Helsingin Sanomat 07.12.2006

[Ruotsin luterilainen kirkkohallitus on hyväksynyt samaa sukupuolta olevien parien kirkollisen siunauksen. Päätös koskee niitä mies- ja naispareja, jotka ovat rekisteröineet parisuhteensa. "Niille, jotka haluavat elää uskollisessa parisuhteessa, voidaan nyt tarjota siunausta julkisessa jumalanpalveluksessa. Se on ilo ja tärkeä päätös", sanoi kirkkohallituksen puheenjohtaja arkkipiispa Anders Wejryd. Tilaisuuden kaava muistuttaa muualla kuin kirkossa solmitun avioliiton siunaamista. Vihkimiseksi siunausta ei silti kutsuta.]

[lainauksen lähde: Ruotsin kirkko alkaa siunata homopareja]

Mitäpä tähän Jumala sanookaan ???

Apt 12:21-23. Niin Herodes määrättynä päivänä pukeutui kuninkaalliseen pukuun, istui istuimelleen ja piti heille puheen — siihen kansa huusi: "Jumalan ääni, eikä ihmisen!" Mutta heti löi häntä Herran enkeli, sen vuoksi ettei hän antanut kunniaa Jumalalle — ja madot söivät hänet, ja hän heitti henkensä.

Ajatelkaa madot söivät hänet elävältä, ja hän kuoli siihen tuskaan. Ajatelkaa - ei ollut enää Vanha Liitto kyseessä !!! Tätä voi tapahtua vielä ! Aivan kuin Ananias ja Safiira kuolivat hetkessä apostolien jalkojen juureen. Tuollainen rangaistus on oikeuden mukainen vähintäänkin, portto tai homo tai lesbo -suhteisiin siunaaville papeille. Heti paikalla kun he ensimmäisen kerran tekevät sen kauhean Jumalan pilkan ja häpäisyn Jumalan edessä, että julkeavat julistaa siunauksen Kristuksen nimessä sellaisen ylle, he ovat ansainneet vähintäänkin välittömän kirouksen yllensä.

Ilm 22:15 Ulkopuolella ovat saman sukupuolen kanssa makaajat ja huumausaineilla harhanäkyjä tavoittelevat, ja avioliiton ulkopuolisten suhteiden harjoittajat ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat, sekä jokainen joka petosta rakastaa ja harjoittaa.

Jumala ja Messias ei koskaan tule siunaaman sellaista joka on kirottuksi mainittua Jumalan Sanassa !!! Jos joku kehtaa tehdä sen, se hankkii itsellensä lopullisen kirouksen kadotukseen, sillä se on häpäissyt (sekä pilkannut) koko Pyhän kolminaisuuden tieten tahtoen, ja on totisesti väärä profeetta, jossa on antikristuksen henki. Se mikä on kirottua, se pysyy totisesti kirottuna aina ja ikuisesti ja kirouksen alaista ei voi mitenkään siunata, vaan sellainen on paholaiselle vihittyä !!!

Lk 17:1-2. "Mahdotonta on, että viettelykset (eksytykset) jäisivät tulematta — mutta voi sitä, jonka kautta ne tulevat! (tai toteutuvat) Hänen olisi parempi, että myllynkivi pantaisiin hänen kaulaansa ja hänet heitettäisiin mereen, kuin että hän viettelee (eksyttää) yhden näistä pienistä.

Voisitko sinä elävästi uskovana kuulua tuollaiseen laivaan, joka on lipumassa kohti ikuista tulijärveä ja olla alamainen sen perinteille ja päätöksille ja miksi ? Raamattu opettaa selkeästi että seurakunta ei ole hierarkia järjestelmä. Messias Jeesus tuli maailman palvelemaan, ei perustamaan hierarkiaa, ei myöskään ensimmäiset apostolit perustaneet hierarkiaa, vaan se tapahtui muutama sata - luvulla, jolloin kreikkalaispakana - katoliset asettelivat mm. sen ja muuttivat yhtä ja toista Raamatun ilmoitusta ja aikoja koskevia asioita mielestään kätevämmäksi.

Kuitenkin silloin oli tarkoitus perustaa yksi maailman laajuinen (antikristillinen) kirkko, ja tuhota muut apostoliset seurakunnat ja juutalaiset, eli se oli jo antikristillinen ensimmäinen yritys, joka on muuttannut ja mullistanut maailman kristillisyyden nykyisekseen, mutta ei ole kyennyt kuitenkaan tuhoamaan lopullisesti apostolisia vapaita seurakuntia. Kuitenkin tulikin pitkä pimeä aika hengellisessä liikehdinnässä maailmassa, joka kesti arviolta 1800 luvulle asti, mutta nyt hengellinen herätys on lähes maailmanlaajuista median ja nopeiden liikenne yhteyksien ansiosta.

Laki ei olekaan enää laki, vaan se on laittomuus! Laki siis nykyaikana tukee laittomuutta, mutta se suojaa vielä siltä osin, että ei saa vähempien uskonnollisten ryhmien jäseniä (mm. hellarit, vapislaiset, babtistit tms..) terrorisoida, murhata tai tehdä tekaistuja lausuntoja, joilla he laitettaisiin vankiloihin tai tarkkailuun. (tosin joissakin maissa on sallittua tappaa ja kiduttaa eriuskoisia jne..)

Mutta uskokaa tai älkää siihen se vielä menee! Kaikki muut kuin porttokirkon jäsenet ovat lainsuojattomia ja vapaata tapporiistaa. Mutta se tapahtuu vihan ajassa, kun antikristus (pääpaholainen=ex-lusifer) tulee fyysisesti maan päälle hallitsemaan, pukeutuneena johonkin ihmisolemukseen. Nykyajan laki siis puoltaa niitä asioita, joissa on jonkinlainen taloudellinen etu voitettavana. Kaikki lopulliset päätökset perustuu budjetteihin (ahneuteen =syntiä), ei ihmisrakkauteen ja kunnioitukseen.

Kirkkoerot lisääntyneet rajusti


[Suomalaisesta Luterilaisesta kirkosta erotaan entistä enemmän. Joulukuun alkuun mennessä www.eroakirkosta.fi- sivuston kautta on kirkosta eronnut 22800 henkilöä - Määrä ylittää koko viime vuoden lukeman, Kirkosta eroaminen on 2000- luvulla lähes kolminkertaistunut.] Olisiko Suomi pian myös käytännössä julistautunut porttokirkoksi, jos tälläinen laittomuus tapahtuu kuin naapurimaassamme, niin Jumalan Sanan mukaan se on todellakin silloin antikristillinen kirkko - Raamattu sanoo, että sellaiset jotka sitä harjoittaa, eivät peri Jumalan valtakuntaa, mutta kuinka kovemman tuomion saavat ne valheprofeetat, jotka sallivat sen, ja Jumalaa pilkkanaan pitäen siunaavat heitä Kristuksen Pyhässä nimessä? 

[lainauksen lähde: Turkulainen 06.12.2006]

http://vuodatus.net/site/control/editblog?id=340963&start=0