Se on salaisuus ja avain Jumalan voimaan ja totuuteen! Jos toinen lihallisempi Kristitty ei näe kuin pinnan, niin siinähän tilassa on. Harva näkee oikeastaan syvälle, ja sellaisen ihmisen täytyy olla Hengellinen. Kiitos olkoon Jumalan, joka on Henki, että maailma ei käsitä, niin myös maailma ei voi turmella sitä mikä on Pyhää, sillä se ei voi koskaan omistaa totuutta Sanaan ja Jumalaa itseään. Vaan kaikki mikä tulee Kristukselle, se tulee Jumalan eteen, ja siihen Jumala tahtoo asettaa Hengen Pyhityksen ja näkökulman. Mutta kun aivan turhan monikin uskova on lihallinen - maailmallinen, vain maailman aistimilla varustettu.

Jokaisen, ihan jokaisen pitäisi olla hengellinen, kuten on Jumala ja Henki. Jokaisen hengellisen pitää osata elää maailmassa valoina, tulina, miekkoina, Jumalan tahdon toimeenpanijoina. Ei sokeina, jotka eivät näe Jumalan silmin, ja tutki kaikkea. Jumalan Henki tutkii kaiken, näkee ytimeen ja mikä on missäkin. Lihasta syntynyt mieli, ei voi nähdä Jumalan näkökulmaa. Kuka on Jumalassa, hän on Hengessä. Ja kuka on hengessä, hän ei ole sokea. Vaan sellainen, näkee kaiken, tutkii kaiken, arvostelee kaiken, mikään ei häntä voi tuomita. Vain itse Jumala on Hänen tuomarinsa ja Sanansa noudattaminen on sellaisen juuri ja avain. Jumalalle erotettu on Pyhitetty.

Tavoitelkaamme Jumalaa. Paastokaamme ja rukoilkaamme! Olkaamme hengellisiä! Olkaamme Jumalan voiman valtakanavia. Olkaamme raittiita! Vähetkäämme ja Kristus lisääntyy meissä. Olkaamme, taivaasta ladattuja ja armoitettua. Tavoitelkaamme enemmän taivaallisia aarteita ja hyveitä. Etsikäämme Jumalan valtakuntaa, heltiämättä. Laittakaamme epäjumalat pois elämistämme! Ruoka-ahminnat, televisio, tupakka, ihmisriippuvaisuus, tapariippuvuudet ym.. Irrottautukaamme maailmasta! Kiinnittykäämme Jumalaan!

Jumala on Å&Ö. Voimavirta! Luoja! Tähdätkäämme Häneen! Häneen pitää suunnata elämämme ja sydämemme, Hän on meidän Jumala. Mikään ei ole niin tärkeää, kuin Hän. Mikään tunteminen ei ole niin tärkeää kuin Hänen. Jos emme ole Hänen tuntemisessaan, niin olemme maailmallisia. Emme voi kulkea riskien keskellä, saastumatta. Emme ole itsessämme niin hengellisiä, että torjuisimme palavat nuolet, ja valitsisimme Jumalan mielen mukaan valinnat elämässämme. Pukeutukaamme Kristukseen. Amen! (3.9-05)