Minun ei ole.
Miksi?

Siksi koska en luota.
Siksi koska kaikki ailahtelee.
Siksi koska kukaan ei omista absolyyttistä rakkautta.
Siksi koska moni rakkaus on ehdollista.
Siksi koska moni sanoja, etsii vääriä motiiveja.
Siksi koska moni ostaa sanoilla ystävyyttä.
Siksi koska kukaan ei ole luotettava.
Siksi koska kukaan ei ole avoin.
Siksi koska kaikilla on pidättyvyyden rajat.
Siksi koska kaikilla on teot itsekkäät.
Siksi koska rakkaus on vain tunnetta.
Siksi koska agapea ei näy tänä päivänä.
Siksi koska moni ei elä Jumalan sydämen kautta.
Siksi koska moni elää itselleen.
Siksi koska moni on lihallinen, ei hengellinen.

 

Ja tästä alustuksesta aiheeseen:

Kaikki AGAPE- rakkaus on Jumalan rakkautta! Jos ihminen ei tunne Jumalaa ja elä HÄNESSÄ, ei ole AGAPEA, vaan ainoastaan tunnetta ja omintaa. Jos joku ihminen sanoo rakastavanasa, vaikka luu kurkussa vannoen, niin en usko, ellei teot ja sanat ole Jumalan Sanan linjaisia. Se ihminen on valehtelija. Joka pysyy Jumalassa, on rakkaudessa! Joka ei pysy, ei ole! Itserakkaus on syntiä. Sellainen itserakkaus, että minä olen. Minä riitän. Minulle kaikki. Jumalan rakkaus ei katso pintaan, ei henkilöön, vaan sisimpään. Syvimpään. Joka on Jumalan rakkaudesta osallinen, kokee Hänenlailla. Tuntee Hänenlailla. Ei ole muuta totuutta. Tämä on totuus.

Joka rakastaa AGAPElla, voi yhtä lujasti murtua kuin kuka tahansa ja murehtua. Mutta se on murtumatonta, se ei koskaan häviä. Se on energiaa! Se on POWERIA! Se on lujaa! AGAPE- ei ole hento rakkaus. Vaan se on Timantinluja ja kestävä! Se vihaa kaikkea pahaa, se on niin Pyhää, että se nousee lujana vastustamaan pahuutta, suurella kiivaudella! Sen tähden, että rakkaus vaatiii voiton! Jumalan AGAPE- ei anna periksi koskaan.

Seuraava osio:

Agape on siis Pyhää. Mutta me ihmiset olemme Hänestä riippuvaisia. Meidän kuuluu olla vaelluksessa nöyriä ja alistuvia Jumalalle. Jumala ei ole itselle nöyrä ja alistuva. Mutta kaikki muu on alistettua. Jeesus Kristuskin. Vaikka edellä puhuin Rakkauden lujuudesta ja voittamattomuudesta, joka on Jumalalla kaikkea kohtaan. Me ihmiset joudumme olemaan nöyriä ja alamaisia. Koska emme ole Jumala. Emme omista rakkautta. Vaan olemme rakkaudessa. Me olemme Jumalan hallittavana, emme hallitsijoina. Me joudumme luopumaan. Antamaan periksi. Emme synnille koskaan. Mutta meidän ei ole kosto, meidän ei ole viha, meidän ei ole oikeus. Meidän ei ole mitään. Kaikki on Jumalan. Voitto on Jumalan. Näin se on vaan.