Puhunut salaa vaietuista asioista selän takana motiivilla kuin motiivilla tai järjettömyydessä? Milloin olet unohtanut viimeksi ystäväsi arvon, ja halvalla sen levittänyt ihmisten eteen? Milloin olet viimeksi ollut niin tyhmä, että olet ystäväsi vihaajalle ja teeskentelijälle, mennyt paljastelemaan toisen salaisuuuksia. Milloin olet viimeksi unohtanut salassapitolupauksesi? Mitä ajattelet tästä olevan seurauksia? Voitko enää koskaan, enää ikinä olla enää sen juorukellon uskottu? Eikö vain ystävyys ole lopullisesti rikottu, eikä enää ole koskaan paluuta luottamukseen? Onko ystävyys sen arvoista, että siitä voi itse päättää, mitä puhuu toisen puolesta tai vastaan?
 
Miten siivoat sotkusi, jotka olet aiheuttanut? Miten siivoat vahinkosi, sinä joka olet juorukello? Miten siivoat tai perut sen toimenpiteen ja ne vahingot jotka on päässeet tapahtumaan, miten ne voit korjata? Et mitenkään enää! Et enää koskaan. Jos voit saada itse anteeksi, tapahtunut paha on tapahtunut, enää ikinä ystävyys ei ole luottamuksen arvoinen, vaan etäinen, se on rikki lopullisesti. Jos petät, olet särkenyt ystävyyden ja sydämet, jotka on lihaa ja verta ja tunteellisia. Silloin tämä petetty ei ole koskaan ollut sinun ystävyytesi arvoinen ja sinä et koskaan ole hänen.
 
Sen tähden tänä päivänä ei voi enää keneenkään läheiseen luottaa, on helpompi luottaa johonkin tarpeeksi tuntemattomaan ja etäiseen, jolla ei ole kosketuskohtaa elämään, kuin sillä joka voi hetkessä sen tuhota monien eri yhteyksien summana. Miltä sinusta tuntuu olla pettäjän roolissa, onko se kivaa? Luuletko että enää koskaan se ihminen jota olet pettänyt, tahtoo edes nähdä sinua tai pitää sinua läheisenään? Jos olet sisar tai veli tai sukulainen, pettämäsi ei enää koskaan ole läheisesi, vaikka on sitä rooliltaan, mutta ei enää koskaan sydämeltään. Kannattako siis juoruta ja hölistä?
 
Onko sinusta juoruaminen pieni synti, etkö tiedä että se on synneistä pahin ja tuhoisin?! Vaikka juoruat uhrisi puolustukseksi, se on yhtä paha kuin juoruat pahantahtoisesti. Jos petät kertomalla asioita, siis joita sitoo vaitiolovelvollisuus ja lupaus, olet tahallasi tehnyt syntiä ja sitä ei silloin voi enää korjata. Se on silloin ainiaaksi rikottu, olet rikkonut toisen sydämen ja samalla rikkoudut itsekin. Mutta tiedät kun otat sen riskin, että myyt ystävyyden halvalla, mitä tapahtuu? Kannattaako? Kannattaako? Kannattaako juoruajalle mitään kertoa, kannattaako kaunankantajalle mitään kertoa? Parantaako se muka mitään? Tässä ajassa on oltava suu kiinni, koska mikään muu ei auta.