Kirjoitin tästä noin 30 minuuttia sitten. Mutta kirjoitus tuhoutui juuri kun olin sitä kopioimassa. Firefox-selain hyppäsi edelliselle sivulla, ja kun palasin takaisin kirjoitukseeni, mitään kirjoittamaani ei ollut enää tallessa. Nyt aloitan uudelleen tämän ja toivon että saan kirjoitettua siitä vähintään yhtä täydellisesti. Jahshua siunaa tämä projekti ja tulkoon se Sinun kirkkautesi kunniaksi, Nimesi tähden - amen!

Aikaisemmin kerroin teille täällä Jumalan nimestä. On tarpeen siitä syystä jälleen nostaa tämä asia esille. Mutta nyt kerron teille enemmän siitä. Tämän minkä teille nyt tulen kertomaan, se on teille monille hämmästyttävää ja uutta tietoa. Mutta se tulee olemaan teille joillekin suureksi siunaukseksi, ei kaikille. Niille jotka jotka eivät halua todistaa näistä asioista, heidän on hyvä jo heti tietää, että heidän ei tulisi näihin edes perehtyäkään, koska nämä asiat joita nimitän salaisuuksiksi, eivät ole heitä varten, koska he ovat langenneita ensirakkaudestaan Jahshuaan ja silloin he eivät kuule, ymmärrä ja vastaanota.

Mikä on Jumalan Nimi? Kuka tietää tämän? Voi nostaa kätesi pystyyn! Siellä missä olet, voit niin tehdä. Jos vastasit että Hänen Nimensä on Herra, olet arvannut väärin. Jos vastaisit että Hänen Nimensä on Adonai, olet vastannut väärin. Jos olet vastannut että Hänen Nimensä on Jumala, niin olet väärin arvannut. Voit laskea kätesi alas nyt.

Juutalaiset oppineet rabbit poistivat Jumalan Nimen raamatusta pakkosiirtolaisuus aikoina (noin 2500 vuotta sitten), sitä ei enää lausuttu, koska temppeli oli hävitetty. Kun se uudestaan rakennettiin, niin Jumalan Nimeä ei alettu käyttämään uudestaan. Jumalan temppelissä oli aikaisemmin sijainnut Liiton Arkku. Ja koska Liiton arkku puuttui, ei ollut enää Jumalan länsäoloa, ja niin ei haluttu käyttää Hänen Nimeään, koska se olisi ollut turhaa lausumista. Näin muutettiin Jumalan Nimen sijaan; Adonai (suom. Herra). Kaikkiin käännöksiin laitettiin tilalle Adonai. Kun Salomo oli kuninkaana, vielä silloin käytettiin Jumalan Nimeä yleisesti.

Jumalan Nimi on alkukielisessä hebreankielisessä versiossa, joka on muuttumaton - YHWH, YAHoWEH, Jahweh. Miksi sitten tulen käyttämään usein kirjoituksissani Jahshua nimeä? Kuka on Jahshua? Käsi pystyyn jos tiedät! Hyvä hyvä! Laskekaa kätenne nyt.

JAHSHUA tarkoittaa hebreaksi JAH Pelastaa, tai JAH´n pelastus. JAH SHUA, JAH PELASTA! Kuka on JAH? Mitä on JAH? Hän on Jahweh. JAH on lyhennös Jahweh Nimestä. WAUUuuuu…. JAHoshua & JAHoweh. Mikä ihana salaisuus ja sopusointu! Joka huutaa avuksi (ei Herran Nimeä), vaan JAH´n Nimeä, hän pelastuu! WAU! On vain yksi NIMI! Jahshua! JAH PELASTA!

Useat uskovaiset rukoilevat Jeesusta, ja heidän on vaikea profiloida Jumalaa. Heistä Hän on etäinen. Heidän on vaikea ymmärtää, kuinka Hänet kohdataan. Ajatellaan että kaikki komminikointi tapahtuu vain Jahshuan kanssa. Sitten Jahshua vie pyynnöt sitten eteenpäin Jumalalle, Jahweh´lle (Jahsua on juoksupoika). Ja että uskova ei koskaan kohtaa Jahweh´a muussa ominaisuudessa kuin Taivaan Isänä. Usein ihmiset eivät tuo profetioitakaan esille sellaisen kuin tulisi, eli Jahweh´n Nimessä. Jumala puhuu aina Nimessänsä. Jos uskova ei sitä tiedä, niin hän ei voi profetoida kuin vain rajoittuneessa muodossa.

