Jeesuksen (Jeshuan) seurakunta temmataan tuuliin ja pilviin ja alkaa Karitsan Häät! Ja Jeesuksen kruunaaminen kuninkaiden Kuninkaaksi ja Morsius seurakunta vihitään Hänelle silloin. Niin vieläkö että nämä uskovat joista koostuu tämä seurakunta - Kristuksen morsian, joutuisi viimeiselle tuomiolle, jo ollessaan vihitty sekä hallittuaan 1000 - vuotista valtakuntaa Kristuksen (Messiaan) Kuninkuuden aikana?

Mitäpä tähän sanoo armon uskovat?

Ketkä joutuu viimeiselle tuomiolle? Seurakuntako? Miksi? Onko ylöstempauksen jälkeen välittömästi seurakunnan tuomio, jossa annetaan palkka ja tunnustus? Vai, jääkö lihallinen, seurakunta alas ja hengellinen nousee, joka on täynnä Pyhää Henkeä ja otollinen, ja puhdistettu. Ja heille ei ole tuomiota, vain ainoastaan palkitsemin?

Itse olen hyvin lujasti sitä mieltä että Karitsan Hääaterialle pääsee hengellinen tahraton seurakunta, ja heidät palkitaan ja kruunataan, kuten Kristus Herramme myös. Ja eivät siis todellakaan joudu enää uudestaan tuomittaviksi. Koska ovat jo tuominneet oman lihansa ristille tässä aikakaudessa.