Tänään kirjoitin Netmissionissa asiaa, Jumalan näkökulmista. Mutta ensimmäistä kertaa tapahtui sellainen asia, että sinne on laitetttu minulle kirjoitusrajoitus. Eli saan laittaa sinne  vain 6 viestiä päivässä.

Laitan tähän ne ketjut, mihin tänään osallistuin, ja voitte tarkastaa sitten kirjoitinko vääräoppisesti tai Jumalan tahtoa ja Sanaa vastaan. Voitte arvioida kaiken. Itse en häpeä sitä mitä kirjoitan. Tiedän että kaikki on totta ja Jumalan edessä toimin oikein ja omatuntoni ei syytä minua kirjoituksistani Hänen edessänsäi!

( Et voi vastata keskusteluun. Viestikiintiösi on tältä päivältä tullut täyteen. Tule huomenna uudestaan.

Voit kirjoittaa foorumille -6 viestiä tänään.
Voit aloittaa 2 uutta keskustelua tänään.)

     Olisi parempi kokonaan poistaa minut sieltä saman tien, koska en tule missään tapauksessa tekemään yhtään kompromissia  / sovittelua lihallisen uskonnollisuuden kanssa ja muuttamaan tyyliäni. Kirjoitustyylini pysyy ja oletan että entisestään vielä tulee ärsyttämään, koska en suinkaan mene taaksepäin, vaan etenen ja lujitun näissä hengellisissä asioissa ja näkökulmissa. Se tulee siis jyrkkenemään vielä enemmän tulevina aikoina, tiedän sen, se on minulle sisäisesti tiedossa jo.  Ja Jumala tekee sen ja se ei ole helppoa työtä minussakaan, vaan se on minulle ahdistusta ja itseni mitätöimistä.
     Joka siunaa Israelia, tulee siunatuksi. Joka myös siunaa Jumalan palvelijaa Jumalan tähden, tulee siunatuksi. Se joka nauraa ja pilkkaa kirjoituksilleni, saa Jumalan syytteet niskoille. En minä siitä vahingoitu, vaan se joka pilkkaa ja nauraa. Jos sinulle uskova on epäonnea (sairautta, katkeruutta tai kirousta) elämässäsi, se johtuu siitä että pilkkaat Herran voitelemia uskovia ja Israelia. Syytä siitä itseäsi ja toimiasi, ja tee parannus viipymättä! Rukoile että Jumala näyttää sinulle väärät asenteesi, vaikka sen seurauksena oma egosi joutuu sortumaan / tuhoutumaan.
     Tiedän että minulle nauretaan, useat uskovat nauravat minulle päin naamaa ja näille kirjoituksille ja pitävät niitä järjettöminä. Ja toki ne on järjettömiä lihallisesta näkökulmasta. Mutta he saavat Jumalan vastaansa. Ja Jumala sallii koston (kirouksen) heidän elämäänsä tai pidättää kaikki heidän rukousanomuksensa. Siunaus ei valu heidän yllensä, ennenkuin he tekevät parannuksen ja muuttavat mieltään tahallisen asenteensa vuoksi. Ja niin pitkään / kauan on Jumalan tuomion käsi heidän päällänsä, kuin he viivyttelevät parannuksen tekemistä.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     Uskonnollisuuden henki on todella kovaa tämänpäivän uskovissa ja seurakunnissa! Uskonnollisuuden henki on Jumalan vihollisuutta. Se ajaa Messiaan, tosi Jumalan pois tyköä. Ei enää ole herätystä seurakunnissa. Ei tule enää profetioita. Ei enää sairaat parane. Kaikki synnit sallitaan! Saa tupakoida, se on sairaus. Saa naiset pukeutua miesten lailla, pitää lyhyitä hiuksia ja niukkoja hameita ja housuja. Saa puhua rivoa kieltä, se on vain murretta. Saa elää avosuhteessa, saa harjoittaa avioliiton ulkopuolisia suhteita, eikä eroteta sentähden seurakunnasta. Kaikki on vain sairautta. Synti on vain sairaus, ja siitä ei tarvitsekaan tehdä parannusta, sitä vain säälitään ja sille ollaan myötätuntoisia!
