Israel on maapallomme historiallinen ja profetaalinen pääkaupunki konkreettisella tasolla, sekä se on hengellisesti maailmamme pääkaupunki. Israel on Jumalan silmäterä, ja se on maa ja sekä sen kansa, joka sijaitsee voimakkaiden ja vihamielisten Islamin uskoisten terroristimaiden ympäröimänä.  Israelin Kuningas on Yeshua Ha´Mashiah, Messias Jeesus, Hän on juutalaisten Kuningas ja Väkevä Majesteetti, joka oli ja on ja tuleva on.

Islamin usko pyrkii leviämään ympäri maailmaa, niellen suuria määriä pakanoita ja kristittyjä sisälleen, ja se pyrkii siihen että uskovat eivät enää siunaa ja rakasta Israelia. Islamin uskoisten maiden perustuslakikirja on koraani ja siltä pohjalta terrorismi juutalaisia ja kristillistä maailmaa kohtaan. Islamin uskoiset pyrkivät mustamaalaamaan Israelia kaikella tavalla, ja vaikka uhraaavat omaa vertansa Jerusalemin kaduille, että Israel saa taas huonoa mainetta. Israelin perustuslaki on demokraattinen. Raamattu on ainoa kirja, joka olisi oltava perustuslaki Israelin maassa, sillä Raamattu annettiin Israelille nimenomaan sitä varten. Mutta se tapahtuu vasta, kun kuningasten Kuningas Messias Yeshua on asettunut kaupunkiinsa hallisemaan.

Islamin takana on vahvat demonivallat, jotka saavat muslimit, jotka koraania ja allahia palvoo, täydellisesti hallintaansa. Heille on luvattu että marttiyydestä he saavat valtavan osan paratiisissa, vaikka se tapahtuukin heidän terrorismin kustannuksella (itsemurha). Mutta he eivät tajua ja käsitä sitä, että ovat itse paholaisen pettämiä ja he eivät tule saaman paratiisista mitään osaa, vaan joutuvat helvettiin ikuisesti naurettaviksi ja kidutettaviksi. Kuitenkaan nämä islamin uskoiset eivät vainoa esimerkiksi hinduja, vaan ainoastaan uskovia, juutalaisia ja kristittyjä, siis kaikkia jotka on Messiaan hengellisiä jälkeläisiä ja uskovat Raamattuun. Kaiken takana on siis todellakin aina hengellinen sota ja taistelu.

Israel on rauhaa rakastava maa, ja se on kehittyvä ja kukoistava maa. Israel on paljon ottanut vastaan Venäjältä, Etiopiasta ja Ranskasta juutalaisia omiksi kansalaisikseen, tarjoamalla heille hyvät oltavat, ja opiskelumahdollisuudet. Israelin portit ovat aina auki länsimaisten ihmisten tulla ja tutustua siihen maahan, kiehtovan historiansa ja kulttuurinsa vuoksi. Islamin uskoiset maat taas ovat suljettuja maita, joissa tulokas on lainsuojaton, ellei hän ole muslimi tai tekeydy muslimiksi. Ja mikäli on kristitty, niin sellaiselle saa tehdä vaikka mitä, vaikka raiskata, kiduttaa ja tappaa.

Jos sinä uskovana seuraat uutisia, niin todella usein Israel on tapetilla pahiksena ja arabit ovat uhreja. Tämä tälläinen on lavastusta, ja sen tarkoitus on se että kaikki uskovat alkaisivat vihata juutalaisia, tuomitsemaan heitä, kiroamaan heitä ja näin rukouksen muurinvartijat kaikkoaa, ja vihollinen voi siten murtaa sen läpi ja tuhota Jumalan silmäterän. Tämä koko asia on paholaisen suunnitelmaa. Tilaa Shalom- lehti, saat tietää totuuden Israelista ja sen todellisista vihollisista, sekä toteutuvasta profetaalisuudesta kyseistä maata kohtaan.

