Pyhä Henki, Jumalan Voima parantaa - ei koskaan ihminen voi tehdä yliluonnollista asiaa, eikä kukaan ihminen voi päätä puolestasi, että nyt olet terve - naps! Jumala antaa uskon, sille joka paranee, ja se silloin tietää että olen terve. Jumalan Voima tekee aina yliluonnolliset teot. Ja riittää kun on uskoa sinapin siemenen verran.

On myös olemassa erityinen parantamisen armolahja, jonka välityksellä paranemiseen ei tarvita välttämättä uskoa, koska ihme tapahtuu varmasti, jopa välittömästi, niin varmasti kuin olla voi. Ja tämä armolahja on ihmisen käytössä ja hallinnassa. (Mutta itse parantuminen on Jumalan teko) Uskova on myös taloudenhoitaja tai juomanlaskija.

On olemassa viisauden ja tiedon sanat, on myös profetoiminen ja kielillä puhuminen. Ihminen asioi näillä armolahjoilla, ihminen voi estää niiden ilmenemistä helposti. Armolahjoja ei saa ylenkatsoa ja halveksia. koska on Pyhästä Hengestä kyse.

Armolahjat ovat pyhiä asioita. Pyhä on tahratonta, herkkää, intiimiä ja suojeltua. Kun jollakin on armolahja, sitä tulisi varjella kuin kyyhkyä. Sitä tulisi arvostaa todella, se on niin arvokasta. Se on Pyhän Hengen lahja. Se ei ole lahja joka kaivetaan maahan, vaan aarre, joka on esillä ja siitä saavat kaikki osansa.

Armolahja on asia, jota tulisi pitää kädessä, kuin arvokasta korua, arvokkainta mitä voit kuvitella, mitä voit pidellä kädessäsi. Se on särkyvää ja niin pyhää. Se on ehdottoman pyhää ja siihen ei voi kukaan lisätä mitään. Se on Jumalan Kunniaa ja kirkkautta täynnä. Jumala toimii armolahjojen kautta, Pyhässä Hengessä. Me asioimme niillä, meidän tulee asioida niillä.

Armolahjat eivät ole museoesineitä. Eivät lukittuja salaisuuksia museon lasikuvun alla. Tai lukossa holvin turvasäiliössä. Ne ovat meidän työvälineitämme. Pyhä Henki on antanut meille ne. Ja Hän hoitaa oman osansa, kun me käytämme niitä. Pyhä Henki on tehnyt meidän kanssa myös sopimuksen. Ja Hän on uskollinen, kun me olemme uskolliset Jumalalle ja Hän ilmentää Jumalan voimaa ja todellisuutta niiden kautta.

Tiedätte timantin. On olemassa timanttipora. On niin että timanttia käytetään myös hitsauksessa, metallityössä,joka on erittäin kovaa ja kuluttavaa työtä. Mutta timantti on erittäin kova materiaali, ja se kestää iskua ja painetta, ja kuumuutta.

Myös on niin että armolahjoilla palvelemme tässä maailmassa. Emme suinkaan kohtaa kaunista maailmaa, vaan raadollisen. Ja sinne menemme Pyhän Hengen varustamina. Emme laita lahjoja museoon, kassakaappeihin, vaan asioimme niillä.

Meidän tulee vaan antaa itsemme Hänen palvelukseensa. Hän antaa viisauden, Hän antaa tiedon, Hän antaa profetian, Hän parantaa, Hän antaa ymmärryksen selittää kieliä, Hän antaa voimallisten tekojen lahjan, hän antaa uskon. Kaiken me voimme Hänessä. Ilman Häntä me emme mitään voi.

Kun me rukoilemme, Hän on kanssamme, puhumme kielillä, ja Pyhä Henki antaa sanoja uskollisesti. Kun julistamme, Pyhä Henki on uskollinen ja antaa viisauden ja tiedon. Kun puhumme parantumisen alueesta, on Hän uskollinen ja parantaa. Jumala on uskollinen. Armolahja ei toimi ilman Pyhää Henkeä. Ja Hän on aina silloin uskollinen.

Pyhä Henki on kaikki kaikessa. Uskon että minulla on kaikki, kun minulla on Hän. On todella niin. Hänessä on Jumaluus. On kyse Hänen omaksumisestaan. Hänessä on kaikki Jumaluus. Ja se tulee omaksua ja ottaa vastaan. Ja tulee täyttyä Hänestä täysin kokonaan.

Pyhässä Hengessä on kaikki lahjat. Aivan kaikki Jumaluuden voima ja läsnäolo ja tieto. Hän tietää koko Jumalan olemuksen ja pyhyyden. Hänessä on kaikki. Hänessä on todella kaikki. Kun olen Hänen, minä jaan Hänen jumaluutensa. Minä omaksun Hänet. Minä pukeudun Häneen.

Pyhässä Hengessä on armolahjat. Ja olen Hänessä. Ja Hän on minussa. Ja Hän on uskollinen. Ja minussa on kaikki armolahjat, koska ne on Hänessä, ja minä olen Hänessä. Mutta on kyse omaksumisesta. Hänen omaksumisesta. Jumalan lahjat kuuluvat uskolliselle taloudenhoitajalle. Viisaalle ja luotettavalle.

