Minulla on tuo oikeudenmukaisuus (eli vanhurskaus) semmoinen juttu, että ajattelen ja koen täsmälleen siitä näkökulmasta joka on Jeshuan näkökulma (enimmäkseen). Ajattelen moraalisesta näkökulmasta käsin kaikkea, eli Raamatullisesta ja hengellisestä näkäkökulmasta. Enkä siitä mikä on pinnallista ja näkyvää. Jos ajatellaan vain pinnallisesta, mennään metsään ja mennään oikein kunnolla sinne. Mutta jos ajatellaan hengellisestä näkökulmasta, on silloin aina oikeus oikea.

Jos joku jostakin syystä tuhoaa jotain. Niin on ensin kysyttävä että mikä on se syy? Onko sillä jollakin siihen syy ollut, suunnitelma ollut siihen tai ollut vihan ajatuksia. Oliko kenties joku joka yllytti häntä siihen? Jos henkilöllä itsellään ei ole ollut suunnitelmaa siihen, tai jos hän ei ole ehtinyt miettiä tai suunnitella tilannetta sekuntia kauempaa ennen tilannetta, niin on seuraavaksi etsittävä syyn lähden muualta. Koska silloin hän on syytön (syyntakeeton). Jos tilanteen on aikaansaanut joku muu, joka on selvästi ollut siihen syyllinen toimillaan. Niin Raamatullisesti on selvää selvempääkin, että tämä muu henkilö on siihen syyllinen.

Jos esimerkiksi yllättäen käy sillä tavalla, että joku syytön ja hyvä henkilö joutuu yllättäen vihan ja torjunnan ristituleen, niin eikä Raamatullisen moraalinormin mukaan, olekin se vain syyllinen jonka reaktio on vihaava ja paha? No, jos vihan seuraus on se, että syytön ihminen paiskaa omenan maahan joka on vihaajan omaisuutta, niin kuka on silloin syyllisempi ja korvausvelvollinen? Entä jos tulee avioero? Jos vaimo ottaa eron huutavasta ja väkivaltaisesta miehestä? Onko vaimo silloin syyllinen?

Oletko koskaan ollut huutajan kanssa autonkyydissä? Tai nalkuttajan kanssa? Niin eikö vain ala päätä kiristää? Jos tulee silloin liikennevaarantuminen, niin kumpi on moraaliselta kantilta syyllinen? No, jos liikennevaarantamiseen johtavan kuskin vieressä ollut istuva on huutava auton omistaja. Jos sitten autoon tulee lommo (suistuu vaikka tolppaan)? Kenen on syy silloin moraaliselta näkökulmalta? Ekö ole niin, että kaikki tuomiot täytyy antaa aina moraalisesta näkökulmasta käsin, eikä ikinä siitä miltä asiat näyttävät? Ellei sitten esim. autonkuski nukahda rattiin ajaessa selvänä, ja törmää toiseen autoon.

Moraalittomia syitä ovat seuraavat: VIHA, HUUTO, NALKUTUS, JUOPUMUS, HUUMEET, VÄKIVALTA, PILKKA, RÖYHKEYS tms… Niitä vastaan ovat Laki. Jos minkä tahansa asian taustalle on näitä seikkoja, niin silloin tämä ihminen on syyllinen moraalisesti. Jos tälläinen henkilö on vastatusten henkilön kanssa ja käyttää niitä asenteita toista vastaan, ja toinen osapuoli ei käytä mitään sellaista harkitusti toista vastaan. Niin olipa sitten teko mikä oli, joka tapahtui tämän seuraamuksena, niin näiden ominaisuuksien kantaja on moraalisesti syyllinen kaikesta loppuun asti.

Valitettavasti maailman laki, on täysin väärä. Maailman laki antaa luvan kiroilijan jatkaa tapojaan, nalkuttajan jatkaa tapojaan, vihaajan jatkaa vihaamistaan, ahneen jatkaa riistämistään, sortajan jatkaa sortoaan. Heidät jokainen pitäisi asettaa niistä asioista vastuuseen. Monet ovat näiden ilkeiden tähden joutuneet syyttömiksi uhreiksi, monet hyvät ihmiset. Hyvät ihmiset eivät halua olla sellaisten kanssa tekemissä. Siksi avioliitot menee nurin, usein se heikko joka on tilanteen uhri joutuu ottamaan syyt päälleen. Koska hänellä ei ole puolustuskykyä ja halua nostaa meteliä, hän kärsii. Puolustuskykyyn ja syyttämiseen tarvitaan katkeruutta, vihaa, kaunaa, jota MORAALIRIKOLLISELLA taas on.

