koskevat jokaista uuden liiton seurakunnan jäsentä.
Jumala ei polje ketään alas. Hänen puimatantereensa on seurakunta ja maailma, ei yksilön sukupuoli, vaan sudet ja lampaat tai vilja ja rikkaruohot..

Onko se Jumalan tahto että katsomme saviastioihin tai kultaisiin astioihin, sen mukaan kuin olemme Jumalan käytössä valmistuneet antautumisen ja nöyryyden tähden, eikö niin että kiinnitämme huomion siihen astian sisältöön. Mitä Hän puhuu ja miten Hänen puheensa on yhteydessä ja tasapainossa hänen henkilökohtaisen elämänsä ja Jumalasuhteensa balanssiin.

Yksikään Jumalan valtakunnan työntekijä, joka tahtoo olla parhaimman arvoisessa palvelutyössä, ei voi ja saata mennä kuin sika kokouksen jälkeen itseään saastuttamaan television tai sopimattoman puheen alaisuuteen. Jumalan Valtakunnan työntekijän on Pyhityttävä. Erottaudettava kokoaikaisesti Hänelle.
Muulla tavalla ei Jumalan kunnia tule ilmi Hänessä.

Nykyään ihminen on valitsija, päättäjä, eliittiä, kirkkokunnissa. Jumala on hyllytettynä, ja Pyhä Henki kielletään teossa ja voimassa. Valitettavasti Jumalan Henki joka on maanpiirit luonut ei ole ihmisten asetelmissa, tai hyllylle asetettavissa. Ei niin. Vaan Hän menee sinne missä on hätä ja vilpitön kaipaus. Hän on suvereeni. Tosi asiassa kirkko on elimenä hyllyllä. Jumala näkee kuin makaroonin läpi kaikki sen tekemät virheet ja pahennukset. Mutta Hän ei puutu siihen.

Hänen hätänsä on sieluista sen tähden niin suuri että Hän menee niihin alimpiin paikkoihin missä Häntä eniten tarvitaan. Herätys ei tule muualta kuin taivaaasta. Se ei tule organisaatiosta. Vaan yhdestä mitättömästä olemattomasta joukosta ja yksilöistä maailman silmin, mutta Jumalaan kaikkeen Pyhyyteen ja Sanaan varustautuneesta armeijasta.