     Uskonnolisuuden henki on jokaikisessä seurakunnassa tänä päivänä, ei ole yhtäkään liikettä ja seurakuntaa, missä sitä ei olisi. Jokainen organisoitu lahko on sitä. Se seurakunta mikä on Herrasta, se on uloskutsuttu kaikesta lahkolaisuudesta ja organisoinnista. Jumala ei sitä salli, että Häntä pilkataan, ja Hänet ajetaan ulos seurakunnasta. Nyt on seurakuntien pimeä aika menossa, ja se tulee pimenemään, mutta aamunkoitto tulee heille, jotka eivät seuraa heitä ja heidän vääriä opetuksiaan, vaan pysyvät Messiaan alkuperäisessä julistuksessa kiinni.
     Yksikään seurakunta ei omista mitään, ei yhtään mitään! Yksikään seurakunta ei omista YHTÄÄN MITÄÄN! Seurakunnan täytyy olla rutiköyhä itsestään. Seurakunnan tulee olla täysin kyvytön toimimaan itsessään, tekemään itse omia ratkaisujaan. Seurakunnan pää on Messias Jeshua, ei kukaan muu johda Messiaan ruumista. Seurakunta ei ole lahko, ei ole organisaatio. Vaan joka ikinen uskova on Messiaan huonetta, Joka ikinen uskova, joka asettaa itsensä Jumalan eteen on Hänen huoneensa ja tehtävänsä. Ihminen ei ole mitään parhaimmillaankaan.
     Yksikään kirkko, yksikään laitos ei edusta Messiaan ruumista, ennenkuin kuin he toteuttavat sen mikä on Jumalan tahto, ja erkanevat lahkomielisyydestä, oman mielensä ja taitojensa ja viisautensa otteesta. Jumala ei omista lahkoja, Hänellä on vain yksi ainoa perhekunta, joka toteuttaa Hänen Sanansa ilmoitusta tässä pimenevässä ajassa. Ei mikään muu kuin Hän, ei kukaan muu kuin ainoastaan Hän, voi koskaan kyetä antamaan sitä Sanaa ja taidollista Elämän mannaa, kuin mitä Jumala antaa Taivaasta.
     On elon Leivän aika, on Elämän Sanan aika, mutta niin monet rakastavat sitä sanaa ja leipää, joka on katoavaa ja tehty ihmisen omaksi hyödyksi  / rakennukseksi, eikä Jumalan asetuksien pohjalle. Ei kirkastamaan Jumala työtä ja seurakuntaa, vaan kasvattamaan ihmisistä omien oppien ja tulkintojen jättiläisiä. Mutta Jumala ei sitä salli, vaan Hän tulee hajoittamaan ja tuhomaan kaikki mielen varaan rakennetut järjestöt, ja nämä tulevat palaamaan israelin Jumalan luokse, tai eivät tule. Ne jotka tulevat, ne pääsevät pois vapaaksi epäuskostaan. Mutta ne jotka eivät palaa, heidät tuli tulee kärventämään ja heidän kuulotuksensa ei lopu.
     Uskonnollisuuden henki tekeytyy Jumalan Hengeksi. Uskonnolliset eivät huoli Messiasta ja Jumalaa Pyhänä ja syvereenina, vaan tekevät Jumalasta oman mielensä päätelmän mukaisen ja määräävät asioita inhimillisestä näkökulmasta. He eivät ota ankaraa Jumalaa vastaan, vaan he laimentavat Jumalan Pyhyyden ja olemuksen. Jos heidän eteensä tulee Sana Herralta, joka loukkaa heidän "kaunista" mieltänsä, he suuttuvat ja telkeävät Hänet ulos, ja sanovat; "meidän Jumalamme on lempeä", "älä tule sinä tänne, emme tunne sinua".

edit