Jumala antoi seuraavan ohjeen miehelle:

Vaivaa nähden sinun pitää elättää itseäsi siitä koko elinaikasi — 18. orjantappuroita ja ohdakkeita se kasvaa sinulle, ja kedon ruohokasveja sinun on syötävä. 19. Otsasi hiessä sinun pitää syödä leipäsi, kunnes tulet maaksi jälleen, sillä siitä sinä olet otettu. Sillä maasta sinä olet, ja maaksi sinun pitää jälleen tulla."


Jumala antoi seuraavan ohjeen naiselle:

Ja naiselle Hän sanoi: "Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttää lapsia — mutta mieheesi on sinun halusi, ja hän hallitsee sinua."


Aika päivän selvä asia minusta tämä on, siinä ei ole mitään muttia, ja kyseenalaista. Jos tuota ei noudateta, silloin eletään ristiriidassa Jumalan luomisjärjestyksen kanssa, silloin naisen ja miehen rooli ei ole luontainen ja luonnonmukainen.

Tuo on Jumalan mukainen järjestys, ja noin vain kun asiat toimii, yhteiskunta ja maailmakin pelaa, siinä järjestyksessä, kuin Jumala on tarkoittanut. Jumala antoi eri roolit miehelle ja naiselle, mutta syntinen ihminen on venkslannut asiat toisinpäin, omien etujensa ja ahneutensa ja kovuutensa tähden, eikä arvosta tipan tippaakaan Jumalan luomisjärjestystä, ja miehen ja naisen erilaisia sukupuolisuudesta johtuvia taipumuksia ja eroavaisuuksia.

Olisi hyvä että koko maailma alkaisi pitää sitä järjestystä arvossa (mies & nainen), mikä käy Raamatun lehdiltä ilmi. Siitä täytyisi pitää kiinni, eikä siitä mitä tämän päivän maailma pitää kiinni ja kasassa. Nykyäänhän ei pidetä kiinni siitä, vaan aivan muusta. Raamattu ei ole enää ylin lakikirja Suomessa, vaan kirkoissa on tuhat sivuiset lakinsa, ja eduskunnassa tuhat x tuhat sivuiset säädöksensä, ja kaikissa portaaleissa on lakinsa, ja kaikki on mitä sattuu.

Kaikki olisi vaan niin yksinkertaista, kun Raamattu olisi kaiken perusta. Ja muut asiakirjat saisi mennä nuotiohin. Aivan käsittämättömän höhlää joka vuosi muutella lakeja ja keksiä uusia lakeja... niitä blaarata, venkslata ja hioa. Jumalan lait on vallitsevia, niillä ei leikitä, ja niitä venkslata, kuin leegoelementtejä. Tuollaisesta leikkimisestä, mikä on aivan turhaa, saavat ne leikkijät tämän yhteiskuntamme korkeinta tulotasoa. Kaikki lait on muutettavissa, ihmismielipiteet niitä ohjaa, ei Jumalan iätikestävä Sana. Kaikki mikä hyllyy, se on pelkkää leikkiä, ikävä vain että ihmiset kärsii siitä leikkijien kustannuksella.

Jumala kirjoitutti yhden Laki kirjan Vanhaan Liittoon, eikä muutellut sen sääntöjä ja hionut sitä joka sadas vuosi, tai päivitellyt sitä kulttuurien mukaan, että kuinka ihmiset elivät ja kehittivät asioita, kuten nykyään joka piirtoa päivitetään ja muunnellaan puolivuosittain. Jos jotain perustuslakeja tai muuta muunnellaan ja uudistetaan jatkuvasti, se tarkoittaa sitä, että tämä maailma ja yhteiskunta on todella vaakalaudalla, ja voi milloin tahansa kääntyä laskuun tai noususuhdanteeseen, sen mukaan miten ihmiset päättävät, ei miten Jumala päättää

Jos Jumalan annettaisiin päättää asioista, niin mitään uudistuksia ei tehtäisi aika ajottain, vaan ennalleen palautettaisiin ne arvot, mitkä luomiskertomuksesta asti on luettavissa Raamatussa, ja jotka koskee miehen ja naisen rooleja. Ja ne roolit ovat koko yhteiskuntamme perusta, sillä kaikki asiat perustuu miehen ja naisen keskinäiseen suhteeseeen. Raamatun luomiskertomuksen  mukaan ei ole tarkoitettu että mies ja nainen eläisi yksinään, tai sitten epätavallisissa suhteissa, joihin myös sitoutumattomat parisuhteet, kuten avosuhdekin kuuluu.

Raamatussa Jumala alusta asti sääti, että mies on vaimon pää, ja myös syntiinlankeemuksen jälkeen Jumala laittoi miehelle rangaistukseksi, rankan ruumiillisen työn ja naiselle taas rankat synnytystuskat. Jumala selkeästi jaotteli miehelle vastuuksi naisen ja lasten huollon ja elättämisen, ja naiselle taas kodin ja lastenhoidon. Jumala ei ole asettanut naista Raamatun mukaan yksinäiseksi eläjäksi, vaan Raamatun mukaan, nainen asui lapsuuden kodissa avioitumiseen asti, eikä ollut itseellinen koskaan, ellei ollut leski.

Raamatun mukaan nainen ei ollut pääelättäjä, vaan se oli mies, Jumala antoi sen tehtävän miehelle, olla pää ja olla myös vastuussa, ja pääelättäjä. Naisen tehtävä oli taas olla miehen sivulla, apuna, tukena ja läsnä. Tämä on selkeä Jumalan jaottelujärjestys, se on luonnonmukainen järjestys. Nainen on fysikaltaaan, persoonaltaa, emotionaalisesti ja tunnemaailmaaltaan luotu sellaiseksi. Jos nainen toimii eri tavoin, hän silloin toimii vastoin naiseuden piirteitä, mitkä Jumala jokaiselle naiselle sääti, ja asetti (ohjelmoi) ne jokaisen naisen olemukseen.

http://vuodatus.net/site/control/editblog?id=348519&start=10