Paholainen kaikkensa yrittää tiedotusvälineiden kautta valehdellen, saada uskovat kiivailemaan omaa hengellistä maatansa kohtaan, joka on Israel. Jokainen uskova on oksastettu hengelliseen Israeliin, ja meidän jokaisen juuret on syvällä aidossa Israelin öljypuussa. Elävän uskon kehto on juutalaisuudessa, ja kansa joka on Jumalan valittu, on Israel. Me emme saa missään tapauksessa sitä öljypuuta missä olemme, kirota ja tuomita, vaan meidän tulee rakastaa ja siunata heitä. He ovat kadonneita veljiämme ja sisariamme, me olemme saaneet valtavan lahjan heidän kauttansa, ja meidän tulee kiitollisuudestamme rakastaa heitä, siitä huolimatta mitä me kuulemme tai saamme lukea.

Genesis 12:1-3 " Lähde maastasi, suvustasi ja isäsi kodista siihen maahan, jonka Minä sinulle osoitan.  Niin Minä teen sinusta suuren kansan, siunaan sinut ja teen sinun nimesi suureksi, ja sinä olet tuleva siunaukseksi.  Ja Minä siunaan niitä, jotka sinua (Israelia) siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa (Israelissa) tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä."

Taivasten Valtakunnan pääkaupunki on Jerusalem, ja jokainen pyhä ja vanhurskas (Messiaan veressä puhdistettu), pääsee sinne. Taivasten valtakunta on ikuinen Israelimme, luvattu maamme. Mutta sinne ei pääse ketään kauhistusten tekijää - ei yhtään ainoaa, eikä yhtään ainoaa pakanaa (jumalatonta). Vaan ne ainoastaan, jotka on oksastettu Jaloon Israelin öljypuuhun kiinni ja joissa virtaa Hänen taivaallinen öljynsä Pyhässä Hengessä. Sinne ei pääse yksikään raiskaaja, terrorismin, haureuden harjoittaja, murhaaja ja joka seuraa epäjumalien oppeja.

Nykyaikana islamia on paljon tuotu esille, että se on mystinen ja rauhaa rakastava kulttuuri, kiehtova ja ystävällinen. Mutta se on vain sitä siinä tapauksessa, jos kuulut heihin, mutta jos et kuulu, niin olet vihollinen. Jos sanot olevasi Messiaan oma, olet halveksittava, jos olet juutalainen, olet vainaja heidän mielissänsä. Kun he toimivat, he toimivat kierosti demonien huiputtamana ja pyrkivät jalansijan saamaan kaikkialle. Mutta siltikään he eivät tule tuhoamaan Messiaan ruumista, seurakuntaa (vaan siitä tulee voimakkaampi) ja Israelia, sillä Jumala ei sitä salli. He eivät koskaan tule ottamaan maailmaa hallintaansa.

Allah on itse paholainen, ja muhammed on paholaisen yksi edustaja (väärä profeetta), joka on sellaisen kirjan kirjoituttanut, eli väärän raamatun, joka ei ole pyhä. Koraani ei koskaan ole pyhä, sillä Raamattu, Jumalan Pyhä Kirja ilmoittaa että on vain yksi Pyhä Kirja ja yksi Jumala joka on Sana ja joka tuli lihaksi ja jos mitään Pyhästä Jumalan Sanasta muunnellaan, otetaan pois tai lisätään, niin sellaiselta otetaan osa pois elämän puusta ja sellainen heitetään ikuiseen tuleen. Kuitenkin islamin uskoinenkin voi tulla uskoon, mutta se ei tapahdu muhamedin nimessä ja veressä, vaan Messiaan Jeesuksen nimessä ja veressä. Ja sen hinta voi olla karkoitus tai kuolema, jonka suorittaa oma perheejäsen, ja se on heidän lakinsa mukaista (koraani on heidän lakinsa).

Jos olet ikinä kuka tahansa, älä koskaan mene muslimin eli arabin kanssa naimisiin, ja älä edes ota selvää niistä asioista, siten että aikoisit omaksua niitä asioita itsellesi. Pysy kaukana sellaisesta uskonnosta, joka ei koroita Jumalan Poikaa Messiasta, ja rakasta Israelia. Sellainen uskova, joka vihaa Israelia ja ei piittaa siitä maasta, ei voi olla aito uskova, sellaisessa ei ole Jumalan Agape-rakkaus. Jos muuttelet mielipidettäsi näiden asioiden suhteen, et silloin elä Jumalan näkökulmassa. Pysy uskollisena Jumalalle ja odota, ajattele hyvää Hänen kansastaan. Älä usko uutisia joissa valehdellaan Israelista, lavastetaan sitä, vaan tiedosta aina että joku näkee tahallaan paljon vaivaa kylvätäkseen pahaa.

