Kuinka meidän tulee omaksua tässä ajassa Taivaallinen identiteetti kokonaisvaltaisesti. Omaksua se sisäisesti ja myös ulkoisesti. Eli kirkastamme Jumalaa ruumiissamme ja sisimmässämme, vaikka kaikki onkin parhaimmillaan tässä ajassa iankaikkisuuden varjoa. Ihminen toteuttaa sitä elämässä, millainen identiteetti hänelle on rakentunut. Ja sitä tulee ruokkia ja ravita, muuten se ei voi rakentua. Taivaallinen identiteetti tulee jokaisen uskovan omaksua, se on Jumalan tahto!  Ihminen joka ottaa ja pukee päälleen taivaallisen identiteetin, ei ole enää lihan ja himojen hallitsema, vaan hengellinen pyhittynyt ihminen.
     Taivasten Valtakunnassa ei ole syntiä, ei himoja ja lihallisuutta. Tiedätkö - sinussa on sisäisesti Jumalan Valtakunta! Tajuatko, ymmärrätkö, että kun sinussa on Jumalan Valtakunta sisällä, niin silloin sinussa ei sovi olla syntiä ja kapinaa?! Mitä teet Hänelle jos siitä huolimatta teet syntiä; ajattelet syntisesti, toteutat syntisiä omia asioitasi? Silloin menetät Jumalan kirkkauden ja pyhyyden.
     Ihminen joka on elävästi uskossa, on lähtenyt pyhitystielle. Se tarkoittaa, että tulemme Jumalan alkuperäiseen suunnitelmaan ja toteutamme sitä. Se tarkoittaa täydellisesti suunnan muutosta. Ennen tuijotit itseäsi, nyt sen sijaan Jumalaa. Ennen tyydytit himosi maailmalla, nyt himoitset ja janoat elävää Jumalaa. Ennen palvoit itseäsi ja myit itseäsi katukuvissa ilmaiseksi, nyt et koskaan voisi tehdä niin, sillä se on häpeäksi Jumalalle.
     Jumalan alkuperäinen suunnitelma oli se mitä Eva ja Adam kokivat Paratiisissa ennen syntiinlankeemusta, eli tottelemattomuutta ennen. Paratiisissa ei syöty lihaa. Kun Mooses johdatti Israelin kansaa erämaassa, he söivät vain mannaa. Kun kansa vaati lihaa, he saivat sitä, ja siitä syytä Jumala hävitti nämä himokkaat niskurit. Taivasten Valtakunnassa ei syödä lihaa. Jeshua ei syönyt lihaa, kuin vain Pesach- juhlassa. Taivaallisen identiteetin omaksuva ihminen, välttää lihan syömistä, sillä se sytyttää himon.
     Toiset naiset ovat tässä ajassa omaksuneet miesten identiteetin. Eivät ole omaksuneet Taivaallista identiteettiä, vaan maallisen. Myös Raamattu selkeästi osoittaa että on kunniaksi naiselle, että hänellä on pitkät hiukset. Tämä on Jumalan tahto. Jos joku sanoo muuta, se on valetta, sillä lyhyet hiukset naisella ovat luonnonvastaiset. Jos ja kun Jumalan tahto on tämä, miksi me emme sitten tee niinkuin Hän tahtoo ja käskee?! Isä meidän rukouksessa lausutaan: "tapahtukoon Sinun tahtosi", "maan päällä, samoin kuin Taivaassa". Jos et tee kuten rukoilet, niin et joko käsitä asioita tai sitten et piittaa Hänestä.
     Pyhä ihminen pukeutuu säädyllisesi, siististi ja puhtaasti, sillä Taivaassa ollaan siten. Tämä aika ja me olemme tulevaisen varjokuvia. Varjossa on valoisaa. Mutta jos me emme tee Herran tahtoa, me emme ole edes varjossa, vaan pimeydessä. Varjossa oleminen on sitä, että me toteutamme sitä mitä Jumalan tahtoo, ja että sen täydellinen toteutuminen uudessa luomuksessa, tapahtuu iankaikkisuudessa - Taivaassa.
