Nykyään puhutaan paljon uskonpuhdistuksesta tässä maassa.

     Uskonpuhdistus sana on minusta hyvin pahaa enteilevä sana. Hitler myös oli eräänlainen puhdistaja ja myös itse Lutherkin oli. Heissä oli se yhteistä, että he kummatkin suorittivat juutalaisten tuhoamista. Hitler tuhosi heitä konkreettisesti, vedoten suorittavansa Lutherin alkamaa (uskonpuhdistus) -työtä, jossa Luther oli kiihoittanut kaikkia ihmisiä tuhoamaan juutalaiset. Koskaan ei tulisi tavoitella uskonpuhdistusta, se on aina vaatinut uhrin, ja ne uhrit on juutalaisia. Kukaan ihminen ei voi puhdistaa oppia tai uskoa. Se on mahdottomuus, kukaan ihminen ei voi sitä tehdä, muu kuin Jumala. Martin Lutherin aloittama työ, oli se, että luodaan uusi kirkko, ja poistetaan kaikki juutalaiset maan päältä, koska he eivät ruvenneet kristityiksi. Jos joku haluaa jatkaa hänen alkamaa työtä, se on ilman muuta juutalaisten tuhoamistyötä. Luther oli tehokas uskonpuhdistaja, joka onnistui siinä, että juutalaisia alettiin vainota, heidän koteja poltettiin ja ryöstettiin, ja heitä tapettiin. Maata alettiin siivota heistä, ja Hitler suoritti sen toteen, hänhän jatkoi Lutherin työtä ja ihaili Lutheria ja piti häntä esikuvanaan ja luki hänen kirjoituksiaan. Hän toteutti Lutherin unelman, tuhota juutalaiset ja luoda yksi puhdas uskonnollinen rotu ja kirkko.
     Itse näen Lutherin erittäin pahana henkilönä. Ihmettelen että Lutherin palvojat eivät tätä näe. Mutta heiltä on peitetty koko Jumalan salaisuus, joka liittyy Israeliin ja juutalaisiin. Jos tuon juutalaisen näkökulman heille avaisi, he kauhistuisivat. Mutta he ovat sokeita ja tietämättömiä. Niin Hitlerkin teki julmia asioita, ja kansoilla ei ollut mitään aavistuksiakaan hänen julmuuksistaan, sillä se oli niin hiljaista ja siistiä julkisivulta. Tämän päivän kirkko on yhtä sokea, kuin kansa oli Hitlerin aikana. Sama peite on heidän päällänsä yhä. Ja he eivät halua tietää totuutta, että he ovat Lutherin seuraajia, joka vihaa juutalaisia. Ja Lutherin kirkko ja oppi, ei rakasta Jumalan omaisuuskansaa, vaan on edelleen heitä vastaan. Niin kauan he ovat vastaan, kuin he noudattavat vääriä Sapatteja ja juhla-aikoja, ja pitävät väärää Messiaan nimeä esillä ja opettavat väärästä kasteesta.
     Jos haluamme todella että uskomme ja Messiaan seurakunta ruumis puhdistuu, se tarkoittaa sitä juuri, että me palaamme alkuun! Me palaamme Jumalan Sanan ääreen, me palaamme väärentämättömään juutalaiseen uskoon. Me palaamme Jumalan tahtoon ja säätämyksiin. Nimenomaan ainoa puhdas ja aito elämä on siinä, kun elämme juuri Jumalan tahdon mukaan ja Hänen kansaansa liittyneinä. Meidän tulisi perata yltämme ja elämästämme kaikki kristillisyys pois ja tradiot, jotka on ihmisten luomia, ja muuttua sydämeltämme messiaaniksi, ja elää Messias uskoa todeksi. Me emme voi puhdistaa kristinuskoa, se on mahdotonta, se on jo väärää. Mutta voimme päästä  ja sanoutua siitä irti, ja päättää palata alkuperäiseen uskoon ja Jumalan Sanan mukaiseen elämään, jossa Jumalan juhla-ajat ja siunaukset ovat meidän osamme. Ja silloin löydämme juutalaisen Messiaamme Jeshuan. edit

[Messiaaninen  "Shalom to Jerusalem" -keskustelufoorumi]