Joissakin maissa kärsitään nälänhätää, ja täällä vaan lapataan tavaraa ja ruokaa roskiin, kuten vaatteitakin. Ostetaan tavaroita, ja ne ei maadu kaatopaikoilla edes, vaan paljon tulee ympäristöjätettä. Paljon tekniikkaa roskiin, kun uutta tulee hankittua, ja entisiä ei kunnosteta. Tuhlaus on syntiä. Lapsia pakotetaan syömään, vaikka heillä ei ole nälkä ja niin ruuat menee hukkaan. Ja eivät aikuisenakaan osaa syödä sitä mitä ostavat, ahmivat tai heittävät hukkaan. Kaupat heittävät edellisen päivän ruokaa hukkaan jätesäkkikaupalla päivittäin, eivätkä jaa niitä ilmaiseksi köyhille, siksi kun ovat ahneita. Jos köyhät ottaisivat poistoja, se tietäisi kaupalle taloudellisia menetyksiä, mutta mitä myyvät niin kalliilla, että hedelmiä ja leipiä jää myymättä jne....

Olisi hyvä jos joskus edes suomalaiset uskovat viitsisivät paastota, vetää kunnon pitkän paaston, eikä se ole edes kamalaa, vaikka niin saattaisi luulla. Yltäkylläisyys on turmiollista. Pitäisi aina ajatella, niin että elämä ei voi olla sellaisen varassa, se voi kadota tuosta vaan. Se ei vaan kestä ja ole luotettavaa. On syntiä nauttia yltäkylläisyydestä, uinuta siinä unessa, kun tietää että maailmassa kärsitään. Onneksi on lähetysjärjestöjä vaikka joka sormelle, joten todellakin ei voi olla helpompaa avustaa todella köyhiä niiden kautta, ei edes itse tarvitse matkustaa niihin maihin.

Entäpä sitten rikkaiden rahat? Jos jokaisen rikkaan rahat (jonka tulot olisi kuukaudessa yli 2000 euroa käteen), yli 2000 euron osalta kuorittaisiin pois, niillä saisi kaikki suomen uskovat elätettyä, ynnä kaikki työttömät tms... muutkin ihmiset. Kyllä se vaan on niin että eivät työttömät ole ahneita ja hyväksikäyttäjiä, vaan nimenomaan rikkaat ovat niitä hyväksikäyttäjiä. Jos rikas laitettaisiin päivärahalle ja otettaisiin kaikki omaisuus pois, niin kyllä varmaan rikas tappaisi itsensä siinä tolassa.

Ja huom. 2000 euroa kuukaudessakin on aivan kamalan iso summa.... (sillä elättäisi monilapsisen perheen ja samalla asuisi vuokralla noin max. 800 euron kuukausi vuokralla) Jos työtön saisi sellaisen summan, kyllä olisi todella rikasta. Mutta alle 400 on aika vähän siihen verrattuna, ja vuokrakin on suurempi kuin se mitä saa. Joten ei kukaan tahallisesti rupea olemaan siinä. Jos jokainen suomen rikas ihminen, joka tienaa yli 2000 euroa, vaikka VAIN YHDEN AINOAN KUUKAUDEN osalta ne rahat kuorii ja antaa köyhille, niin varmasti suomen työttömät saavat niistä elatuksen vuodeksi.

Kuka siis on suuri syntinen ja hyväksikäyttäjä? Se joka on rikas ja riistää köyhiltä, vai se joka on köyhä, ja saa pikkuisen tuen? Kuka aina laitetaan syntipukiksi? Se jolla ei ole mitään ihmeellistä, ne jotka on luusereita. Niin... ei mitään oteta ellei sitä suoda ylhäältä. Mutta sekin rikkaus ja mammona on Jumalan sallimusta ja turhuutta. Se siunaus tuottaa turmion, sillä se on vain ihmisen omaksi kunniaksi. Mutta jos edes nämä rikkaat jotain haluavat hyödyttää, niin eivät kartuttaisi rikkauttansa, vaan käsittäisivät että he ovat paljosta vastuussa, sillä heille on paljon sallittu, ja paljolla siunattu. Ja sen perusteella heidän etuoikeus olisi auttaa ihmisiä, eikä rakentaa elämää omaa kunniaa tavoitellen ja joutuakseen helvettiin lopulta rahoineen, jotka eivät ketään hyödyttäneet.

