Maailma ja mailman kaikkeus luotiin alussa. Mutta alussa, ei ole määritelty numeroissa. Alussa ei siis ollut maan päällisen luomisen ensimmäisen vuorokausi.

Ajatellaanpa istutusta. Ensin istutetaan perunan mukula alle, jossa on alku - ITU. Se on siellä aikansa, kunnes alkaa maanpäällinen verso kasvaamaan...

On mahdollista jotain kasvin siementä säilyttää sopivassa ilmastossa pitkiä aikoja, ehkä satoja vuosiakin kuivattuna.. mutta siellä sisällä on ydin ja siinä on elämä. Alussa siis joskus se siemen luotiin ja sitten talletettiin... jossain vaiheessa siemenellä piti olla kantaja, ennenkuin siitä saattoi tulla siemen.

Maa on siis alussa luotu... ja sitten se oli tuli autioksi jälleen ja oli pitkään aikaa (emme tiedä sen aikaa, koska aikaa ei ollut) niin... oli vesi vain kaiken yllä... kunnes Jumala loi maan ylle nykyisen maailman. Ja tämä siemen siis, joka lepäsi.. tämä tellus, oli jo olemassa ... ja se heräsi Jumalan Sanasta taas... ylös... ja kukoistaa yhä.

Olisi kiva tietää esim. minun historiani 1973 (todellinen vuosilukumme 1973 = Uuden Liiton mukaan) vuoden sukupolveni historia taaksepäin (golgatan* tapahtuman aikaan, eli Uuden Liiton ja Vanhan Liiton todelliseen taitekohtaan (n.33jkr)), että mihin se johtaisikaan. Ja siitä vielä se 4000 vuotta taaksepäin Adamin ja Evan yhteyteen... 1/3 osa historiastani siis siis olisi selvitettävää.

* Uusi liitto alkoi siitä kun "kaikkeinpyhimmän" temppelin esirippu halkesi kahtia (ei Vapahtajan syntymästä), vaan Hänen uhrautumisestaan ristillä, eli kun Hän tuli Vanhan Liiton uhrin käytännön sijaan (Uuden Liiton) uhriksi.

Vuosi kaksituhatta Uuden Liiton ajanlaskun mukaan täyttyy nykyisen ajanlaskumme mukaan 27 vuoden päästä. Eli silloin on vuosi 2033 (nykisen ajanlaskumme mukaan). Todellinen millenium on silloin. Mutta Danielin puuttuvat vuosiviikot* saattavat tuoda siihen seitsemän tai 3½ vuoden poikkeaman, suuntaan tai toiseen. Silloin vaihtuu Luojan kuudes päivä Seitsemänneksi, eli Saptiksi, Jumalan Pyhäksi päiväksi, jolloin asetetaan maan päälle tuhatvuotinen valtakunta, joka on kuin Jumalan yksi vuorokausi.

Ilmestys kirja mainitsee seitsemän vuoden vuoden vihan ajasta ja myös mahdollisesti puolivälin episodista, jolloin vahva kuningas kukistetaan ja uusi tulokas nousee valtaistuimelle ja eksyttää. Mutta niiden aikojen jälkeen Herra Jeesus Kuningas tulee maan päälle ja tuhoaa tuon valhekuninkaan jälkeläiset ja sen valtakunnan. Mutta nämä ilmestys kirjan sanat ovat salattut ja lukitut lopun aikaan asti. Elämme viimeisiä aikoja.