Tässä maassa on enemmän moraalirikollisia, kuin nimiä rikosrekistereissä. Joka toinen ihminen on vähintään suomessa moraalirikollinen. Niin kauan kuin moraalirikollisuus paistaa, jatkuu kaikenlainen paha toiminta maan päällä. Ensiksi on kaikki moraalirikkomus poistettava! Kuinka se poistuu? Vain Jumalan, YHWH´n Sanan kautta! Ei muulla tavalla. Vain Jahweh´n Lain tuntemisen kautta, kun Pyhä Henki istuttaa sen ihmisen sisimpään ja mieleen. Mutta ensiksi tarvitaan uudestisyntymä Jahshuan Pyhässä Veressä ja Hänen Nimessään.

Jokainen ihminen maan päällä on moraalirikollinen omassa sydämessään ja mielessään. Useat uudestisyntyneetkin jopa ovat. Moraalirikkomus on kapinaa Jumalan, Jahweh´n Sanaa vastaan. Se on kapinaa. Uskovat jotka ovat moraalirikollisia, he eivät toimi Raamatullisesta, he eivät ole Pyhällä Hengellä täytettyjä jatkuvasti, eivätkä he rakasta KOKO YHWH`n Sanaa. Raamatulliselta kannalta jokainen moraalirikollinen on syntinen ja syyllinen, vikapää kaikkiin tekoihin ja seurauksiin. Eikö näin vain olekin? Raamattu puhuu moraalittomuudesta sivu sivulta avoimesti ja peittelemättä. Moraalittomuutta ei voi salata Jumalalta, YHWH´lta. Voisin nimittää synnin erääksi synonyymiksi moraalittomuuden.

Se ihminen joka ei ole moraaliton, se ei perustele syitään myöskään moraalittomuudesta käsin; vihasta, katkeruudesta, kaunasta, kateudesta, ylpeydestä, ahneudesta, röyhkeydestä, himosta jne.. Hän perustelee syyttömyyttään Jahweh´n Sanalla. Ja hän myös perustelee moraalisyntisen Jahweh´n Sanan perusteella. Hänen ei tarvitse perustella ja kokea syyllisyyttä, jos hän ei ole sitä moraaliselta kannalta ollut. Hän on syytön kaikkeen, mistä häntä syytetään, koska hänellä ei ole moraalittomia tunteita, vaikutuksia tai aikeita tekoihinsa, jotka olisivat Jahweh´n Sanan vastaisia.

Raamatussa syyntakeettomille, oli perustettu oma turvakaupunki. Meidän turvakaupunkimme on Jeshuan Nimi ja Jahweh´n Sana, ja YHWH´n Pyhä Henki. Jos syytön ei ollut turvakaupungissa, hänet saattoi tappaa kuka tahansa joka oli häntä syyttävä tai jolle hän oli vahingonteon tehnyt tahattomasti (hän ei ollut siis moraalirikollinen). Mutta turvakapungissa hän sai elää ihan vapaana ja pelotta. Uudet lait maailmassa ne perustuu enimmältä osin moraalitomuuteen, Tuskin on yhtään lakia joka olisi moraaliton taustatekijöiltään ja syiltään. Kaiken takaa löytyy joku ahne, voiton himoinen, kunnian himoinen ylpeä niskuri. Uudet lait tulevat tekemään kaiken moraalittomuuden hyväksytyksi, ja kitkevät kaikki moraaliset asetukset pois tallaten ne ja tekemällä rikollisia kaikista syyttömistä ja hyvistä ihmisistä.

Kaikki lait, joita veivataan, hiotaan, säädetään ja muunnellaan ne ovat moraalittomia. Raamatun Lakiakin jo veivataan, hiotaan, vesitetään, säädetään, modernisoidaan. HÖH! Vaikka YHWH on sama eilen, tänään ja ikuisesti. Jos joku laki on moraalinen täysin, se on sellainen jota ei tarvitse uudistaa, muuttaa, hienosäätää. Se pysyy ennallaan. Se on kuin ikijää, se kestää. Yhteiskuntamme lait ovat pettävää jäätä, heikkoa rutisevaa jäätä. Koskaan niiden ei sallita edes jäätyä kunnolla, vaan koko aika niitä hakataan auki. Ja koko yhteiskuntamme kun seisoo niiden päällä, niin mitä tapahtuu?! KOKO YHTEISKUNTA HUKKUU! NIIN SE ON!