Kysyisin ihan sinulta joka satut tienaamaan hyvin töissäsi, miltä sinusta tuntuu, kun muut uskovat sisaret ja veljet ovat taloudellisesti köyhempiä? Eikö sinua ollenkaan asia kalva, vai ajatteletko, että se on heidän syynsä? Mitä sinä ajattelet alkuseurakunnan mallista, jossa kaikki tulot ja omaisuus tasattiin uskovien kesken? Olisiko se mahdottomuus tässä ajassa toteuttaa, ja miksipä ei? Miksi se olisi mahdottomuus? Mikä olisi se este? Eikö se olekin vain ahneus ja oma kunnia? Vai onko niin, että kenties uskovat ottaisivat mieluummin tukea, kuin antaisivat sitä, ja moni voisi olla hyväksikäyttäjä? Tiedän että niinkin on, ihmiset ovat niin materialisia. Jos joku alkaisi jakamaan, häntä lienee alettaisiin hyväksikäyttämään. Tälläinen malli ei voi toteutua suuressa mittakaavassa tässä ajassa.

Vain Pyhä Henki voi antaa täydellisen katumuksen ja sen tuloksena mielenmuutoksen ja halun välittää uskon sisarista ja veljistä! Seurakunnassa myös oli tapana elättää leskiä, ei ollut mitään Keloja ja Sosiaalitoimistoja. Varmasti myös sellaisia naisia, jotka olivat eronneet, syystä kuin syystä elätettiin, sillä silloin mies oli perheen pääelättäjä. Jos tienaat hyvin, niin tunnteko itsesi paremmaksi ihmiseksi, itsetietoisemmaksi, itseluottavaisemmaksi, ja voit ikäänkuin puhua ylhäältä päin kokemuksen syvällä rintaäänellä ja sanoa miten muiden pitäisi tehdä? Mutta et kykene tuntemaan minkäänlaista empatiaa, vaan kaikki alemmalla tasolla ovat viallisia, ja täydellisiä ovat ne jotka ovat pärjänneet ja hyvin toimeentulevia?

Mitä sanot taloudellisesta tasa-arvosta, kibbutsi periaatteesta? Rikkaan yksinäisen viikon ruokaostokset maksaa kerralla ostettuna 100-300 euroa (alimalkaisesti arvioituna), köyhän 20 tai vähemmän. Rikas ostaa auton joka maksaa kymmeniä tuhanssia euroja, köyhä ostaa käytetyn auton joka maksaa muutama  tuhatta korkeitaan. Rikas ostaa asunnon joka maksaa muutaman miljoonan euron verran, köyhä taas elää niukasti vuokralla. Rikas ostaa vaatteita uutena kaupoista, yhden vaatteen keskihinta on noin 200 euroa. Köyhä ostaa vaatteet alennuksista ja kirppareilta, ja koko vuoden vaateostokset maksaa 200 euroa. Rikas kuluttaa ravintoloihin rahaa satoja euroja kuukaudessa, köyhä joskus harvoin ostaa hampurilaisen jostakin edullisesti.

