Me jotka olemme tulleet uskoon, meillä on rikkautemme taivaassa ei maan päällä. Meidän ei pidä kerätä tänne rikkauksia ja elää kovin korkeita tavoitellen. Uskovan ei pitäisi sitoa maailmaan kiinni, ei olla velkaa maailmalle, ei luottoja ym.. Meidän tulisi kaikki rahat jotka jää meidän tuloistamme antaa Jumalalle. Että Juamlan valtakunnassa monia sieluja pelastuisi. Meillä joka ikisellä uskovalla on tehtävä ja vastuu evankelioida maailmaa.

Meidän tarkoituksemme ei ole elää nauttien tässä maailmassa, vaan vasta iankaikkisuudessa. Siellä saamme palkan ja yltäkylläisen elämän. Tässä ajassa ainoa tarkoituksemme on elää Juamalan Valtakunnan levittämisen tähden. Jos sinulla on rahaa, älä sijoita sitä itseesi ja tähän aikaan. Sijoita se Taivaallisiin. Älä sijoita sitä hemmotellaksesi egoasi ja himojasi. Elä nuukasti. Osta sitä mitä tarvitset. Lakkaa hamstraamasta. Hanki vain sitä mitä tarvitset.

Tyhjennä kotisi kaikesta tavarasta mitä et tarvitse, vie tavarasi lähetystyö kirpputoreille tai anna köyhille. Lakkaa keräämästä. Lakkaa takartumasta tavaraan, älä pelkää tulevaa päivää. Älä varastoi tulevaa aikaa. Kyllä Herra huolen pitää omistaan, kun he vain antavat liikansa Jumalalle. Älä hanki koskaan osaketta, älä hanki kallista autoa. Vaan hanki aina sitä mikä on halpaa, ja millä pärjäät kohtuulllisesti.

Jos sinulla on tilipäivä, maksa laskut ja jätä niin minimi summa itsellesi, kun arvioit sillä selviytyväsi, ja anna loput rahasi lähetysjärjestöille, että monia satoja sieluja pelastuisi. Taivaassa ne pelastuneet tulevat kiittämään sinua.

Me ollaan jo rikkaita, me ollaan Jeesuksen Messiaan omia. Me ollaan jo upporikkaita, Taivaan perillisä! Me peritään katoamattomat aarteet ja palkinnot. Tämän maailman aarteilla ei ole mitään arvoa niiden rinnalla. Mutta jos vain voimme antaa tulomme sielujen pelastustyöhön, niin se on täydellistä Herran silmissä. Me ei olla enää itsemme omia, vaan Jumalan.

Jos me ollaan todella Messiaan kaltaisia, niin me todella välitämme ihmisistä. Me välitämme kadotetuista sieluista, ja haluamme kaikkemme antaa että monet pelastuisivat. Jos sinun sukulainen ei pelastu, niin voit olla mukana tuhanssien sielujen pelastusoperaatiossa. Eikö se ole paljon enemmän, kuin pelkästään keskittyä yhteen ihmiseen.

Tai ehket keskity yhtenkään, vaan pelkästään itseesi. Jos sanot että sinussa on Messiaan luonne ja rakkaus, niin sinä todellakin silloin annat niin paljon itseltäsi ja itsestäsi, kuin on mahdollista ikinä antaa. Sinä et ole silloin itsesi oma, vaan Messiaan lähettiläs, että jatkat Hänen työtönsä maan päällä. Jeesus Messias antoi viimeiseksi meille lähetyskäskyn.

Sinä voit lähettää leipäsi maan ääriin. Esirukous maailman asioiden ja evankeliumin leviämisen puolesta on tärkeimpiä tehtäviämme, toinen on edistää evankeliumin työn leviämistä. Ei jokainen ole saarnaaja tai lähetytyöntkijä. Mutta jokaisella on jotakin. Ei meitä ole vain ainostaan tarkoittu olemaan seurakunnissa ja kasvaan siellä yhdessä. Vaan että me lähdemme tavoittamaan sieluja. Jos et voi muuta, anna tuloistasi sinne missä todella on tarvetta, eli lähetyskentille, jotka saavuttavat tuhanssia televisioitujen, radioitujen lähetyksien kautta, tai levittämällä Raamattuja eteenpäin.

Tuleeko muuten Punaiselta ristiltä tai Unisefilta koskaan raportteja, siitä että ihmisiä on tullut paljon uskoon ja parantuneet Juamlan voimasta ja vapautuneet riivaajista? Anna sinne missä ihmiset pelastuu, jossa paljon on työn tuloksena pelastuneita ja riivaajista vapautuneita ihmisiä. Sielujen pelastus on ykkösasia. Esirukoilijat ja uhraajat ovat maailman evankelioimisen kannalta tärkeimmät tekijät. Heitä ei näe ihmiset, he toimivat salassa. Niiden siemen leviää, eri välityksien kautta, jotka osaavat siemenesi kylvää.

Älä kätke siemeniäsi, leipääsi ja tulojasi, ne mätänee ja turmeltuu maan uumenissa käyttämättöminä. Älä jemmaa, hamstraa ja varastoi. Vaan anna tulojesi PALAA ja KULUA Jumalan Valtakunnan areenoilla, Anna lamppusi palaa, anna työsi olla palavaa. Jos minä pieni arvoton ihminen, en voi ja kykene siihen, mihin useimmat ihmiset, iin tämän minkä voin sen tahdon tehdä sydämestäni Herralle. Se on Hänen tahto ja mielenlaatunsa.

Älä väheksy palvelutyötäsi. Jos ei ole esirukoilijoita ja uhraajia, evankeliumi ei voi levitä, ei käytännöllisesti ja Jumalan auktoriteetti ei raivaisi vihollisen valtoja. Esirukoukset kannattaa pommittaa niihin kohteisiin, missä on vastakkain Jumala ja paholainen. Esirukous sortaa ja murtaa vihollisen muureja, ja ne joutuu peräytymään ja Messiaan nimelle tulee näin Kunniaa, kun sana leviää ja ihmiset astuvat kirkkauteen.. pimeydestä. Totuuteen ja vapauteen Jeesuksen Pyhässä Veressä.

http://vuodatus.net/site/control/editblog?id=269883&start=10