-Paranormaalia ilmiöt

- Noituus

- Okkultismi

- Väkivalta

- Kauhuelokuvat

- Hevimusiikki tms... paholaisen musiikki

- Seksillisyyden kaikkia muotoja (jotka ei kuulu kuin makuuhuoneisiin aviossa)

-Intiimejä asioita räävitellään ja spekuloidaan julkisesti (jolloin niiden Pyhyys ja kunniallisuus rikotaan ja niistä tulee häpäistyjä asioita) Asioista voi puhua kaunokielellä. Ei kuvaten intiimejä ruumiinosia ja niiden toimintaa tai yksityiskohtia, eikä kuvakielellä, seksuaalista kiihottavaa jännitettä lisäävällä laadulla ja itsetarkoituksella lisätä lihallista viritystä ja hekumaa, tai sitten puistatusta lisäävällä laadulla.

Intiimit asiat on Jumala luonut Pyhiksi. Ja ne on kunniallisia vain oikein noudatettavina. Mutta jos niitä asioita häpeällisellä tavalla korostetaan ja väärällä tavalla esille tuodaan, motiivina hekuma, niistä on tehty saastaisia. Ne on silloin häpäisty. Silloin ne asiat on inhottavia. Koska nämä asiat on vain kahden ihmisen välisiä ja silloin ne ovat puhtaita ja Pyhiä. Ei muutoin. Jos asiat vaivaa, suosittelen omalääkärille tai psykologille keskustelemaan menoa. Kaikki niitä käsittelevä erite ja koko ja reagoimis ja muoto asiat, eivät kuulu kristilliselle osastolle. Ne on asioita, jotka ovat varjeltuja ja salaisuuksia puolisoiden välillä.

Jumalan asettamia sääntöjä tulisi ehdottomasti kunnioittaa, eikä löystä niitä, ja sallia löysämistä Jumalan Sanan ohittavaa suvaitsemista. Jumalan Sanasta tulisi pitää tiukasti kiinni. Niistä moraalisista asioista mitkä on Jumala asettanut. Niistä Pyhistä asioista, mitä Jumala ei turhaan asettanut, ja joista myös Paavali kirjoitti opetuskirjeitä, kuinka Pyhiä ja kunniallisia ne on.

Myös Raamattu kieltää kaikki noituuden ja okkulismin muodot. Jos uskova tms... henkilö voi musiikki tai elokuvaa mainostaa täällä, jonka alkuperä on demoninen se sotii Jumalan Sana ja tahtoa vastaan. Jos näytät tai kuuntelutat jotain sellaista pienellä lapsella, tiedät varmasti että sen lapsen reagointi paljastaa, mistä lähteestä se on. Jos aikuinen ei sellaista koe, se johtuu yksinkertaisesti paatumuksesta, siitä että on tuttunut siihen turtumukseen. Ja Jumalan lapsen ei tulisi olla saastainen vaan pyhittyä, ja tulla kaikkea pahaa hylkiväksi ja karttavaksi, aivan kuten Jumalan Sana tuomitsee pahan ja synnin.

Hengen mieli on hyljeksiä seksuaalisia asioita, muussa tapauksessa kuin siinä ainoassa muodossa, ja tarkoituksessa kuin Jumala on suunnitellut. Ja se muoto ja tarkoitus on että niitä asioita toteutetaan ja käsitellään avioliitossa. Mutta lihan mieli on hekumoida niillä asioilla, ja lihan mieli sotii Jumalaa vastaan. Se ei kunnioita Pyhiä asioita, vaan haluaa omistaa ja tulkita asioita omalla tavallaan ja häpäistä niitä.

Ei tulisi astua pois Raamatun linjalta, vaan pysyä siinä lujasti ja varmasti. Se joka ei koe ongelmaksi tätä asiaa, on lihallinen ihminen. Sillä liha ei koe (sen mikä on Pyhää), sen esille tullessa lihan mielessään, että se olisi Jumalan ohjeen häpäisyä. Mutta hengellinen ihminen kokee sen asian, sillä Jumalan Henki on sen asian asettanut, ja Jumalan hengessä pysytellessään, ihminen tietää tämän asian, mikä on totuus. Sillä Jumalan Henki kertoo totuuden ja saa uskovan joka on Hänessä, tuntemaan Jumalan tahdon, ja erottaa myös sen, mikä on häpäistyä ja väärää, että karttamaan sitä ja tuomitsemaan sen asian.

Liha rakastaa hekumaa ja syntiä ja epäpyhäää. Henki taas vihaa, karttaa ja kauhistuu kaikkea sitä. Nämä asiat sotii toisiaan vastaan. Mutta koska on kyse Kristillisestä foorumista, niin tulisi olla hengellinen johtajuus täällä. Ei lihallinen. Ei ihmisen ääni, vaan Jumalan ääni.Mutta asian voi turmella, esineellistää ja häpäistä. Pyhä asia on nimenomaan varjeltua ja suojeltua, kätkettyä, turmeltumatonta ja intiimiä. Jos se tuodaan julkisuuteen onko se silloin enää sitä, vai häpäistyä. Intiimit ruumiinosat pidetään vaatteiden alla piilossa, sillä niiden paikka ei ole olla paljastettuina, muutoin kuin avioliitossa. Aivan samoin on keskustelussa.