Rikas käy kosmetologeilla, hierojilla ja kampaajilla, ja maksaa tuhannssia euroja niistä vuodessa. Köyhä hoitaa itsensä kokonaan itse, ja kuluttaa muutaman kymmenen euron vuoden verran korkeintaan vuodessa vastaaviin asioihin. Rikas käy vähintään pari kertaa vuodessa luxus lomilla ulkomailla ja suomessa, ja kuluttaa niihin kymmeniä tuhanssia euroja rahaa. Köyhän matkustelu on taas sitä, että käydään sukulaisia tapaamassa, tai joissakin kesätapahtumissa. Ja kulutetaan minimaallisesti, ja kuljetaan halvimmalla mahdollisella kulkuneuvolla. Mutta kuitenkin köyhä ja rikas maksaa, samasta levystä, kirjasta, tuotteesta yhtä paljon, samasta ruuasta yhtä paljon, samasta palvelusta yhtä paljon.  

Joten kuka on riistäjä? Kuka elää ahneudessa, ja mammonan palvonnassa, kuka elää rikkauden synnissä? Kuka riistää ja keneltä? Köyhät laitetaan riistämään muka tavallisilta työssäkäyviltä (tai niin uskotellaan), sen tähden että rikkaat eivät laskeudu tavallisten työssäkäyvien tulotasolle. Minusta ihan oikein todellisesti jokaisen joka tienaa sen yli 2000 euroa käteen, pitäisi luopua niistä ylimenevistä rahoista. Silloin heidän elämästään olisi jotain hyötyä.  Yhteiskuntamme syntipukeiksi tehdään köyhä luokka. Heitä nämä rikkaat sorsii ja vaatii. Rikkaat asettavat kiristyslakeja heidän kohdalleen, pakkolakeja, uhkauksia. Mutta kuka rikasta uhkaisi ja vaatisi, vaan heitä tulisi nöyrryyttää ja painostaa ja kovasti tulisikin !!!? He ovat kansakuntamme syöpä ja riistäjä.

Minusta koko työttömyys korvauksesta pitäisi luopua, ja sen sijaan laittaa sen sijalle kansalaispalkka, joka kuuluisi jokaiselle kansalaiselle, joka ei ole töissä asemaan tai ansioon kuulumatta, jolla pystyy kustantamaan juuri asuminen, ravinto ja pakolliset menot, ilman vatimuksia ja pakkoja rikkaiden vallankäyttäjien taholta. Itselleni riittäisi nippi nappi 600 euroa, jos en saisi muita tukia enää kansalaispalkan lisäksi. Vuokran jälkeen jäisi käteen 150 euroa, ja arvioisin että sillä selviän kohtuullisesti. Eli hankkimalla edelleen halpaa ruokaa, halpoja vaatteita ja tinkimällä ihan kaikesta. Minusta kenelläkään päättäjällä ei ole oikeutta vaatia ja uhkailla ketään kansalaista ansion ja tulojen menetyksellä missään tapauksessa. Heidänkään riistoansa kukaan ei rajoita, ja osoita vääräksi. Mutta taivaassa on Tuomari, joka tulee kaikki ne vääryydet vielä  rankaisemaan.

Myös kaikki ammattiliitot tulisi lopettaa, myös vakuutustoiminta, pörssitoiminta, kaikki pankkilainat, luotot, korot jne.. kaikki mikä on jotakin sellaista, missä rahalla hyödytään tai hyväksikäytetään jotakin. Korkeat eläkkeet tulisi myös pudottaa samalle tasolle kuin keskimäärin on kaikkien eläkkeen saajien netto. Ja samaa sääntöä pitäisi periaatteessa noudattaa työyhteisöissä, kuitenkin niin että max. tulot on 2000 euroa kuukaudessa ja myös  työttömyys, sairaus ja äitiys rahat tulisi tasata kaikkien etuuksien saajien keskimääräiselle tasolle. Mitä jää yli kuorittuna yli, se pitäisi laittaa valtion velkojen lyhennyksiin sekä maailman kehitysmaakohteisiin, eikä yhteiskunnan talouden kehitykseeen ja uudisrakentamiseen tai saneerauksiin.