     Taivasten valtakunnassa ei ole miehillä ja naisilla olemassa sukupuoliviettejä, tarpeita ja himoja. Paavali sanoo Sanassa eräässä kohdin, että puoliso tulee ottaa kunniassa, eikä himon kiihkossa. Taivasten valtakunnassa pyhät puetetaan pitkiin valkoisiin vaatteisiin. Tässä ajassa jokaisen naisen tulisi pukeutua pitkiin vaatteisiin ja hameisiin. Asuihin jotka verhoavat jalat ja lihamme sukupuolisimmat kohdat.
     Kun Jumala paljastaa omia näkökulmiaan, niin ihminen haluaa totella Häntä tai sitten ei. Esimerkiksi, naisen ei sovi polkupyöräillä, eli liikkua sillä tavalla että tarvitaan miesten vetimiä. Polkupyöräilyssä aina naisen muodot tulevat esille korostuneesti. Toki ihminen saa tehdä kuten tahtoo, mutta Jumala kunnioittaa sitä ihmistä, joka tekee kuten Jumala tahtoo, eikä kuten ihminen itse tahtoo. Jumala siunaa ihmisen niiltä osin, kuin ihminen toteuttaa Hänen tahtoaan.
     Tämä ei ole lakia, eikä se ole vaatimus tai pakko. Se on Jumalan tahto ja suunnitelma. Se on Hänen näkökulmansa. On totta, että paljon hyvää tehdään rikkomalla näitä asioita, mutta siinä voidaan ajatella, että ensin on sielun pelastus ja sitten nämä noudattamiset kyseessä. Jos jossakin on henkilö, joka on hengellisessä kuolemanhädässä, niin voit rikkoa sen tähden nämä rajat. Mutta ei muussa tapauksessa ja tarkoituksessa.
     On historian aikana ollut useita Herran palvelijoita, jotka ovat omaksuneet Taivaallisen identiteetin, ja sen merkkinä pukeutuneet säädyllisesti tai jopa valkoisiin. Jos sinulla on naisena lyhyet hiukset, ja olet ne omasta tahdostasi päättänyt lyhentää, niin olet kapinallinen Herraa vastaan. Jos omasta tahdostasi pidät asuja, jotka tuovat esille eroottisuuttasi, niin olet kapinallinen Herraa vastaan. Antaako Herra mielisuosionsa sellaisen ylle, jota Hän ei ole määrännyt - vaan kieltänyt?
     Ehkä tarvitset Jumalan näkökulmaa ja silmävoidetta, että käsität mitä Hän tahtoo. Taivaallinen identiteetti tulee sen myötä, kuten omaksumme Jumalaa ja Taivasta. Ja koska olemme Taivaan perilliset ja Taivaan todellisuus on meissä, niin tämän omaksumisen tulisi olla selviö. Mutta jos se ei tapahdu, niin siitä syystä se ei tapahdu, koska me imemme vaikutteita maailmasta ja silloin se tukahduttaa Jumalan kylvösiemenen. Ostakoon jokainen rahatta Jumalan silmävoidetta, balsamia. Ja niin me tiedämme totuuden ja totuus vapauttaa meidät! - Mistä? - maailmasta!
     Kiinnostaako sinua tehdä Jumalan tahto? Kiinnostaako sinua olla se mies tai nainen, jollaiseksi Hän on luonut sinut? Kiinnostaako sinua omaksua se identiteetti, joka Taivaassa tulee olemaan sinulla? Kiinnostaako sinua toteuttaa Jumalan tahto? Niin, toteutukoon siis Herran tahto Taivaassa ja maan päälllä. Eli sen minkä teet maanpäällä, se on taivaassa tehty. Joka on Taivaassa laadittu, se tulee tässä ajassa jo toteuttaa.
