- Antamalla kädet ja jalat Herralle tehdä niiden kautta Hänen valtakuntansa.

- Lopettamalla omat järjen päätelmät, ja omat mielipiteet ja antamalla Jumalan Sanan muokata mielipiteet

- Olemalla sopivan ankara itselle, kurinalaisuuteen ja uhrimielialaan valmistautuminen : asketismi taas ei ole Jumalan näkökulma . Ankaruuteen kuuluu se, että näemme omat virheemme suurempina virheinä kuin muiden virheet.

- Näkemällä kaikki Taivasten valtakunnan näkökulmasta

- Janoamalla Taivasten Valtakuntaa kaikessa. Mitä tämä uusi bussilippu, voi tehdä "taivasten valtakunnan hyväksi"

- Jumala on antanut meille kaikille jotakin, lahjoja tai muuta. Jumala pyytää meitä tekemään niillä jotain.

- Aamuvartio, Herran edessä odottaminen, "mitä tänään". Sanan lukeminen yhä enemmän attitudilla: "Anna Herra mulla sana täksi päiväksi"

- Yhteys - Yhteys tarkoittaa sitä että menemme toisten luo, jotka ovat rakentamassa Jumalan valtakuntaa. Yhteys on sitä, että meidän kekoon kantamisemme tulee osaksi isoa kekoa. Jos vain yksin yritämme, rakennamme pientä kekoa vai itsellemme. Ja se ei ole osa isoa kekoa.

- Lyhyet tilivälit. Synnin kanssa pitää olla valmis katkaisemaan kaikki kädet jalat ja sormet jotka viettelevät.

- Jeesus sanoo: Menkää ja tehkää... Siis meidän täytyy mennä ja tehdä!

- Mitä mennä ja tehdä? Ei sitä mihin on mieli ja mitä haluamme tehdä, vaan sitä mihin on kutsu? Mihin on kutsu? Se on jokaisen uskovan elämän syvin quest, haaste ja tutkimusmatka. Etsiä mikä on Jumalan tahto. Se on henkilökohtaisen Jumalasuhteen syvin uoma, jota seuraamalla pääsee lähemmäksi Herran tuntemusta, lähemmäksi omaa identiteettiä, Jumalan hyvää tahtoa, Hänen luomistekoaa, riippuvuutta Hänestä. Ja se kaikki toteuttaa ihmisen suurimmat ja syvimmät tarpeet ja kaipuut. Mitään ei voi olla niin suurta, kuin tietää: "Herra. Tässä olen. Ja olen niin iloinen, että tiedän olevani JUURI OIKEALLA PAIKALLA. SINUN TARKOITTAMASSA PAIKASSA. Vaikka aikaa on kulunut, vaikka minua rasittaa nämä päivittäiset ongelmalliset pikku yksityiskohdat joihin menee niin kallista 'sinun aikaasi minussa'. Siltikin. Olen siinä mihin olet minut kutsunut"

- Onni on sitä, että on luopunut onnesta. Siitä onnesta mitä tämän maailman media tarjoaa. Onni on se, että minä tiedän astuvani kerran Jumalan valtakuntaan. Ja Jeesuksessa on kaikki se mitä minä tarvitsen. Sillä se mitä minä voisin tarvita täällä, katoaa. Mutta se mitä Jeesus on ja minkä Jeesus omistaa, se pysyy iäti.

- Pitää janota Taivasten valtakuntaa, Jeesusta. Itse olen siinä onnellisessa asemassa, etten enää kaipaa maailmasta yhtään mitään. Mä olen saanut maistaa jotain taivaasta, niin fundamentaalisesti, että kaikki mitä täällä vois saada, on yksinkertaisesti halpaa. Ääretöntä roskaa. Turhaa. Osin välttämätöntä mutta siinäkin välttämättömyydessä liki turhuutta.

- Mitä pitää tehdä? Pitää tehdä se minkä Herra kehottaa. Ei niin kuin minä, että vuosien perästä, vaan niinkuin moni tuttavani. HETI! Kun toteuttaa ensimmäisen kehotuksen, pääsee nopeasti seuraavaan. Ja siinä samassa kasvaa Jeesuksen ystäväksi. Sillä hän puhuu ystävilleen mitä on tekemässä ja kuinka toimimassa ja minne suuntaamassa ja missä on vihollinen.

Opillisuudesta kehotan pysymään niin kaukana kuin mahdollista. Opilliset keskustelut eivät vie ketään taivasten valtakuntaan. Kaikki olemme hieman vinksallaan jos Jumalan näkökannasta katsotaan, kuka enemmän ja kuka vähemmän. Terve oppi on ylösnoussut lihaan tullut, syntien tähden kuollut Jeesus Kristus joka Kuninkaana halliten kutsuu omakseen ja omiaan tekemään töitä hänen valtakuntansa eteen, että saisimme osallisena iloita taivaassa kättemme teoista. Armosta toki perille päässeinä, mutta että meillä olisi kolmen viisaan itämaan tietäjän tavoin edes jotakin Kuninkaalle tuomisena.

Erityisesti kehotan lukemaan suurien uskovien elämäkertoja, "puoluekantaan katsomatta". Isien ja äitien, ennalta menneiden, jotka osasivat soveltaa Raamatun omaan elämäänsä ja löysivät kutsunsa ja menivät. He saavuttivat suuria, pienessäkin mittakaavassa. Vaikkapa siperialaisena rukoilijamummona, pienessä mittakaavassa, kun elivät kutsunsa, heistä tuli suuria taivasten valtakunnassa. Heidän työnsä ja rakennuksensa pysyy ja tulee vielä kaikkien nähtäville. Herra kuulee uskollisten rukoukset. Vielä vuosienkin perästä.

http://vuodatus.net/site/control/editblog?id=269948&start=20