Moraalirikkoja ei itke, hän hautoo. Moraalirikkoja ei pelkää, hän uhmaa. Moraalirikkoja ei kadu, hän syyttää. Moraalirikkoja kostaa, hän ei kärsi. Millainen on uhri ja syytön? Hän itkee, hän kärsii, hän pelkää, hän on arka, hän on anteeksiantava, hän on nöyrä, hän on sydämellinen, hän säälii, hän on sitä kaikkea mitä moraalirikollinen ei kykene olemaan. Yhteiskuntamme on moraalirikkojen puolella, koska usein sellainen on esillä ja äänessä (hän on itsevarma). Koska hänellä on niin suuri ego ja vaikutusvalta. Katsokaas poliitikkoja! Kaikkihan he ovat sellaisia!

Millainen Jahshua on? Hän on KUNINGAS! Hän on HALLITSIJA! Mitä Raamattu sanoo Hänen luonteestaan? Nii-i!!! Eikö tulekin hiljaista? Hän oli kaikkea muuta kuin tämän päivän politiikot ja päättäjät. Aivan muuta sorttia! Miten Hän voi olla muka KUNINGAS, eihän Hänellä ollut ollut edes karismaa siihen? Eikö se ole mahdotonta? - no, niinhän tällainen ajattelutapa on maailmasta. Eihän Häntä muutoin kuin hyvänä ja provosoivana olisi murhattu ja tuomittu - syyttömänä vielä. Moraalirikolliset sen tekivät. Katsokaas vain! Katsokaas vain! Katsokaas vain! Ja varokaa! Älkää luottako mihinkään edeskunnasta säädettyyn asetukseen ja keneenkään edustajaan. Ne kaikki ovat Messiaan tallaajia ja henkirikollisia.

Ješua ei ollut moraalirikollinen, kun hän teki kapinan temppelissä, kun siellä oli kaikenmoisia kaupustelijoita. Hän varmaan antoi remmistä lyöntejä samalla niille myyjille. Varmaan monet niistä myyjistä menettivät tuntipalkkansa, tai päiväpalkkansa sen vuoksi. Monet saattoivat menettää lintunsa, kun ne lähtivät lentoon. Jahshualla oli myös tunteet. Mutta koska Hänessä oli koko Jumalisuus täydellisesti, niin Hän ei voinut tehdä ainoatakaan rikosta ja väärää tekoa. Mutta maailma oli toista mieltä.

Tässä on meidän ratkaisu. Meidän tulee olla myös täynnä jumalisuutta sisäisesti. Mutta millä tavalla olemme jumaliset kuin Jahshua? Jahshua oli täynnä Pyhää Henkeä ja YHWH´n kirkkautta. Hän oli täynnä Tooraa, elävän Jahweh´n Sanaa. Kun me olemme täynnä jumalallista olemusta ja vaikutusta sisäisesti ja ulkonaisesti, niin kaikessa me olemme syyttömät. Me emme voi olla Hänen jumalisuuttaan täynnä, jos me ruokimme itseämme televisiolla, väärällä seuralla, moraalittomalla työllä, moraalittomalla netin käytöllä, moraalittomalla viihteellä, syöppöydellä, haureudella, esiaviollisilla suhteilla, juopottelulla, tupakoinnilla tms…

Me emme voi olla kahdenlaisia, kaksimielisiä, silloin me emme voi olla täynnä 100%:a Hänen jumalisuuttaan. Me tarvitsemme 100%:a, koska Hän tarvitsi sitä (Hän ei ollut vähempää kuin 100%:a täynnä jumalisuutta). Me tarvitsemme sitä vielä akuutimmin kuin Hän, sillä Hän oli luonnostaan syytön. Me emme ole syyttömiä muutoin. Siitä syystä me tarvitsemme täydet 100%:a! Me emme ole pyhät täysin, jos meissä on jumalisuutta vain 50%:a, tai jos olemme sitä täynnä vain 90%:a. Se 50 tai 10%:a on saatanan maaperää. Jos olemme 100%:a täynnä jumalisuutta, me olemme syyttömät. Jos olemme vähemmän, me olemme syylliset. Meidän täytyy olla 100%:sesti vitivalkoisessa asussa. Jos siinä on 10%:a likaa, se on saastainen asu kokonaan.

