Jos nainen pukeutuu seksikkäästi ihmisten ilmoilla, hän on yhtä kuin prostutioitu. Hän antaa ilmaiseksi itseään vieraille miehille, hän viettelee miesten huomiot itseensä. Ei kasvoihinsa, vaan kurveihinsa, ja salattuihin intiimiin kohtiin. Luin eräsätä kirjaa, jossa eräs saarnaaja kirjoitti, että mikäli uskovan miehen vaimo pukeutuu pitkiin housuihin tai lyhyisiin hameisiin tai muuten paljastavasti tai ihonmyötäisesti, niin hän on silloin uskoton vaimo ja harjoittaa prostituutiota ja siksi se olisi pätevä syy erota siitä puolisosta.
     Mutta myös aviomies voi olla virtuaaliprostitoitu, jos hän korostaa vastaavalla tavalla muotojaan tai paljasta säärtään tai lihaksikasta vatsaansa tai trimmattuja komeita hauiksiaan. Jos ihminen kiinnittää ihmisten huomiota muodoillaan tai rittämättömällä pukeutumisella, hän on prostutioitu. Hän silloin pyrkii siihen että kukaan ei ihailisi hänen kasvojaan, ryhtiään ja kuinka hän kantaa vaatteita yllään. Vaan hän tahtoo korostaa sukupuolisuuttaan / eroottisuuttaan.
     Naisen tulisi olla klassinen ja romanttinen, pyrkiä olemaan prinsessan näköinen ja käyttäytymään kuin prinsessa. Miehenkin tulisi käyttäytyä klassisen arvokkaasti, kuten prinssi tai kuninkaallinen. Jos uskova aviopuoliso myy itseään ihmisille ilmaiseksi, hän saattaa toiset tekemään huorin, ja hän on vastuussa siitä Jumalan edessä. Hän on rikkonut silloin omaa puolisoaan vastaan ja Jumalaa vastaan.
     Jos puoliso harjoittaa tätä ulkonäkö asiaa, siinä olisi Raamatullisesti riittävän sopiva syy erota sellaisesta halvasta prostutioidusta elämänkumppanista. Sana sanoo, että eläkää kunniallisesti ja pitäkää avioliitto kunniassa kaikkein kesken. Jos joku ei tee tätä, hän häpäisee silloin Jumalan luoman avioliitto-instituution, ja myy itsensä maailmalle rahatta, ja saattaa itselleen tuomion ja niille jotka lankeavat hänen tähtensä.
     Kukaan uskova puoliso ei koskaan saisi vietellä ketään ihmistä ruumiillaan tai edes flirttailla. Jos joku teistä on perheen ja vaimon pää, hänen tulee ehdottomasti edellyttää vaimolta kunniallisuutta ja säädyllisyyttä. Jos vaimo ei rakasta miestä, hän ei tee niinkuin mies toivoo tai kuten Jumala edellyttää.
     Naisen kohdalla on ehdottoman tärkeää, se että povea ei korosteta upotuksin tai muulla tavalla, joka saa miehen katseen pysähtymään siihen kohtaan. Naisen kohdalla hame ei saisi koskaan ylettyä pohjetta korkeammalle. Sillä istuessa ei saa hame nousta sillä tavalla, että näkyy pohjetta enemmän jalkaa, sillä jos niin näkyy, se myös lumoaa miehiä aviorikoksiin. Kaikkiin miehiin se ei tosin vaikuta, mutta kyllä useimpiin.
     Raamattu kieltää ehdottomasti sen että naisen ei pidä olla kuin mies, toimia luonnonvastaisesti, pukeutua naiseuden vastaisesti, miehen asuihin tai myöskään pitää lyhyitä kampauksia. Paavali myös kirjoittaa että naisen ei tulisi palmikoida hiuksiaan (varsinkaan rukouskokouksissa), sillä silloin ne eivät ole enää huntu.
     Jos joku toimii tietämättömästi näin, silloin on aika tehdä heti parannus, kummankin puolison on tehtävä heti parannus. Se synti saadaan anteeksi, mutta anteeksijulistaminen tulee voimaan vasta, kun ihminen todella on toiminut Jumalan tahdon mukaan ja korjannut nämä asiat oikeaksi. Eivät portot peri Jumalan Valtakuntaa. Älä siis enää ole tyhmä portto! Sinua on varoitettu!
edit