Kun Jumala sua koskettaa Henkensä kautta, älä siivilöi. Anna koko sielusi avautua, kuin kasvi, avaa kaikki terälehtesi ottamaan Hänen sateensa ja kirkkautensa vastaan. Älä vastusta, vaan ole tyyni. Anna koko mielesi vain keskittyä Häneen, ei Hänen ajatukseensa sinusta, vaan Hänen läsnäoloonsa ja siihen miten enemmän Häneltä kaipaat.
     Älä nosta yhtään protesti ajatusta Hänen eteensä, tai heti Hänen läsnäolonsa kaikkoaa tyköäsi. Palvo Häntä vain, älä ilmaise mitään maallista toivetta ja ajatusta, tai mitään mikä edustaa omaa luontoasi. Ole vain pukeutuneena Jumalan luomaan luontoon ja rakkauteen. Älä siivilöi Häntä pois, älä analysoi. Juo, kun Hän antaa sinulle Henkensä virtaa - juo sitä.. kylve siinä.. älä pidä lehtiä suojanasi - vaan avaudu Hänelle kokonaan.
     Kanna ja levitä suitsutusta... kun olet saanut kosketuksen Jumalalta, levitä sitä eteenpäin... se ei pysy sinussa, mutta voit levittää sitä eteenpäin. Jumalan Henki ei ole paikallaan pysyvä, paikoilleen asettuva, vaan se on virtaava henki. Anna siis Jumalan suloisuuden virrata sinun kauttasi. Ole Hänen maljansa, täynnä Hänen palvontaansa ja ylistystänsä. Levitä Jumalan ainutkertaista rakkautta eteenpäin. Sinun täytyy virrata, Hän antaa virtansa, Hän ei ole elementti, vaan elävä persoona. Juovu Hänen rakkauden virrastansa ja luovuta Hänen ihanuuttansa eteenpäin. Anna sen pursuta sinusta ulos.
    Pukeudu Jumalan läheisyyteen, älä mene pois Hänestä, katso, mutta älä mene pois. Älä loittone Hänestä, pysy Hänessä. Älä ota omaa hallintaasi käyttöön, vaan pysy Hänen kosketus etäisyydellään. Älä mene Hänen käsivarttansa pidemmälle, ja jos menetkin pysy Hänen silmiensä alla, älä mene pois Hänestä. Pysy Hänessä koko aika. Älä tee mitään, mitä Hänen kätensä ei sinua ohjaa tekemään, ole Hänen kätensä jatke. Älä katso sitä mitä Hän ei katsele, vaan katso sitä mitä Hän katsoo, olkoon katseesi Jumalan avoin tutka, joka erottaa samalla tavalla pimeyden ja kirkkauden toistaan, kuin Hän sen tekee, sillä Hän on kirkkaus ja totuus ja Pyhyys. - Seuraa Häntä.
     Mene Jumalan telttamajaan kaikkeinpyhimpään, avaa sydämesi, ja kutsu Hänet sydämeesi, anna Hänen levittää siipensä sinun yllesi. Anna Hänen viedä sinut yliluonnolliseen tilaan. Anna Hänen täyttää sinun halusi, tunteesi ja sokaista sinun oma tahtosi ja mielesi, niin että haluat vain Häntä, vain Häntä. Kaikki sinussa olevat halut ja ajatukset on vain Hänessä, et ole mitään, vaan Hän on kaikki sinussa, ja olet Hänessä täysin kokonainen. Anna Hänen tulla sinun lähellesi ja murtaa sinut, syleillä sinua rakkautensa lähellä. Olet kuin Jumalan läheisyyden pitopöydässä, jossa on rakkaus, rauha, lempeys ja pyhyys. Näköalasi ovat kinnittyneet iankaikkisiin asioihin kokonaan.
     Kuuntele rakkauslaulua Jumalan Karitsaa kohtaan, kuuntele rakkauslaulua Jumalaa kohtaan. Anna musiikin johdattaa sinua, ja kohottaa sinut ylöspäin, anna sen nostaa sinussa olevan kaipauksen ylös suistutuksena. Anna sielusi ja sydämesi vain janota Häntä enemmän ja enemmän. Sinun ajatuksesi ja aivoituksesi ei nosta sinua Hänen Pyhyyteensä jossa on Hänen kirkkautensa, vaan sinun sydämesi ainoastaan voi suitsuttaa ja houkuttaa Hänet sinun luoksesi. Anna sinun mielialasi linnoitusten kaatua, anna niiden kaatua kuin Jerikon muurien, anna niiden tuhoutua. Ja anna Hänen tulla ja antaa oma mielensä, jossa et ole yksi, vaan olet Hänessä. edit