     Mutta ajattelet, tämä maailma ei pelastu, jos emme ole kuten he. Jos me emme elä kuten he, he eivät tule pelastukseen sisälle. Mutta luuletko että ihmiset haluavat sitä todella? Eivät he halua sitä! He haluavat Taivaallista tuoksua ja esikuvia. Mutta jos uskovat eivät ole omaksuneet Taivaallista identiteettiä, niin ovatko he silloin Messiaan tuoksua tai kirkkautta tälle maailmalle? Mitä maailma näkee meissä? Sinut vai Jumalan suunnitelman toteutuneena sinussa? Kadehtiiko maailma sinun uskoasi, sinun näkökulmiasi, sinun ulkonaista ihmistäsi, vai ei? Saatko ihmiset kateelliseksi, niin että he tulevat kysymään miten voit olla noin puhdas ja aito?
     Vai katsovatko he sinua kuin halpaa makkaraa, kun esität olevasi heidän tasollaan, omaksumalla heidän tapojaan, syntejään. Sellainenko Jeshua on? Eikö pitäisi olla kuten Hän on, kuten Hän eli? Hän oli kirkas valo maailmassa ja pimeydessä. Hän oli erilainen. Ei Hän tullut osalliseksi syntiin, vaikka hän oli syntisten keskellä, mutta Hän opetti heitä ja he tulivat uskolle kuuliaisiksi. Hän ei todellakaan myynyt tai laittanut pois päältään Taivaallista identitteettiään, vaan Hän teki koko aika Herran tahtoa, oli Hän missä tahansa.
     Ajatteletko että tässä ajassa on mahdotonta omaksua Taivaallista identiteettiä? Ei ole! Taivaallinen identiteetti on Hengen mieltä ja se tapahtuu Pyhässä Hengen vaikutuksessa. Ilman rakkautta sitä ei tapahdu. Jumalan rakkaus vetää ihmistä parannukseen ja suunnan muutokseen. Ihminen janoaa valkeutta ja puhtautta, ja sitä hänelle annetaan ylenpalttisesti Taivaasta. Se muuttaa myös ihmisen identitteetin, eikä vain puhdista sydäntämme. Se tulee vakinaiseksi, iankaikkiseksi ja pysyväksi. Se mikä on Jumalasta, se pysyy iäti.
     Kun ihminen on tullut todellisesti uskoon Jeshuaan. Niin siitä alkaa elämänikäinen koulutus, jota johtaa Hän. Se on intensiivikoulutusta, jossa muututaan koko aika, ja omaksutaan koko aika uutta Häneltä. Hän antaa tilalle koko aika Hänen näkökulmaansa elämästämme. Hän haluaa että me muutumme ja emme enää ole lihallisia. Niin että me emme toteuta omaa tahtoamme, vaan Hänen tahtoaan.
     Mutta koulutus ei tapahdu, jos me emme ole tunnilla, jos me emme tuki Häntä, jos me emme aseta Häntä ohjaajaksemme, jos me emme katso maailmaa Hänen näkökulmastaan käsin. Hänen koulussaan, kaikki asiat tulee ajatella, kuten Hän ajattelee. Ja Hänen kolussaan, pitäisi kaikkeen olla sama mieli, kuin Hänellä on. Pyhityskoulussa ei ole lupaa enää opiskella maailman humpuukia, ilmiöitä ja teorioita. Ne on ehdottomasti kiellettyjä! Oppiminen on sitoutumista, ja jos ihminen ei siihen sitoudu kokonaisvaltaisesti, yhteistyö Herran kanssa on katkolla siihen asti, kun väärät asiat on pois pantu edestä. Taivaallinen identiteetti kehittyy oppimisen ja omaksumisen / sisäistämisen kautta ja se kestää kaiken, eikä se epäile.
edit