Jes 60:22 Pienimmästä kasvaa heimo, vähäisimmästä väkevä kansa. Minä, Herra, sen aikanansa nopeasti täytän.

Jostain olen lukenut että muslimit olisivat lähtöisin filistealaisista, toisaalta olen kuullut ja itsekin arvioinut että he ovat Ismaelin jälkeläisiä? Joten Israel on siis 22 Islamin uskoisen maan ympäröitsemä ja siinä maassakin on runsaasti arabeja asukkaina. Israelin maan pinta-ala on ainoastaan 0,1% islaminuskoisten maiden rinnalla. Maailman väestöstä islamilaisia on 1314 miljoonaa (20,4%), juutalaisia on  maailman väestöstä 15 miljoonaa, "kristittyjä" on 2136 miljoonaa (31,1%), tosin siitä määrästä on vain murto-osa uudestisyntyneitä, protestantteja heistä on 376 miljoonaa (5,8%), sekä itsenäisiin seurakuntiin kuuluvia 427 miljoonaa (6,6%), uskontokuntiin kuulumattomia on 768 miljoonaa (11,9%). [Maailman uskonnot]

Israel ja Ismael ovat kahden suuren kansan kantaisät
Islamilaisuus ja kristillisyys
Koraani ja Raamattu
Islamin synty

Taistelu Jerusalemista
Islamin ja kristinuskon eroja
Palestiinalaislapsia aivopestään ihmiskilviksi..! 
Miten Rooman kirkko oli luomassa islamin !

Israelin erityisasema Raamatun valossa

Israelin vaakuna

Nykyinen Israel on noin 6,4 miljoonan asukkaan valtio Jordanjoen ja Välimeren välisellä kaistaleella. Viralliset kielet ovat heprea ja arabia. Asukkaista 78 prosenttia on juutalaisia, 17 prosenttia arabeja, loput druuseja ja muita vähemmistöjä. Israelin arabit ovat uskonnoltaan enimmäkseen sunnimuslimeja tai kristittyjä. Israelin naapurimaita ovat arabivaltiot Egypti, Saudi-Arabia, Jordania, Syyria ja Libanon. Israelin pinta-ala on 20 700 km², mihin on laskettu mukaan Israelin miehittämät Golanin kukkulat mutta ei Itä-Jerusalemia eikä Palestiinan itsehallintoaluetta eli Länsirantaa ja Gazan kaistaa.

Maat joissa islaminuskoisia on yli 10 % väestöstä (lähde: CIA World  Factbook 2004). Tummempi väritys osoittaa muslimien suurempaa osuutta. Vihreät tarkoittavat sunnalaista enemmistöä ja punaiset šiialaista enemmistöä.

Maat joissa islaminuskoisia on yli 10 % väestöstä (lähde: CIA World Factbook 2004). Tummempi väritys osoittaa muslimien suurempaa osuutta. Vihreät tarkoittavat sunnalaista enemmistöä ja punaiset šiialaista enemmistöä.

Kirjoita hebreaa omalla näppäimistölläsi Windows-ohjelmissa - kyseisen sivun tiedostolinkit ei toimi, mutta ne löytyy näistä linkeistä: hebfonts.zip ja webheb.exe

Tuli nyt mieleen että maailman laajuisesti tuttu "Tuhannen ja yhden yön tarinat ja Aladdin", on allahia palvova taikasatu-sarja. Olet varmasti lukenut sitä ja sen lentävistä matoista ja taikuuksista. Jos olet uskova, niin hävitä kaikki sellaiset satuvideot ja kirjat elämästäsi välittömästi, ne on islamilaisia taruja, eli ne eivät ole Herrasta. Ne kertovat hengistä, mammonasta, taikuudesta, loitsuista ja rikkaudesta. Tällä tavalla lapset saadaan jo palvomaan allahia ja muhamedia. [Tuhat ja yksi yötä, tai Tuhannen ja yhden yön tarinat on alkujaan keskiaikainen arabialainen kertomuskokoelma, joka muodostuu kehyskertomuksesta ja sadoista tarinoista, joiden joukossa on historiallisia kertomuksia, rakkaustarinoita, komedioita, runoja ja uskonnollisia (muhamettilaisia) legendoja.]

http://vuodatus.net/site/control/editblog?id=348538&start=0