Allekirjoita vetoomus / addressi YK:lle Israelin kansakunnan pysymiseksi kartalla.

Vetoomus

Arvoisa Ban Ki-moon

Yhdistyneiden Kansakuntien Pääsihteeri

Me allekirjoittaneet kristityt haluamme ilmaista suuttumuksemme ja huolestumisemme Iranin hallituksen toistuvista uhkauksista pyyhkiä Israel pois kartalta. Nämä uhkaukset rikkovat selvästi YK:n peruskirjaa ja kansainvälisiä sopimuksia kansanmurhien ehkäisemiseksi ja rankaisemiseksi.

Me ilmaisemme myös syvän pettymyksemme sen johdosta, että YK ja sen elimet ovat olleet ilmeisen kyvyttömiä ryhtymään minkäänlaisiin vakaviin toimenpiteisiin tämän vihamielisen kansanmurhaan yllyttävän kampanjoinnin lopettamiseksi. Tämä kampanja ei ainoastaan vaaranna Israelia vaan se uhkaa myös koko maailman kansojen rauhaa ja turvallisuutta.

Iranin uhkaukset tuhota Israel ja sen sinnikkäät pyrkimykset saada ydinasevoimaa näiden uhkausten toteuttamiseksi merkitsevät vakavaa ja laajamittaista tuhon uhkaa, jota YK:n on vastustettava heti.

Kehotamme YK:ta toimimaan viivyttelemättä kontrolloidakseen ja rangaistakseen Irania mahdollisimman voimakkaasti; muutoin järjestö, joka nimenomaan luotiin suojelemaan kansoja tällaisilta katalilta rikoksilta, pysyttelee häpeällisesti syrjässä, kun tuhoisaa kansanmurhaa juutalaista kansaa vastaan yritetään toteuttaa.