Jumala haluaa ensin parantaa mielen ja sitten vasta ruumiin. Ei ensin näkyvä, vaan katoamaton. Ei ensin minä, vaan ensin on Jumala. Ei ensin maailma, vaan taivas. Ensin on Hän, sitten vasta minä. Ensisijalla on Jumalan tahto, ei omani. Ensin tulee etsiä Häntä, sitten Hän huolehtii muista vähemmän olennaisista asioista. Ruumiin paraneminen on Hänen tahtonsa, mutta ei kauan, kun Hän myös koskettaa sillä alueella, tehden ihmeensä. Muovailu on Jumalan kädessä, ei luodun, vaan Luojan, joka optimaalisesti tekee jokaisesta omastaan jonkinlaisen tuloksen, sen mielen mukaan, mikä tulee Hänestä ihmisluontoon.

Hän on rakkaus ja Hän kohtaa jokaista yksilöllisellä perehdyttävällä tavalla. Hän lupauksensa mukaan, kuljettaa jokaista omaa päämääräänsä kohti, kohti luotuina Häneen. Hän voitelee jokaisen sellaisen miehen ja naisen, mielen ja sydämen, kahvat, kiinnittimet, ulkoreunat, joka astuu Hänen temppeliinsä, kuten David teki. Hän lujittaa jokaisen mielen Häneen itseensä, Hänen edustuskuntoonsa, koska Hän on Rakkauden Luoja ja se on Hänen taipumus. Jokainen mahti ihminen, tulee vaikenemaan Hänen edessänsä, sillä Hänellä on ainoa vakuus, ja mikään muu ei voi edustaa itseään, sillä kaikki mikä edustaa jotakin muuta kuin Hänen Nimeään ja Kunniaan, tulee musertumaan, sillä mikään ja yhtäkään ei voi olla ilman Häntä.

Hän muovaa itse jokaisen suolan levittäjänsä, Hän muuttaa jokaisen sellaisen lapsensa, joka on valmis taipumaan Hänen edessänsä ja kaikki mitä Hän tekee se tulee myös olemaan vahvaa ja lujaa, kaikin puolin koeteltua. Hän lujittaa omansa itseensä, useammin kuin koskaan, Hän tekee sen, sillä mitä Hän tekee se ei ole lähtöisin ihmisestä, vaan yksin Hänestä. Jumala odottaa jokaista puhutteluunsa ja yhteyteensä, mutta kovin harvat kuulevat Häntä ja noudattavat Hänen tahtoansa. He myöhemmin tulevat lipsumaan ja suistumaan tieltä, elleivät pysy Herran edessä ja puhtaudessa. Jumala kohtaa sitä ihmistä, joka laittaa itsensä Häneen.

Hän kertoo / ilmaisee oman tahtonsa sille palvelijalle, jonka sydän on nöyrä ja mieli muovautunut Hänen muotoonsa, sillä tavalla että mieli ei enää edusta itseä, vaan täysin Jumalaa. Jumala kertoo salaisuutensa, niille jotka pyhittyvät ja erottautuvat maailman kulturismista ja tekopyhyydestä, ja laittavat koko uskalluksensa ja toivonsa Häneen, - ei kirjoitukseen, vaan Hänen elämäänsä, Pyhässä Hengessä. Hän luottaa omaan siemeneensä, jonka Hän laittaa jokaisen sydämeen itämään, että tämä siemen saa puhua ja muuttaa ihmisen Hänen kaltaisekseen.

Hän kuulee jokaisen nöyrän huudon, joka tulee Hänen tykönsä ja miettii vain niitä asioita, mitä Jumala tahtoo Hänen ottavan vastaan, ja niistä ihminen tulee myös kertomaan ja julistamaaan eteenpäin totuudessa. Hän puhdistaa oman vainionsa, ja lukee jokaisen teot hänen otsistaan, ja kukaan ei tule kertomaan mitään eteenpäin, joka ei olisi Hänen laittamaansa Sanaa hänen mieleensä. vaan kaikki se mikä ei Häntä tule edustamaan, se revitään pois juurineen ja sen tilalle tulee kuilu, jonka vain Jumala on saattava umpeen, ja niin tähän mieleen voi tulla otollisuus sen puutteen sijaan - Jumalaa kohtaan, sillä Hän on rikkauksien Isä.

http://vuodatus.net/site/control/editblog?id=281782&start=0

Ei tippaakaan omaa päteyyttä, omaa itseriittoisuutta, omia luonneasenteita, vaan auttamattomasti luottamus Jumalaan. Pitäytyminen Häneen, kaiken jättäminen Hänelle, omien asioiden, ennakkoluulojen ja käsitysten, merkityksien, arvojen, taipumusten ja lahjojen jättäminen Hänelle. Luovuttautuminen niistä asioista, jotka on itselle ominaisia ja totuttuja malleja, ja antautua vain siihen todelliseen näköalaan, joka tule ylhäältä.