Ne ovat lukittuja Jumalan puolelta siihen asti. Niitä kuuluu tavoitella. Jumalan sana kehoittaa meitä tavoittelemaan parhaimpia armolahjoja, varsinkin profetoimista. Sillä profetoiva tuo Jumalan ilmoituksen uskoville, Pyhän Hengen ilmoittamana. Uskon että minussa on kaikki armolahjat. Mutta en ole saanut niitä vielä käyttöön. En osaa vielä omaksua kaikkea, mitä niiden käyttöön tarvitaan ja vaaditaan.

Jumalan Henki on aina uskollinen, itselleen. Ei minulle, vaan Hänelle itselleen. Ja uskova joka toimii armolahjavirassa, on silloin kuollut itselleen ja elää Messiaassa, on antautunut Pyhälle Hengelle. Ja silloin ihminen toimii kuuliaisuudessa uskonsa määrän mukaan, joka on myös Jumalan aikaansaama asia, ja silloin Jumala täyttää oman osuutensa.

Uskon todella että minussa on kaikki, kun minussa on Pyhä Henki. Mutta ei niin. Vaan minä olen Hänelle mahdollinen, kun olen kokonaan Hänen omansa. Silloin en ole tseni oma, vaan Hänen omansa. Ja toimin sen tiedon ja ymmärryksen mukaan, mikä on minussa kehittynyt ja jonka tiedän olevan ristiriidatonta Jumalan Sanan kanssa.

Kun omistaa tiedon sanat, ihminen saa tiedon Pyhässä Hengessä jostakin asiasta yllättäen, tulee ikäänkuin oivallus. Kaikissa armolahjoissa tarvitaan uskoa. Aina on olemassa epäusko joka sanoo, kuvittelet vaan, tuo oli vain oma päähänpisto tai paholaisesta. Mutta uskovan tulisi kuitenkin ensin totella Jumalaa, eikä mitään muuta, ja katsoa oliko sana Herrasta. Jos oli - se toimii !!!

Mikään ei kasva ilman koetusta. Et opi ajamaan autoa, tekemättä mokia, ottamatta riskiä. Et oppinut ajamaan polkupyörää kaatumatta nurin, keikahtelemattta. Kuitenkin jatkoit, ja enää et kaadu, vaan osaat. Mutta useat jättää koko homman, ensimmäisen epäonnistumisen jälkeen.

Voisin itsekin niin tehdä. Mutta en tee niin. Vaikka en näe tuloksia, mitä siitä. Jumala tietää kaiken. Ei minun tarvitse tietää. Minun täytyy olla uskollinen ja kuuliainen. Jumalan täyttää oman osuutensa ja kasvattaa, että olisin vielä ymmärtäväisempi.

Luovuttaminen on epäuskoa. Ihminen luovuttaa, kun ei näe, kun ei kuule, kun ei tunne. Mutta armolahja virat ovat uskon virkoja. Ne eivät ole ihmisen määriteltävissä. Kun Jumala antaa Sanansa jollekin, ei sitä tule itse tietää. Jumala tietää, kenelle Hän antaa. ja se joka toimittaa asian, tekee hyvin, kun antaa Jumalan hoitaa osuutensa, tarvitsematta tietää, miksi tapahtuu tai kenelle ja minkä tähden.

Jumala tuntuu käyttävän ihmisiä, jotka eivät kykene hallitsemaan Häntä, eivätkä kontrolloi Pyhää Henkeä. Vaan ovat Hänen hallinnassaan ja luottamuksessa sisällä. Kun ihminen palvelee näin Jumalaa, on hänen täytynyt olla todella nöyrä. Todella antautunut kaikkivoipaisuudestaan. Ja näin ollen kunnian saa Jumala, ei ihminen.

Ihminen vain tottelee Jumalan ääntä ja Jumalan sisäistä kehoitusta, sen enempää kyselemättä - ja oitis. Uskovan tulisi olla altis Jumalalle joka hetki. Uskovan ei tulisi olla varattu. Kun Jumala sanoo, tee se, niin ihminen sanoo... ``hetkinen, minä ajattelen ensin tämän asian loppuun asti, sitten on sinun vuorosi``.

Ei niin. Kun ihminen on Jumalalle alamainen, Jumala on todella ihmiselle ensimmäinen. Ja kun Jumalan Henki puhuu, kehoittaa ja varoittaa, ihminen Hänen alttiudessaan välittömästi tottelee Häntä - epäilemättä.

Mutta tulee olla Jumalan kouluttama, tulee omaksua Hänet, että varmasti tietää, kun Hän vaikuttaa. Kun ihminen pysyy Herrassa, pysyy pyhityksessä, ja laittaa pois kaiken saastan ja valheen ja turhuuden, ihminen pysyy silloin otollisuudessa Hänen edessään.

