Jumalan nimi!

 

Seuraava YHWH´n voitelussa kirjoitettu:

Liity Bethesda-foorumille tänään, ja rakenna messiaanista Messiaan elävää ruumista, ennen antikristuksen tuloa! Tämä on tärkeä foorumi, lopuajan foorumi Jumalan pyhille. Jossa varustetaan pyhiä ja jossa myös valjastetaan niitä tyhmiä neitsyeitä jotka jää jälkeen. Sekä myös niitä Jisraelin valittuja, jotka sinetöidään vihan aikana julistamaan.

Tämä foorumi julistaa messiaanista Sanaa, ja on pyyhkinyt pois jaloistaan katolisen kristillisyyden tomut  (AMEN!). Tämä foorumi on julistava Sanaa, jota alkuseurakunta julisti, ennenkuin se kristillisestiin ja siitä tehtiin uskonto. Voit olla uskossa vauva tai varttunut, niin tervetuloa mukaan!

Sinun on hyödyllistä kuulua messiaaniseen seurakuntaan (tässä tapauksessa foorumiin / yhteisöön), ymmärtääksesi juutalaisuutta ja aikaa jossa elämme. Sinun on syytä seisoa kahdella jalalla Jahweh´n Sanan päällä, sekä VT:n ja UT:n  (AMEN!)! Näin voit olla täysin luja ja varma ja pystyssä pysyvä kaikissa ajan koetuksissa - Jeshuan ha´Mashiaan nimessä!

Ole osallinen Messiaan viimeiseen sadonkorjuuseen. Viritä lamppusi tuleen. Ymmärrä myös se asia, että juutalaiset ovat tulleet ja ovat tuleva uudelleen (AMEN!). Tulee uusi kansanousu (AMEN!)!  Nousu ihmeelliseen herätykseen ja se on viimeinen korjuu. Se koskee Jisraelia... sen kokoamista ja eheyttämistä (AMEN!).

Sinut on kutsuttu tekemään tätä työtä, ensin oppimaan, olemaan mukana. Ja viimeisenä edustamaan tulevaa sukupolvea, Messiaan viimeistä sukupolvea (AMEN!). Ole mukana! Älä jää pois! Jätä taaksesi koko egypti, se on siirtokunta, joka jätetään, palaa nyt Sanaan ja sen juurille (AMEN!
)


Emme edusta mitään uskontoa ja mitään seurakunnallista organisaaatiota. Me edustamme YHWH´n Pyhyyttä ja sanomattoman ihanaa Sanaa - myös tulevasta ajasta - johon saat olla osallinen. Tule ja ole mukana Sanoman levittäjänä - sinulla on Kutsu - työtä tekemään - Hänen vainioillaan - mutta ensin sinun tulee tehdä eräs tehtävä - se on (shakki) siirtojesi pysäyttäminen - sinä kuulut YHWH´lle - vain Hänelle sinä kuulut (anna Hänen tehdä matti)!

Hän on KUNINGAS!

Tule mukaan!

ENTER