Tuli mieleeni että luterilainen, katolinen & ortodoksinen kirkko eivät ole Messiaan morsian, vaan paavin / antikristuksen morsian. Kirkoissa on hierarkia asema, jossa paavi on kaikkein ylin, ja piispa, munkit, hiipat tms... hänen jalkojensa juuressa. ja diakoniat ja papit kulkevat sokeutettuina talutushihnoissa, sekä kirkonjäsenet ovat sitten aivan ojassa.
     Monet helluntalaiset ja muut vapaiden seurakuntien ihmiset kuuluvat tuohon laitokseen. Olemalla sen jäsen, on se kannattaja. Kristillisten kirkkojen työntekijät ovat aina olleet juutalaisvihaajia, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Mutta kukaan kirkon hallituksen ja hierarkiassa huipulla olevan suosio ei ole juutalaisen kansan puolella, vaan heidän tärkein tavoite on kaikkien käännyttämis -operaatio kirkon ja vatikaanin oppiin.
     Joka ikinen uskova joka ei hyväksy Israelia ja juutalaista Jumalan valituksi kansaksi, se uskova on osallinen eksytyksen pöydästä. Suorin tie Isän mielisuosioon, on se että rakastamme Hänen kansaansa ja maanpäällistä Israelia. Herra Jeshua itki Jerusalemia, joka oli hyvin kaunis ja menestyvä kaupunki,  ja sitä että Hän tiesi sen kukistuvan. Silä Hän oli Jerusalemin pääarkkitehti. Kaikki kirkonkappaleet ja niiden olemassa olevat rituaalit tulisi tuhota, sillä ne kaikki on paavinkirkon jälkeläiisiä.
     Messiaan seurakunta on paljon kykenevämpi toimimaan ilman tälläistä asettelua. Seurakunta on vain orjuutettu Messiaalle, ei kenellekään ihmiselle, organisaatiolle, eikä pedolle / antikritukselle. Seurakunta on uloskutsuttu maallisista systeemeistä. Seurakunnan pää ei ole eduskunta tai kirkkohallitus, vaan Jeshua Messias, Pyhän Hengen voiteluviran kautta.
     Eduskunta on niinkuin pelokas avuton Pilatus. Ja kirkko on kuten nuo Messiaan vihaajat ja koko sen ajan uskonnolliset  fariseukset / kirjanoppineet, jotka huusivat "ristiinnaulitse, ristiinaulitse...". Joka siis vihaa Messiaan / Jumalan kansaa, juutalalaisia ja Israelia, on Messiaan murhaaja ja vikapää Hänen Vereensä ja osallisuuteensa. He juovat ja syövät joka kerta Herran ruumista ja verta tuomioksensa ja vievät monia monia kuoleman ja tuomion kitaan mukanaan. Shalom to Jerusalem
     "Lähtekää Minun kansani pois heidän helmoistaan, että ette olisi heidän synteihinsä osalliset, ja että ette joutuisi juomaan tuomio päivänä heidän tuomionsa osallisuuden maljaa."
edit