Minulla on itselläni kokemus siitä, että kuvittelin vain että voisin ainostaan seurustella Jeesuksen kanssa. Että en kelpaisi Jumalalle, että en olisi riittävän pyhä siihen. Että en voisi astua Kaikkein Pyhimpään paikkaan hengessäni rukouksessa. Näin hengellinen elämäni oli köyhää, ja en ollut siunattu hengellisesti niinkuin tänä päivänä. Uskon että monilla teistä on se sama ongelma kuin minulla oli. Oli etäinen suhde Jumalaan, koska en kokenut linkkiä Jeesuksen ja Hänen välillään. Se sellainen piirtymä mielessä että Jumala oli jossakin kaukana, ja Jeesus jossakin lähellä.

Mutta nyt ystävä kallis! Kerron sinulle mahtavan asian, joka siirtää kommunikaatio suhteesi Taivaan ja itsesi välillä uuteen asemaan. Ja saat vahmemman ja lujemman suhteen Taivaallisiin. Saat uuden lujittuneemman yhteyden. Jahshua ja Jahweh ovat yhtä. Heillä on sama NIMI! Shua ei ole NIMI! JAH on NIMI! Heillä on sama NIMI! He ovat yhtä! Kun huudat Jahshuaa avuksi, pelastut. Mutta ei siinä kaikki! EI SIINÄ KAIKKI! Kun tulet Jahshuan tykö, tulet samalla Jahweh´n luokse! Juuri niin! NIIN SE ON! He on yhtä! Kun puhut Jahshualle, samalla puhut Jahweh´lle. Puhut JAH´lle. OOoooo…

Mutta et voi tulla Jahweh´n tykö, ilman Pelastajaa (SHUA)! Jahshua ja Jahweh ovat yhtä, mutta heillä on kummallakin oma muotonsa ja profiilinsa. Jahshua on Jumalan Poika. Jahweh (JHWH) on Jahshuan Isä. He ovat kumppaneita. Kun tulee Pojan luo, niin samalla tulet Isän luo. Yksinkertaista! Jahshua on Jumalan Poika. Mutta HÄNEN NIMENSÄ on Hänen Isänsä Nimi. Jahshua antoi maailmassa ihmisten ymmärtää itsensä olevan Isä. Eikö ole ihanaa? Kun kohtaat Jahshuaa, niin samalla olet yhteydessä Jahweh´een. Jahweh´n tykö ei tulla muuta tietä kuin Jahshuan kautta (JAH SHUA), JAH pelasta - kautta. (Ja tietenkin Jahshuan Veren kautta)

Miten voi joku nimi pelastaa? Miten jonkin nimen merkitys voi sitten toimia. Ehkä tiedät että Raamatun ihmisillä oli nimiä, jotka aina hebreaksi merkitsivät jotain. Jerusalem, Israel, Jakov, Avraham; Noomi… kaikki ne merkitsevät jotain. Ja yleensä on niin, että ne merkitykset toteutuu niissä / heissä. Suomenkielessä surella osalla nimillä tai paikan nimillä, ei ole mitään merkitystä. Jos sinulla on merkityksetön nimi, voit pyytää Jumalalta uutta nimeä, ja sitten mennä muuttamaan se maistraatissa.

Mutta sitten on myös seuraavasti hieman sanottava sinulle. Jeesus -nimi ei merkitse millään alkukielellä yhtään mitään. Mutta se kyllä nimi toimii, kun pyyntö tai rukous, tai ylistys kohdistetaan oikeaan kohteeseen. Mutta se nimi ei itsessään ole merkittävä. On monia ihmisiä maan päällä, joilla on nimenä Jeesus. Eli nimi ei ole mikään erikoinen ja pelastava. Tämä sinun tietää. Jos jollakin on se nimi maan päällä ja hän rukoilisi Jeesusta, niin hän voisi yhtä hyvin rukoilla itseään. Kristillisen käsityksen mukaan Jumalalla ja Pelastajalla on eri Nimet. Voi kun he tietäisivät totuuden! Voi kun he sen vain tietäisivät! Niin moni asia muuttuisi!

