Mitä yhteistä on beliaalla ja Kristuksella.
Miten ne sopivat yhteen?

Miten sopii yhteen Pyhä ja epäpyhä?
Miten sopii yhteen joulupukki ja Herra Jeesus?
Miten sopii yhteen Jumalan karitsa ja possu?
Miten sopii yhteen kuusipuu ja mikä lie?
Miten sopii yhteen mässäily ja salaisuus Herrassa?
Miten sopii yhteen joululahjat ja Jeesus lahja maailman edestä?
Miten sopii yhteen joulutontut ja enkelit?

Miten nämä ajankohdat onkaan sulatettu toisiinsa? Miten kaikki on sulatettu toisiinsa? En vietä todellakaan joulua. Näin minä koen. En tuomitse sinun joulunviettoasi, siunatkoon ja varjelkoon sinua Jumala siinä. Tiedän mitä on joulunvietto. Mutta nyt olen siitä irti.

Pääsiäinen on Kristuksen uhripäivä. Ja erittäin tärkeä. Maailman yksi merkittävin päivä. Seuraavaksi merkittävin päivä, oli pelastukseni päivä. Ei siis syntymäpäiväni.

Paholainen aina sotkee kaiken. Pilkkaa kaikkea.
Onneksi pääsiäisen aikaan, ei ole Jeshuan käänteiskuvia, kuten joulupukkia. Ei vääristelmiä, vaan ainoastaan noidat ja tiput, jotka ovat ihan muuta sorttia.

Minä olen selvittänyt paljon asioita. Paljon on käsityksiä oiennut. Ja olen kokenut että Herrra on niissä ollut mukana. Ja Hän on sitonut minut omaan suojaansa. Näin olen kokenut kaikki maailman paulat voimattomiksi ja teatteriksi. Paljon on muuttunut minussa asioita. Kunnia ja ylistys Herralleni!

Uskova, ole varma.
Älä puhu kuten; jos, ehkä, entä, voi , josko. (olet huojuva)
Vaan puhu kuten; kun, näin, kyllä, ei, varmasti. ( olet horjumaton)

Joku saattaa olla vihainen, että tuon näkökulman esille. Mutta, tämän on tarkoituskin olla hiertävä ihmistä. Totuus aina hiertää. Tai sitten ei.

Koko suomi elää tällä hetkellä illuusiossa. Teatterissa, joulu-menoineen. Minulla on kesä sisimmässä, ja toisilla on jotain outoa, mitä ei sisin käsitä ja siihen samaistu.Minä elän tässä ja nyt. Joulu on teatteria, se mässäily, lahjominen, stressi, tekoystävällisyys, tekorauha ja lupaukset ja pukkikulttuuri. Joulun pitää olla yksinkertainen juhla,sille joka sitä viettää. Jeesuksen syntymä oli vaatimaton, majatalossa se tapahtui. Kaikki teatteri saisi lakata. Kuinka monta sikaa tänä yönä uhrataan ja ne katoaa vatsoihin? Anteeksi tekstini. Mutta näin koen. Ja uskon että Jeesus ajattelee samoin. Mutta Hän on sävyisämpi, eikä näin puutu asioihin, koska me ihmiset, emme sitä kestäsi.

Mutta Jeshuan lahja oli hengellinen ja ikuinen. Ei materiaalinen. Jumalan Sanakin on hengellinen lahja ja aarre. Antaisimme katoamattomia lahjoja ja aarteita toisillemme. Jota eivät olisi lihallemme palkkioita ja tyydykkeitä ja ettemme himoaisi tämän maailman kauniita asioita. Voimmeko antaa hengellisä lahjoja? Miten? Antamalla siunaus, käsiemme ja sanojemme kautta.

Kun on ihmisten parissa, muuttuu samanlaiseksi kuin se joukko, kun on Jumalan Sanan parissa, eli itse Herran läsnäolossa, muuttuu Jumalan Sanan kaltaisuudessa, Kristuksen kaltaisuuteen. Valitsen jälkimmäisen. Se on suorin tie Jumalan tuntemiseen ja sisäiseen muuttumiseen, ilman mutkia.

Ei vesitys, se pitää purkaa Jeesuksen jalkojen juureen. korostan: Shekenan Kirkas Jumalan Pyhä Sana!!! Jumala ei käy kompromissia lihan ja maailman kanssa! Ei saada mekään käydä, kun olemme Jeshuan Messiaan seuraajia! Vaan on raja! Yksi linjaveto! Ei enempää, ei vähempää.

AMEN!