Työvoimatoimiston nimi pitäisi palauttaa työnvälitystoimistoksi, josta halukkaat voivat hakea itselle mieleistä työtä, ilman pakkoa. Työt ja ammatit jotka eivät viehätä ihmisiä, niiden tulotaso tulisi olla reilu, ja myös työtuntien ei tulisi olla enempää kuin 6 tuntia. Kokopäivä työn tulisi 8 tunnin sijasta muuttaa 6-tuntiseksi. Ja myös jokaiselle kansalaiselle tulisi antaa suoja ja etusija hakea työtä omalta paikkakunnalta, ja halutessaan toisesta kaupungista. Kaikki työvoimakoulutus joka ei kouluta mihinkään, vaan on motivointikoulutusta tulisi lopettaa kokonaan. Kaikki työllistämistukityö tulisi myös lopettaa kokonaan. Kaikki työ pitäisi olla vakituista, määrä tai osa-aikaista, eikä valtion tuella toimivaa.

Maaseuduilla tulisi saada harjoittaa viljelyä ja maataloutta ja karjanhoitoa vapaasti, ilman säännöstelyä ja erilaisia rajoitteita ja valtiollisia tai eu- tukia. Suomen pitäisi myös erota eu- liitosta, ja alkaa harjoittaa itsenäistä politiikkaa ja tasa-arvoista rahataloutta kaikkien kansalaisten hyvinvoinnin suhteen, ilman minkäänlaista eriarvoista jakoa tai edellytyksiä. Turhia ammatteja voisi lakkauttaa, paljon mielenterveysongelmia johtuu, vain yhteiskunnan vaatimuksista, kun niihin ei sopeuduta, ja ne hoitomuodot on tarpeettomia ja virheellisiä,  joten paljon sen alan lääkärin virassa olevia voisi silloin myös poistua ammateistaan ja siirtyä muualle töihin, jos nämä vaatimukset lakkaisivat, ja ihmiset saisivat elää tasapainoisesti ja rauhassa kansalaispalkalla.

Pienten lasten äitejä ei tulisi ohjata ja suositella työelämään, vaan suosia sitä että he ovat ja pysyvät kotiäiteinä, lastensa ensimmäisinä tärkeimpinä elinvuosiana. Kotiäitiyttä tulisi arvostaa yli kaikkien ammattien, ja äideille pitäisi antaa ehdoton siunaus hoitaa lapsia omissa suojissaan, vähintään kouluikään asti. Päiväkodeissa tulisi olla tärkeää tuoda esille hengellisiä arvoja, jotka nyt ovat kiellettyjä joissakin sellaisissa laitoksissa. Kalastus pitäisi sallia luvalliseksi kaikilla julkisilla vesillä ja merillä, ilman erilaisia maksua. Avosuhteet tulisi kieltää lailla ja luokitella ne lainrikkomiseksi ja epämoraaliksi asioiksi! Tupakat pitäisi poistaa ruokakaupoista, ja tehdä niille tuotteille oma liike, jotka sitä myrkkyä kaipaa.

Abortit tulisi kieltää lailla, ja joka harjoittaa sitä ammattia, niin sen tulisi saada siitä ehdolllista vankeusrangaistusta. Niille jotka synnyttävät ei toivotun lapsen, tulisi antaa reilu taloudellinen hyvitys raskausajan kulusta ja siitä että luovuttavat lapsensa adoptioon. Mutta suunniteltu lapsentekobisnes tulisi olla laissa rangaistava teko. Jokaiselle lapsettomalle avioparille, joka ei ole saanut lasta vähintään kolmeen vuoteen, tulisi saada oikeus lapsen adoptioon. Tulojen tai ikänormien ei tulisi olla kriteeri, vaan turvallisen ja taatun ilmapiirin ja hyvän aviosuhteen perusta tulisi olla se kriteeri.

http://vuodatus.net/site/control/editblog?id=348518&start=20