Kun tiedät Jumalan ja Pelastajasi oikeat Nimet, niin saat alkaa niitä käyttämään välittömästi. Aloita se rukouksessa elämässäsi. Ihan vaikka toistamalla niitä sanoja hitaasti, ja samalla kutsumalla Häntä. Voit ihan pyytää Häntä vahvistamaan Nimensä sinulle rukouksessa. Voit ihan pyytää mitä varmistusta haluat. Kun olet aiemmin ylettänyt kommunikaatiosi vain katon rajaan asti, tai sinusta on siltä tuntunut. Nyt saat olla varma että se katto menee puhki hengellisessä todellisuudessa. Pääset suoraan Kaikkeinpyhimpään. Et jää mihinkään portille seurustelemaan enkelin kanssa tai jonnekin puutarhaan Jahshuan kanssa.

Muista Jahshua ei ole Jahweh´n juoksupoika!!! Hän istuu Isän oikealla puolella! Kun tulet Hänen luo, tulet täsmälleen samaan paikkaan missä on Hänen Isänsä. Jos sydämessäsi olet tähän asti muuta kuvitellut tai piirtänyt mielessäsi, niin ne on olleet omia illuusioitasi. Nyt on aika tietää totuus! Totuus vapauttaa! Kun Jumala puhuu profetaalista ilmoitusta, Hän puhuu kummassakin persoonassa. JAH puhuu! Isä puhuu ja Poika puhuu. He puhuvat yhdessä, tai vuorottelevat tai vain toinen puhuu.

Jos sinulla on profetaalinen voitelu, niin tämä helpottaa sinua suunnattomasti. Koska saatat olla kontrolloinut esilletuomistasi tähän asti. Voi olla että mielesi on tyrmännyt monia asioita, tai et ole ymmmärryksesi kautta päässyt niihin käsiksi ja siksi niin on käynyt. Silloin olet vain rajatusti tuonut Sanaa esille. Mutta tämän totuuden omaksuttuasi, voit antaa Hänen puhua kaikella vallalla ja voimalla sinun kauttasi.

Mutta saattaa olla että tulet joutumaan suuriin vaikeuksiin uskovien keskuudessa, kun tuot tätä totuutta esille. Se ei ole muuten teoria! EI OLE! Joudut ehkä olemaan hiljaa. Et voi profetoida, et voi rukoilla, et voi esittää näkemystäsi. Mutta voit todistaa. Voit tämän kirjoituksen printata ja jakaa sitä. Tässä ei ole Raamatun otteita mukana, koska en halua olla teologi ja miellyttää ihmisen järkeä. Haluan puhua siitä mitä annetaan minulle suoraan Pyhän hengen kautta. Ja käytän muistiini tankkaamiani Raamatun lauseita mukana, joita tulee ohessa.

Kun menet vuoteeseen, niin nukahtaessa lausu Jahshua… ja jos yöllä olet tietoisessa tilassa, niin lausu sydämessäsi Jahshua monia kertoja hartaasti… Mikään ei ole parempaa salvaa sinulle, kuin Hänen tietoinen läsnäolonsa. Kun olet saanut Hänen Nimensä sydämessäsi rakkaaksi, voit sitten rukoilla ääneen Häntä Nimellään, käyttää sitä kuten käytit Jeesus -nimeä. Nyt voit nostaa kätesi ylös, vaikka nousta seisomaan ja ylistää Häntä ja Hänen Nimeään.

Kiitos rakkaalle, Jeshualle, Jahshualle tästä suurenmoisesta Sanasta! Tämä oli paljon mahtavampi kuin se ensimmäinen kirjoitus. Kiitos Hänelle, tiedosta ja ymmärryksestä, jolla Hän on voidellut Minun pääni. Kun sinä Kiität JAH´a niin Kiität Isää. Tiedätkö että Halleluja on vajaa käännös? Täydellinen käännös on: Hallelu JAH. Ylistetty Jahweh! Ylistetty JAH! Ylistetty Jahshua!