Jos olemme täynnä jumalisuutta, niin kaikki meidän tekomme ovat oikeat. Kaikki meidän reaktiomme ovat oikeat. Kaikki meidän aikeemme ovat oikeat. Niitä vastaan ei ole YHWH´n Laki. Kun olemme Hänen jumalisuutta täynnä, kaikki Sanamme ovat oikeat. Kun me olemme täynnä jumalisuutta sisältä ja ulkonaisesti, niin silloin maailma tulee vihaamaan ja kääntymään sinua vastaan. Niinkuin Jashuaa vastaan. JUURI NIIN! Sanotko jo JIPPII!? Jos et sano sitä, niin pyydä vilpittömästi enemmän Jumalaa, Jahweh´a viemään sinua kohti jumalallista täyteyttä ja tuntemusta.

Jeshua tarvitsi paastoa, Hän paastosi paljon. Ihmettelet kuinka Hän joka oli täynnä jumalisuutta tarvitsi paastoa ja valvomista? Me tarvitsemme vielä akuutimmin paastoa ja valvomista, koska olemme Häntä vajavaisemmat. Jeshua valvoi öitä rukoilemassa ja kiittämässä Isäänsä. Me tarvitsemme sitä samaa. Mutta ah! Kuinka ihanaa on nukkua sikeästi joka yö.. ah ah ah. Jahweh on monia valveutuneita uskovia herättänyt öisin rukoilemaan. Kaikki eivät ole valveutuneita. Jos he olisivat, heidätkin herätettäisiin. Jahshuan seuraajat joutuivat paljon paastoamaan, ihan pakostakin. Paavali, Shaul paastosi. Mitä tapahtuikaan? Hän oli täynnä jumalisuutta! Olisko se toteutunut jos hän olisi elänyt normaalia elämää? EI OLISI!

Oletko sinä kutsuttu? Vai etkö tahdo olla? Jos et tahdo valvoa Hänen edessään, niin olet kapinassa. Jos unesi on sinulle makeampaa kuin Hänen kanssa aikasi viettäminen, niin kuinkahan on? Lähettääkö Hän sinut julistamaan Sanaa, ja profetoimaan, lähettääkö Hän sinut parantamaan sairaita, vapauttamaan riivattuja? Jos sinulle kaikki gourmee ruoka on joka päiväistä herkkua, niin mitenhän on? Oletko koskaan elänyt leivällä ja vedellä? Tai pelkällä vedellä tai teellä? Ehkä sinä olet niin tyydytetty unella, tavaroilla, ruualla, että sinussa ei ole kapasiteettia ottaa vastaan Hänen sanojaan, Henkeänsä, Pyhyyttänsä, Voimaansa, läheisyyttänsä.

Jeshua ei ollut vajavainen ihminen jumalisuuden ominaisuudessa. Hän oli täydellinen. Hänessä pysyi jumaluus täytenä koko aika. Mutta meissä se vuotaa! Meissä se VUOTAA! KOKO AIKA! Siksi sen tähden me tarvitsemme vielä akuutimmin pyhitystä, Sanaa, Pyhää Henkeä (Ruach Kodesh fem.), paastoa, rukousta! Koska muuten koko aika me tyhjenemme. Meissä ei jumaluus pysy 100%:n lukemassa, jos me emme elä Hänessä ja etsi Häntä, koko aika! Miksi Jahshua paastosi, rukoili ja valvoi? Koska Hän rakasti! Koska Hän halusi osoittaa meille esimerkin! Hän rakasti Taivaallista Isäänsä. Ei Hän niin välittänyt elämän “normaaleista” rituaaleista, kuten nautinnoista. Hän sai suuremman tyydytyksen seurustellessaan Isänsä kanssa.

Jälleenjulkaisuissa mainittava:
by:HeavenHeart 2009
http://heavenheart.hopto.org:443/
heavenheart777@hotmail.com

Kirjoitusta ei saa muuttaa!