Voit saada Pyhässä Hengessä tiedon sanat rukouksessa, ja rukoilla sen asian puolesta. Voit saada Pyhässä Hengessä viisauden sanat, ja sanoa asioita, mitkä ei ole omia aivoitelmiasi, ja jotka ovat erittäin erittäin puhuttelevia ja monitahoisia hengellisesti.

Pyhän Hengen armolahjat ilmenee kuten Pyhä Henki tahtoo niiden toimivan kauttasi. Pyhä Henki ei toimi aina ennakoidulla tavalla. Hän ei toimi oman logiikkamme mukaan. Vaan meidän tulee olla Hänen aivoituksissaan sisällä. Hänen ohjaamia ja vaikuttamia palvelijoitansa.

Jotkut julistajat ovat sanoneet, että he ovat Kristuksen, Messiaan orjia. Kyllä minunkin lihani joutuu olemaan Hänen orja. Mutta minun uusi luomukseni ei ole orja, vaan palvelijatar. HALLELUJA!!!!!! AMEN!!! Kiitos Jeesus! Amen! Helleluja totisesti!

Oi kiitos rakkahin Jeshua... kiitos Mestari kallis... ihana ihana.. Wauuu... Hallelujaa!!! Totisesti... näin on! Totuus vapauttaa, ja Pyhä Henki on hurmoksen Henki.

Kun Jumala on antanut sinulle kielilläpuhumisen armolahjan, epäiletkö että sinulla ei ole sitä? Siksi et epäile koska puhut kielillä.

Mutta sinulla ja minulla on muitakin armolahjoja. Epäiletkö niitä? Epäilet, koska ne ovat yliluonnollisia, eivät järjellisiä, vaan ne ovat näkymättömiä uskon asioita.Mutta ne ovat yhtä todellisia, kuin kielillä puhuminen.

Jos katsot lahjoihin tai niiden puuttumiseen tai niissä epäonnistumisineen, (Jumala ei muuten koskaan epäonnistu) pidätät uskoa, pidätät Jumalan voimaa, pidätät sitä että Jumala voisi käyttää sinua juuri niissä viroissa.

Mutta nämä näkymättömät lahjat ovat ovat kaikille tarkoitettuja. Ja ne on todellisia ja saavutettavia. Mutta se vaatii uskoa, joka on kuin sinapinsiemen, ja samalla ihmisen on tultava niin pieneksi ja kevyeksi Jumalan edessä kuin hiukkasen, kuin kyyhkysen.

Monet anovat Jumalalta aina lisää voimaa. Mutta emme me voimaa etsi, vaan Pyhän Hengen täyteyttä. Koska Hänessä on kaikki, Hän on voiman ja ylösnousemuksen Henki. Ratkaisu on siinä että tulee ottaa vastaan voiman voitelu, tulee antautua Hänelle, pukeutua Messiaaseen.

Monet anoo Jumalalta asioita, kuten rakkautta. Niin teen minäkin. Mutta joka on Jumalassa, hänessä pysyy rakkaus, sillä Jumala on rakkaus. Joka on Jumalan Henkeä täynnä, hänessä on Jumalan rakkaus. Mutta tämä myös täytyy omaksua. Toisin sanoen, riisua rakkaudettomuus sisimmästämme pois, kuten myös epäuskon synti.

Usko Jumalaan on luonnollisen ihmisen ihmisen vastaista. Se on todella uskoa. Se on luonnollisesta hullua, eihän siinä ole järkeä. Usko on heittäytymistä Jumalan varaan, luottamista Häneen. Uskon perusta on Jumalan Sana. Siinä on meille Jumalan aivoitus. Ja tarvitsemme Hänen aivoituksensa, ja se riittää uskon omaksumisessa.

Me etsimme aina asioita Jumalalta, etsimme elämyksiä, lahjoja. Mutta ensin on opittava kunnioittamaan Häntä. Ensin on opittava alkamaan seuraamaan Jeshuaa. Ensin on asetettava tavoite.

Ajattele että menet yliopistoon. Miksi menet? Saadaksesi loppututkinnon. Et saadaksesi välitunteja, aterioita, liikuntaa tai muita kunniamainintoja ja konsertteja. Asetat päämäärän, ja pysyt siinä. Kaikki muu on vain sen polttoainetta, ei tavoiteltavaa, vaan sytyksettä, innoketta.

Kun etsit Jumalan valtakuntaa, tähtäisessäsi tulee olla Jumala ja Jumalan valtakunta, ja voittaminen! Kaikki muu on ravintoa, innoketta, sytykettä, palvelu tehtävä valtuuksia ym.. Mutta ne ei ole uskon tarkoitus ja se mitä tulisi ensisijaisesti tavoitella.

Usko on ihmeellinen asia. Se on asia, josta Raamattu sanoo, että on vähäuskoisia, paljon uskoa omaavia, uskosta osattomia. Uskoa tulisi vahvistaa. Mikä muu sen tuhoaa kuin epäusko. Ja kaikki mikä aikaan saa epäuskoa, tulisi hyljätä ja panna pois. Tietoinen epäusko on syntiä ja se ei ole Jumalasta, vaikka se järjeksi normitetaankin.